Hlavní obsah

Děložní čípek, málokterá ho zná

Reklama

Koupila jsem si kolposkop ze zdravotních důvodů, ale největší radost z toho má můj miláček.

Článek

Mušlička, jeskyňka, studánka, nebo jak ji s partnerem nazýváte, je nejen zdrojem rozkoše pro oba partnery, ale také jsme tudy všichni přišli na svět. Pojďme ji trochu prozkoumat a věnovat jí pozornost, kterou si právem zaslouží.

Doposud mohl prozkoumat vaginu jen lékař a maximálně partner při sexuálních hrátkách. Lékař si sice s vámi nehraje, ale vidí vše, partner si s vámi hraje, ale dovnitř nevidí.

A nyní můžete spojit příjemné s užitečným a dovolit sobě nebo partnerovi nahlédnout do vašeho nitra a vidět to, co bylo doposud zahaleno tajemstvím…

Je to úžasné vidět svůj děložní čípek. A co tím vlastně získáte, milé dámy?

V prvé řadě je to poznání, jak nejdůležitější část vašeho těla – brána života, kudy přicházejí na svět děti, vlastně vypadá.

V druhé řadě je úžasné poznat, jak funguje čípek během celého cyklu. Tohle zvlášť uvítají ženy, které chtějí otěhotnět. Uvidí, jak se čípek v ovulaci otevírá a produkuje ovulační hlen.

Co je na tom všem krásné? Že se jeden z významných výrobců lékařské techniky odhodlal konečně vyrobit pro ženy takový produkt, který jste schopny ovládat samy, bez cizí pomoci. Už nemusíte být v nevědomosti, protože to máte nyní ve svých rukou.

Při prozkoumávání také v neposlední řadě můžete poznat, že jste v pořádku. Výrobce totiž k produktu přiložil barevný atlas čípků, který vám pomůže, aby i laik poznal, zda na čípku nenastaly nebezpečné změny.

Kresba ženy s kolposkopem, jednoduchá manipulace bez cizí pomoci, připojení na TV, PC

A co vy, milé dívky a dámy, chcete nadále patřit do kategorie těch žen, které tvrdí „mě to nezajímá, to je pouze věc lékaře, ať se tam děje, co se děje“, nebo chcete patřit mezi ty, které zajímá, jak funguje jejich vlastní tělo?

Já už jsem si vybrala, ale přiznám se, také mi to dlouho trvalo.

Vaše intimita, vaše studánka

Reklama

Související témata:

Načítám