Hlavní obsah

Co všechno umíme s vibrátorem

Foto: moviecritic.com.au

Některé ženy dávají přednost vibrátoruFoto: moviecritic.com.au

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá z nás někdy zažívá pocity osamění. Ne vždy je zkrátka „po ruce" muž na nějaké ty sexuální hrátky. Co s tím? Odpověď je jednoduchá. Na řadu přichází vibrátor a jiné pomůcky. Zdá se vám hra s vibrátorem nebo dildem jako stereotypní a nudná? Našim čtenářkám ne, přesvědčte se!

Článek

Vibrátory a dilda (obdoby vibrátoru, které ovšem nemají vibrační mechanismus) jsou pomůcky, s nimiž si spousta žen výborně rozumí. Dokonce některé z nás s chutí vymýšlejí i další netradiční zpestření, jak si radovánky s vibrátorem náležitě užít. Vždy však hraje velkou roli fantazie.

Tři vibrátory, tři černoši

Vyloženě na fantazijních představách stojí typ na hru s vibrátory, který nám přišel od třiadvacetileté studentky práva. „Jestli si někdo myslel, že se studentky o víkendech na kolejích nudí, je na omylu. Já sice často zůstávám na pokoji sama, ale do nudných večerů to má rozhodně daleko. V šuplíku mám hned tři vibrátory a pokaždé si hraji se všemi naráz. Jeden z nich je anální, takže ho používám k této stimulaci. A současně s tím užívám také běžný pohlavní a ještě jeden, který zpravidla držím při hrátkách pevně sevřený v zubech. Během takto divoké autoerotiky si představuji nejrůznější scénáře, nejvíce mě baví představa tří černochů, kteří mě uspokojují naráz," popisuje své erotické fantazie a hru se třemi vibrátory studentka Martina.

Foto: shutterstock.com

Orgasmu můžete dosáhnout i bez partneraFoto: shutterstock.com

Erotická stimulace při práci

Katce je jednatřicet let a jako maminka na mateřské dovolené si přivydělává psaním článků do časopisů zabývajících se počítači. Někdy jí ale samotné psaní přijde nudné a tak zabrousí na internetové stránky s erotikou. „Ty mě dokáží vždy trochu rozptýlit. Někdy dokonce natolik, že i během dne, když je muž v práci, vytáhnu svůj žlutý vibrátor a začnu si s ním hrát. Mnohdy postačí, když ho jen zapnu, vsunu do klína a sedím na něm. A při tom klidně zvládnu ještě napsat pár řádek. Jakmile se ale blíží orgasmus, jde práce stranou," prozrazuje své erotické praktiky Katka.

Skřipce a vibrátor

Pokud má někdo zálibu v drsnějších erotických praktikách, může se inspirovat vyprávěním pětatřicetileté Ireny. Ta totiž vedle vibrátorů má na hraní také celou řadu sado-masochistických pomůcek. „Nejvíce mě vzrušuje sex, který trošičku bolí. Ale nesmí zanechávat žádné větší následky, modřiny ani nic jiného. Třeba skřipce na bradavky jsou výborná věc, ale zásadně si je utahuji sama. I když manžel není doma, neváhám a pohraji si s nimi. Když je utáhnu o trochu více, je pak příjemné přejíždět do bradavkách zapnutým vibrátorem. Chvění, které vibrace vydávají, je mimořádně příjemné," popisuje netradiční využití vibrátoru Irena.

Co na to sexuolog?

Jak je patrné, způsobu užití vibrátorů je mnoho. Vždy je ale také potřeba jistá dávka fantazie a dokázat se uvolnit. „Mnoho žen při autoerotice například popíjí víno anebo si před tím zapálí cigaretu. Je to něco, co je dokáže uvolnit a navodit příjemnou atmosféru, o kterou se běžně postará partner," vysvětluje sexuolog Pavel Tomáš.

Máte i vy nějakou netradiční metodu, jak si užít s vibrátorem nebo dildem? Je někdy i lepší než partner? Svěřte se nám se svými kouzelně slastnými chvilkami na info@prozeny.cz.

Reklama

Načítám