Hlavní obsah

Co chlapa odpudí 3

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži často nevědí, co chtějíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

3. díl - Co se žen týče, nejsem žádný asketa. Přesto si myslím, že někdy méně může být více. Nadměrná snaha ženy o upoutání mužských pohledů může být kontraproduktivní: výrazné líčení a odvážné oblečení k vám spolehlivě přivádí otrlé „muže z povolání" a „metrouše", o které třeba až tak nestojíte, zatímco my ostatní si prostě netroufneme.

Článek

Přeďte jemné sítě!

Většina mužů ocení prvoplánovou vyzývavost vystavenou na odiv celým ulicím a čtvrtím spíše jen tím ohlédnutím. U toho to skončí. Daleko spolehlivěji na muže zabírají rajcovnosti jemnější, sofistikovanější a rafinovanější. Vy už víte, které to jsou, a my třeba ne, protože tyto sítě jsou upředeny tak jemně, že si ani neuvědomujeme, jak se do nich chytáme...

Nevíme, co chceme

Uznávám, že jsme hrozní. Nejenom, že o vás říkáme, že nevíte, co chcete, ale my sami nevíme, co vlastně chceme po vás, jaké vás chceme mít. Požadujeme od vás sehrání dokonalé dvojrole: žena manželka a žena milenka. Na ulici dáma, v posteli děvka, říká se (a běda, když to vyjde naopak!). Když ve společnosti sedíte v koutě, vyčte vám partner, že sedíte jako puťka. Když se dostanete do centra pozornosti, hned se zase moc předvádíte. Ach jo.

Od mého dětství se moji rodiče kamarádili s jedním párem. Strejda Milan byl konstruktér - akurátní, oholený, dobře oblečený, ale trochu suchar. Teta Jindřiška kysličníková dlouhovlasá blondýnka, vlastně i dnes ve svých pětašedesáti je pořád ještě takovou trochu prsatější barbínou. Teta ráda mluvila, ráda se napila vína, ráda se smála, ráda si oblékala šaty a trička s hlubokým výstřihem, byla to prostě ženská se vším všudy. I na společných dovolených hrála vždy badminton ve střevíčcích s vysokými podpatky (a vždy si udělala výron).

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Není dobré mít ženu v centru pozornostiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Ať šli společně s mými rodiči kamkoli, na ples, na oslavu, na svatbu, vždy to skončilo tak, že teta Jindřiška dostala od strejdy Milana „na budku". Ne moc, neboť strejda byl decentní, ale zato pravidelně. Vždycky se chovala moc nápadně, nebo moc pila, vždycky se po ní někdo moc koukal, vždycky se s někým bavila více, než bylo žádoucí. A když šla s někým tančit, měla už pár facek předplacených docela najisto.

Pozor na zamindrákované!

Tak to může vypadat, když partnerka muži sic naplní estetické představy, on se však nedokáže srovnat s tím, že zároveň naplňuje i představy jiných. A pozor! Teď už to mohu říci, protože strejda Milan už nežije a teta Jindřiška nečte internetové magazíny: teta se svěřila mé matce, že za celý svůj život měla jednoho jediného chlapa - strejdu Milana. Zatímco strejda Milan, zdravý jak řípa, jezdil si dlouhá léta rok co rok užívat do lázní. Jen užívat! Jedinou procedurou, kterou potřeboval, byla nevěra, kterou si kompenzoval svůj mindrák.

A tak si vy, nepřehlédnutelné barbíny, dávejte při výběru chlapa ještě větší pozor než ostatní, protože narazíte-li na takového strejdu Milana, buď půjdete, řečeno v nadsázce, do těch vytahaných tepláků, nebo budete okolnímu světu předvádět své ženství jen za cenu obětí.

A jak to vidíte vy? Ani neočekávám, že se mnou budete ve všem souhlasit! Na vaše oponentury, názory a příběhy se těším na info@prozeny.cz.

Reklama

Načítám