Hlavní obsah

Co muži očekávají od orálního sexu?

Foto: Thinkstock

Baví ho s vámi orální sex? Jestli máte pocit, že ne, víme proč!Foto: Thinkstock

Reklama

Spojení jazyka a intimních partií je tak příjemné… Jenže správná technika není všechno! Je tu pár věcí, které muži chtějí, aby ženy věděly. Připravte se na vnímavost, opětování i to, že felace je lék na přepracování! Tohle všechno pánové s jednou z nejoblíbenějších milostných praktik spojují!

Článek

Baví ho s vámi orální sex? Jen podle erekce to nepoznáte. Jestli má blaho i v hlavě, ne jen v kalhotách, pravděpodobně splňujete mužská očekávání. Že tyhle taje neznáte? Tak tady jsou!

Co muži očekávají od orálního sexu?

1. Něhu a opatrnost

Filip: „Bude to znít jako reklama na vložky, ale já chci vědět, že ho mám v bezpečí a že tenhle zážitek bude jenom potěšení, to znamená žádné zuby, žádná bolest, štípání ani experimenty s přehnaným stahováním předkožky. Jen ho chci vsunout do pusy, na nic nemyslet a užívat si.“

Tip:Zoubky používejte pouze v případech, kdy o jeho připravenosti na jemné kousání není pochyb. Hlavně žádná překvapení!

2. Úctu

David: „Nikdo vás nenutí polykat sperma, ale když už si necháte penis v puse tak dlouho, že se to nedá vydržet a dojde k orgasmu, tak se prosím nešklebte a neplivejte ho, je to ponižující. Já si taky nedřu pusu do sucha po lízání. My chlapi to prostě bereme tak, že jestli sperma polykat nechcete, vůbec si ho nenecháte vstříknout do pusy.“

Tip: Včas ho ústy pusťte a pokračujte dál v masturbaci rukou. Nebo si nechte ejakulátem potřísnit hrudník. Když si ho pak po sobě labužnicky rozetřete, bude vědět, že jste si to oba krásně užili.

3. Aktivní a zaujatý přístup

Olda: „Vyjádřil bych to stručně: Nežbrblat, hezky cumlat, sát a olizovat, nedělat obličeje, když už nemůžu. Je přece snazší přejít k jiné činnosti než se divně pitvořit, ne?“

Tip:Nekvaltujte, protože tak dáváte najevo, že to chcete mít brzy za sebou. Výsledkem bude jen jeho „nespěchej“. Taky vám rychlost blesku může oplatit tím, že se bude snažit, aby vaše hra na jeho flétnu trvala věčnost. Působte přirozeně a dejte si pauzu: třeba před ním začněte masturbovat. Jisté ženy tvrdí, že nejlíp muže uspokojí ústy tehdy, když jsou stejně vzrušené jako oni.

4. Nejtěsnější kontakt

Pepe: „Když už svojí milence vsunuju penis do pusy, očekávám, že vyděšeně nebude z krabičky tahat kondom. Copak jsem prašivý? Chci vidět lačnost a radost!“

Tip: Námitky mužů, kteří brojí proti gumičkám, jako kdyby uvnitř měly sto ostrých zubů, mají spíš psychologický charakter. Jestli se prezervativu nechcete vzdát, trvejte na svém a nasazení kondomu udělejte nějakým způsobem zábavně v rámci milostného rituálu. Třeba se ho naučte nasazovat ústy. A hlavně mu u toho neříkejte, že se těšíte, až se mu věkem zmenší!

Foto: Thinkstock

Muži ocení zejména zájem. Potom může být teprve sex oboustranně skvělý.Foto: Thinkstock

5. Vhodnou polohu

Čeněk: „Je snad jasné, že si má žena udělat ve věcech jasno. Pokud se chce do orálu pustit, v což my všichni a pokaždé doufáme, musí si zvolit pro sebe vhodnou polohu, aby za pár vteřin nevzdychala, že ji bolí to a ono."

Tip:Snad nejúčinnější poloha pro orální sex je mezi partnerovýma nohama tváří k němu. Jazyk má tak přímý přístup k intimním partiím a šourku a taky se minimalizuje riziko bolestivého setkání vašich zubů a žaludu. Navíc vás u této polohy může dotyčný snadno sledovat. Svůj um můžete vylepšit o tipy, které již znáte z minulého článku.

6. Oči na stopkách, aktivní mysl

Renda: „Všichni to máme rádi nějak jinak. Je tedy důležité, aby partnerka vnímala, co jí chci naznačit, říct nebo ukázat, a nejela si pořád tu svoji. Moje bývalá dělala pořád stejné chyby půl roku.“

Tip:„Orální sex vyžaduje na straně dávajícího člověka ochotného a schopného přijímat rady a doporučení, na straně přijímajícího člověka ochotného a schopného je poskytovat,“ popisuje Paul Joannides ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. Chce to víc vnímavosti a oboustranně zodpovědný přístup!

7. Smysl pro rčení, že kdo dává, chce i brát

Leon: „Jedna z mých dávných lásek orál vyžadovala pořád, ale když se ona sama měla ujmout kormidla, vůbec jí to nevonělo. Chlapa akorát dokáže namíchnout, že i když je iniciativní, nestojí partnerce ani za to, aby mu to opětovala. Vyhlásil bych boj za orální rovnoprávnost!“

Tip:Jestli mu vyčítáte, že se někdy v posteli chová jako pitomec, sáhněte si do svědomí, zda neděláte totéž. Nemá to něco společného se vztahem vás dvou?

8. Dostupnost felace v naléhavých případech

Tomáš: „Chci, aby drahá polovička pochopila, že pokud přijdu domů z práce totálně vyčerpaný, unavený a na pokraji zhroucení a požádám ji, aby mě to udělala pusou, jinak se snad rozpadnu, vyhoví mi. Jasně, tenhle požadavek nesmí přicházet každý den, a ani mě by nebavilo mít nos neustále v jejím rozkroku, ale dobrá milenka a partnerka ví, že samec někdy zatouží po sexu jenom proto, že chce vypustit páru. Vám ženám se to nestává?“

Tip: Mezinárodně uznávaná psycholožka Barbara de Angelis říká: „Muži často používají svou sexuální energii jako cestu k vybití svých potlačovaných emocí.“ Takže pokud těchto situací nezneužívá a opravdu už skoro umírá mezi dveřmi, proč mu nevyhovět? Jestli ale naléhavé žádosti považuje za rutinu, k šípku s ním!

Tak co? Plníte mužská orální přání?

Reklama

Související témata:

Načítám