Hlavní obsah

Dojemná módní proměna: Dcera ji darovala mamince jako překvapení!

Foto: Greta Blumajerová

Paní Petra v osm hodin otevřela dveře od bytu. Co se dělo pak?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Módní proměna jako dárek? Proč ne? O to větší je to zážitek, když vám ji dcerka přichystá tajně – stejně jako paní Petře z Libiše. Jednoho rána u jejích dveří zazvonil štáb ProŽeny.cz! Co bylo dál?

Článek

„Milá redakce ProŽeny.cz, jmenuji se Monika, je mi 12 let a bydlím s maminkou a bráškou. Bohužel, maminka nemá moc penízků a místo, aby si došla ke kadeřnici, tak nám raději koupí jogurty a ovoce. Strašně ráda bych jí udělala velkou radost...“ začínal snad nejdojemnější dopis, který jsme letos do redakce obdrželi.

A protože jsou Vánoce, rozhodli jsme se malé Moničce pomoct a pro maminku Petru jsme připravili velkou proměnu od hlavy až k patě. Jak reagovala na ranní přepadovku našeho štábu i další velké překvapení v závěru? A byla po zásahu kadeřníků, vizážistky i stylistky vůbec k poznání? Podívejte se na celý příběh!

Proměny nás baví! Zkoukněte i tu, kde jsme si vzali do parády sestřenice Kristýnu a Veroniku!

Vlasy: barva Vlasta Králová, střih a styling Kateřina Muratová (pražské kadeřnictví Toni). Vizáž: Michaela Hanušová Šiškinová (MA-DA Make-Up Network). Styling: Mariya Patrovská. Děkujeme hotelu Kempinski Hybernská Prague za poskytnutí prostor k natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám