Hlavní obsah

Cviky pro krásný zadek na pláž!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete si v létě odpírat dobroty, ale bojíte se kil navíc? Máme pro vás řešení. Cviky na krásný zadek (nejen) do plavek, které můžete dělat kdekoli a kdykoli. Nezaberou vám víc než pár minut denně!

Článek

Válení se na pláži, dobré jídlo a alkohol – tak pro spoustu z nás vypadá perfektní dovolená. Tyto požitky s sebou ale přináší také hrozbu většiny žen: tloustnutí. Víme, jak se tomu vyhnout. Stačí málo.

Vyzkoušejte tyto tři cviky, ke kterým nepotřebujete žádné speciální stroje ani náčiní. Trenér Martin Šetelík vám vysvětlí, jak je dělat technicky správně. Ve videu se dozvíte, jak provádět jejich jednodušší i složitější variantu, takže si budete moct vybrat podle náročnosti a svých schopností.

Všechny tři cviky zvládnete během několika minut a na minimu prostoru. Jsou proto ideální na dovolenou, kdy nemáte možnost navštěvovat fitness centra a cvičit s pomůckami. Zkuste podle našeho návodu cvičit alespoň třikrát týdně a nemusíte se kil navíc bát!

Děkujeme fitness centru Aquapalace Praha za poskytnutí prostoru k natáčení. Aquapalace Praha, Pražská 138, 251 01, Praha Čestlice, aquapalace.cz.

Jdete do toho s námi?

Načítám