Hlavní obsah

CrockPot® – pomalý hrnec, který nezklame

Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Pomalý hrnec CrockPot® NG 5,7 l nyní ve slevě za 2490 KčFoto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Šetřit při nákupu spotřebičů se nevyplatí a stoprocentně to platí i pro pomalé hrnce. Ty se objevují na trhu ve stále větším počtu a od různých, někdy i neznámých výrobců. Není divu, že se jednotlivé modely kvalitou velmi liší, i když na první pohled vypadají podobně.

Článek

Jak tedy poznat ten správný pomalý hrnec? Stačí si ohlídat 5 zásadních věcí.

Tradice znamená jistotu

CrockPot® je světová jednička v pomalém vaření s dlouhou tradicí. Hrnce značky CrockPot® využívali už před více než 30 lety hospodyně, studenti i senioři v amerických domácnostech. Odtud se obliba pomalého vaření rozšířila do Evropy a název Pomalý hrnec® CrockPot® se stal synonymem pro pomalý hrnec.

Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Pomalý hrnec CrockPot® Saute – vlajková loď mezi pomalými hrnciFoto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Více modelů o různém objemu

Ať už jde o studenta na koleji, dvojici mladých manželů, anebo vícečlennou rodinu – Bionaire CrockPot® je vhodný pro každého. Na výběr je 10 typů – od 2,4 l až po novinku, 6litrový top model Saute! Ovládání pomalých hrnců může být digitální nebo manuální.

Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Pomalý hrnec CrockPot® 4,5 l Saute s odklápěcí poklicí Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Kamenina vhodná do trouby

Není nad to, dát téměř hotovou kachničku z pomalého hrnce ještě na chvíli do trouby, aby se vytvořila zlatavá kůrka… Ale komu by se chtělo ji přendávat do pekáče? Bionaire CrockPot® má kvalitní kameninovou nádobu, ve které se vaří, ale můžete ji dát i do trouby.

Nízká spotřeba elektrické energie

Zdálo by se, že pomalé vaření znamená velkou spotřebu elektrické energie. Pomalý hrnec® CrockPot® ji spotřebuje za hodinu asi 200 W, což je stejné jako žárovka.

Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Vnitřní nádobu Pomalého hrnce CrockPot® 6 l Saute lze vložit do trouby i s pokličkouFoto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. s r.o.

Pomalý hrnec® CrockPot® Saute – vlajková loď mezi pomalými hrnci

Novinkou mezi pomalými hrnci je model Saute s varnou nádobou opatřenou speciálním povrchem DuraCeramic. Díky němu ji můžete postavit na jakoukoli plotýnku včetně indukční, osmahnout cibulku nebo maso. Lze ho dát i s pokličkou na zapečení do trouby. To neumí žádný jiný pomalý hrnec na trhu. Na výběr je několik velikostí – od 3,5l po 6litrový.

A nyní tip navíc!

Při koupi některých Pomalých hrnců® CrockPot® nyní dostanete zajímavý dárek – další Pomalý hrnec® CrockPot® o objemu 2,4 l. A další hrnce jsou nyní za velmi zajímavou akční cenu.

Reklama

Načítám