Hlavní obsah

5 věcí, které vám zaručeně překazí sex: Ať se přizná, kdo je nezná!

Foto: Thinkstock

Stačí nějaká nepředvídatelná událost, a je po náladěFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může to mezi vámi jiskřit, jak chcete. Můžete mít chuť na sex jako blázen. Přesto jsou věci, které vás o apetit během vteřiny připraví. A bohužel jde o situace, které se čas od času přihodí každému.

Článek

Nejspíš to znáte všichni. Máte neskonalou chuť na sex, milovaného partnera, který je na tom podobně, vedle sebe, přesto se stane něco, co vás o tuhle sexy atmosféru připraví. Tohle je 5 zaručených zabijáků milostného apetitu, kterým se čas od času nevyhne asi nikdo.

1. Chrápající tchyně

Tulíte se k sobě, něžně se dotýkáte, jednoduše vše směřuje ke zdárnému cíli. Jenže když jste v nejlepším, vaše hrátky přeruší naprosto asexuální chrápání tchyně (tchána), kteří přijeli na návštěvu a spokojeně spí ve vedlejším pokoji. V lepším případě vás přepadne nezadržitelný záchvat smíchu, v horším se otráveně otočíte na bok a raději si uši ucpete polštářem.

2. Nemocné dítě

Děti mají jakýsi tajemný radar na to objevit se ve vaší ložnici v tu nejméně vhodnou dobu. Pokud jde o „naléhavost“ typu „chce se mi čurat“ či „zdál se mi strašidelný sen“, není to tak hrozné. Jednoduše dítko odvedete zpět do pokojíčku, vrátíte se k partnerovi a můžete pokračovat přesně tam, kde jste byli přerušeni.

Přijde-li ale za vámi ratolest s tím, že ji cokoli bolí, nedej bože má-li teplotu, je po sexy náladě. Místo milostných hrátek s partnerem vás čeká plánování toho, kdo s ním ráno zajede k lékaři a kdo s marodem zůstane doma.

Foto: Thinkstock

Zvědavost je hrozná vlastnost, ale těžko se jí odolává. Leckdy zvítězí i nad chutí na sexFoto: Thinkstock

3. Hádka u sousedů

Nebudeme si nic nalhávat, když se začnou sousedi hádat tak, že se otřásají zdi, je po milování. Ne že by vás jejich výměna názorů nějak extra rušila, ale jde spíš o to, že prostě chcete slyšet, o čem se hádají. Zvědavost je hrozná vlastnost, ale leckdy jí nejde odolat. A místo vzdorování je jednoduše lepší přinést si hrneček, aby vám přes zeď neuteklo ani slovíčko. A třeba až jejich spor skončí, může dojít na ten sex.

4. Telefonát od šéfa

Jakýkoli telefonát spojený s prací je pravým opakem afrodiziaka. Ať už vám zavolá šéf s nějakým neodkladným (a většinou ne moc příjemným) úkolem nebo kolegyně s informací o tom, že se chystá propouštění, je to konec. Hlavou vám v tu chvílí víří všechno možné, jen ne sex.

5. Nevhodná poznámka

I těm nejlepším z nejlepších se to občas přihodí. Můžete se s partnerem milovat, jak chcete, můžete být dokonalým párem, čas od času jeden z vás řekne něco, co se tomu druhému nelíbí. Může to být cokoli. Nejapná poznámka o vaší matce, vtip na to, že jste přibrala, nebo něžné připomenutí manželovi, že stále ještě neutáhl ten kohoutek v koupelně. Jakmile toho druhého naštvete, máte po legraci. To půjde partner snad radši utáhnout tu baterii.

A co kazí chuť na milování vám?

Reklama

Načítám