Hlavní obsah

Co je trendy v nehtovém designu

Foto: nailartgallery.com

Nehty musí ladit s celkovým dojmemFoto: nailartgallery.com

Reklama

Uvažujete o tom, že zajdete do nail studia a překvapíte svého miláčka suprovými nehtíky? Nebo se chystáte zakoupit nový lak a zvažujete jaký vybrat odstín? Zeptali jsme se za vás nehtových designérek v Brně a Praze, jaké zdobení nehtů je právě trendy!

Článek

Zkuste si vybrat z názorů na nehtový design ten, který vám je nejbližší. Nezapomeňte, že trendy jsou od toho, abyste si je uzpůsobili k obrazu svému. V dnešní době si skutečně nehty můžete vyzdobit podle svého, nabídka na trhu je víc než široká. Proto je vždycky důležité uvědomit si, že nejde jen o nehty, ale o celek.

Názory nehtových designerek

„Letošní trendy jsou založené na odvaze a vyjádření individuality. Pokud se nebojíte experimentovat, můžete vyzkoušet některý z bláznivých módních stylů. Základem je využití široké palety barev, kterou si můžete vybrat podle nálady. Například bílá barva je ideální pro vzdušný až éterický vzhled. Jemné odstíny zlata zase dodají špetku exotiky. Hlavním hitem jsou však nehty ve stylu „gothic". Krátké, obdélníkově střižené, černé nehty vyjadřují určitý smysl pro rebelii a věčné mládí. Přitom jsou také extrémně praktické. Taková manikúra je ideální pro denní nošení. Černou barvu výborně nahradí také tmavě hnědá, indigo nebo švestkově fialová.", říká designérka Lucie Soldánová brněnského studia Week end.

Nehtová designerka a školitelka Kamila Šimková ze Studia OPI Praha potvrzuje, že nejvíc jsou žádané přírodní decentní odstíny a je stále hodně oblíbená francouzská manikúra. Je to i tím, že studio navštěvují především podnikatelky, které vyžadují profesionální vzhled. V této sezoně hrají prim fialové odstíny barev, které se rozvinuly do široké palety a působí velmi sofistikovaně.

Foto: nailartgallery.com

Sexy ohnivě červený lookFoto: nailartgallery.com

Přírodní odstíny nebo nevázaný look

Tak jako ve všem i v nehtovém designu jdou proti sobě dvě módní vlny, jedna je pro přírodní odstíny (tj. béžové až pleťově růžové barvy) a druhá pro nevázaný barevný nebo ohnivě červený vampýrský look. Vyzkoušejte si být excentrické! Nebojte se ani barev duhy a atraktivních extravagantních barev.

Novinkou na trhu pro dokonale zdravé nehty je podkladový lak CHI Base Coat a zpevňovač laku CHI Top Coat, vyvinut na bázi technologie nanostříbra. Využívá částice pravého stříbra pro odstranění bakterií a plísní z povrchu nehtové ploténky. Přípravky, které by se měly používat současně, viditelně zpevní a prodlouží přilnavost laku a nehty vypadají zdravě po dlouhou dobu.

Nezapomínejte na ruce

Krásné nehty musí být na pěstěných rukách! Proto hlavně teď v létě poskytněte rukám náležitou péči, např. regenerační výživnou parafínovou masku, bělící peeling, zábal se samozahřívacím bahnem, hloubkově hydratační masku atd. Prostě se o ty své ruce starejte, protože jinak v budoucnu nekompromisně odhalí váš věk.

Chystáte se na dovolenou za hranice všedních dnů? Nezapomeňte si přibalit nevšední odstín laku na nehty, určitě odvážnějším dekorem nehtů prozáříte letní večery.

Myslíte si, že se chlapům líbí nalakované nehty? Jaký na to máte názor? Napište nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám