Hlavní obsah

Díky prostituci jsem uživila dceru!

Foto: Thinkstock

Díky prostituci jsem byla zabezpečenáFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělo vás může dostat i z finanční tísně. Své o tom ví naše čtenářka, která se jako svobodná matka vrhla na podnikání v sexuálních službách. Poplatila dluhy, pobavila se a dodnes ničeho nelituje. Příští týden startuje nové Téma týdne: Jsem šíleně žárlivá. Pro tři z vás, kterým žárlivost znepříjemňuje život, máme opět 500 korun.

Článek

Před lety jsem se jako svobodná matka na mateřské dovolené dostala do finanční tísně. Neměla jsem peníze ani na jídlo a věděla jsem, že mi nikdo nepomůže. Měla jsem přítele, ale ten i přesto, že u mě byl pořád, na domácnost mi nepřispíval.

A tak když mně kamarádka poradila, že bych mohla pracovat v klubu, moc dlouho jsem se nerozmýšlela. Sex miluji a byla to pro mě vidina snadno vydělaných peněz. Představa, že budu uspokojovat cizí muže, mi nevadila. Domluvila jsem si schůzku v nočním klubu v Praze. Rodině i příteli jsem řekla, že budu pracovat za barem. Dceru jsem vzala s sebou do Prahy a nechala jsem ji u známé. Bydlela jsem v klubu, měla jsem k dispozici kuchyň, televizi, vlastní pokoj... Přes den jsem se věnovala dceři.

Párkrát v týdnu jsem jela i za přítelem, zašli jsme na oběd, pomilovali se. Pak zpátky do klubu, vykoupat se, obléknout, načesat, nalíčit se, nafasovat kondomy a lubrikační gel a čekat na zákazníky. Někdy bylo plno celou noc, jindy přišel jeden zákazník za celou noc a vybral si třeba právě mě. Následovalo pozvání na drink, seznámení, společná sprcha a cesta na pokoj. Někteří souložili, jiní si chtěli povídat. Moji stálí zákazníci chtěli obojí. Mým nejstarším (stálým) zákazníkem byl 63letý vdovec. Vozil mi parfémy, bonboniéry i hračky pro dceru. Nejmladším zákazníkem byl 18letý mladík, který do klubu přišel roztočit první výplatu. Měla jsem Čechy, ale i mnoho cizinců.

Práce mě bavila, sex jsem si užívala, nemusela jsem předstírat jako většina dívek. A dostala jsem se z finanční nouze, s dcerou jsme měly vše potřebné, poplatila jsem dluhy. V klubu jsem vydržela šest měsíců, než jsem zjistila, že s přítelem čekáme dítě. Dodnes na toto období vzpomínám s láskou, řekla bych, že to bylo jedno z nejlepších období mého života. Výčitky nemám a nikdy mít nebudu. Ani vůči příteli (nyní už manželovi). Byla to práce, ne nevěra.

Od pondělí je tu nové téma Jsem šíleně žárlivá. Máte-li s tímhle problém, pojďte se nám svěřit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám