Hlavní obsah

Dana zhubla, aby se za ni dcera nestyděla. A my ji proměnili!

 

Reklama

Dana před rokem od základu změnila životní styl. Začala cvičit, upravila jídelníček a díky tomu už zhubla 10 kilo. Proč? Prý aby se za ni dcera nemusela stydět. A jak vypadá po naší módní proměně?

Článek

„Vyšší váha vás omezuje. Třeba když dcerka zakřičí ,Mami, poběž!', a vy nemůžete, protože už po pár krocích sotva dýcháte,“ popisuje čtenářka Dana okolnosti, kvůli kterým před rokem začala hubnout.

Pustila se čtyřikrát týdně do cvičení s trenérem, upravila jídelníček a kila šla postupně dolů. „Shodila jsem už deset kilo, teď ale vlastně nevím, jak se oblékat. Stále se držím při zemi,“ usmívá se Dana, která sebe samu pasuje spíše do role šedé myšky, což je velká škoda...

A tak jsme si Danu vzali do parády! Přišel nový účes, změna líčení i několik stylových outfitů, které ji rázem proměnily ve šmrncovní kočku. Zajímá vás, jak po proměně vypadá? Podívejte se na video!

Podívejte se také na proměnu čtenářky Jany, která si od nás odnesla novou efektní ofinu! A nový účes Aleny, které manžel řekl, že je ošklivá a tlustá, a odešel za milenkou, jste už viděli?

Reklama

Načítám