Hlavní obsah

Pravda bolí! Tohle je pět typů žen, které muži nechtějí do vztahu!

Foto: vgstudio, Shutterstock.com

Foto: vgstudio, Shutterstock.com

Reklama

Co se líbí jednomu, druhému může připadat odpudivé. A platí to, nejen když vybíráte nový koberec, ale i partnera či partnerku. Přesto jsou určité typy žen, které prostě většině mužů přitažlivé nepřipadají.

Článek

Někdo je na blondýny, jiný na brunety. Někdo je horňák, jiný dolňák. Stejné je to i s povahovými rysy – jeden nedokáže odolat veselé extrovertní ženě, která je středem pozornosti, druhý dává přednost tiché dívce sedící v koutě.

Výběr protějšku je vysoce individuální záležitost. Ovšem přesto lze říct, že určité ženské vlastnosti se mužům jednoduše nelíbí. A tohle jsou typy žen, o které většina pánů nestojí.

1. Stíhačka

Trocha té žárlivosti je pravděpodobně i sexy. Značí, že toho druhého milujete a nechcete o něj přijít. Dává pocit jakési důležitosti, toho, že jste nepostradatelní. A to mají muži vlastně rádi.

Jenže nic se nemá přehánět. Jestli mu slídíte v mobilu, kontrolujete mu e-mailovou schránku, ověřujete u jeho kamarádů, zda byl s nimi včera skutečně na pivu, posíláte mu padesát esemesek denně, a když do minuty neodpoví, tropíte scénu, jste dost nesnesitelná stíhačka. A s tou málokterý muž vydrží dlouho.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Ve vztahu je důležitá důvěra. Nikdo nechce být pod neustálým dohledem a kontrolouFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

2. Koketa

Být aktivní při seznamování není nic špatného. Pokud jste ale velká koketa, mrkáte na kdekoho a nedokážete si objednat pití, aniž byste u toho nevysílala dvojsmyslné signály, věřte, že většinu mužů to moc nenadchne.

Nebo možná nadchne, ale jen na chvíli. Dlouhodobě se ženou, která je takto „přátelská“ ke každému, strávit zbytek života jednoduše nechtějí.

3. Extrémní dietářka

Dodržujete-li zdravý životní styl, je to v pořádku. Jestliže ale každý měsíc držíte jinou dietu, jednou odmítáte sacharidy, podruhé bílkoviny, potřetí máte v lednici jen obří hrnec tukožroutské polévky a počtvrté jste jen na klíčkách a zrní, polezete mu na nervy. A když k tomu všemu ještě neustále skuhráte, že máte velký zadek, špeky na břiše (a je v tu chvíli asi jedno, zda je to jen váš pocit, nebo skutečně nějaké to kilo navíc máte), je to skoro jisté.

Žádný chlap nechce sedět v restauraci se ženou, která bude nad jídelním lístkem téměř plakat, případně pak bude brečet doma, protože si ten dezert neměla dávat.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Vás by bavilo být s mužem, který by neustále držel nějakou šílenou dietu?Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

4. Upjatá mamina

Nemusíte mít ani děti, přesto se můžete chovat jako ustrašená upjatá mamina. O to horší to je, že středem vašeho zájmu a péče je dospělý chlap.

Jakmile na něj budete šišlat, kontrolovat, zda si vzal dostatečně teplé ponožky, namazal se krémem s dostačujícím faktorem a měl dnes dost vitaminů, budete ho štvát. To už mu rovnou můžete říct, že po večerníčku se má jít vyčůrat a spát, protože zítra ráno vstává do práce.

5. Drsná feministka

Feminismus je v pořádku a ženská emancipace jakbysmet. A většina rozumných mužů to dokonce schvaluje. I přesto všechno byste ale měla zůstat ženou.

Můžete klidně létat stíhačkou nebo fárat v dolech a přitom být něžná a zachovat si ženskou jemnost. Drsňačky, které mají všechny muže na háku, pokládají je za pitomce a dávají jim to dost jasně najevo, sexy nejsou. Pánové jim často říkají „babochlap“. A mít babochlapa v posteli i v životě, po tom touží opravdu málokdo.

Znáte nějakou takovou ženu? 

Reklama

Související témata:

Načítám