Hlavní obsah

Domácnost, která s vámi drží krok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si domácnost podle svého rytmu a potřeb. Ráno se vaše rolety nebo žaluzie automaticky vytáhnou v čase, kdy obvykle vstáváte, pak vejdete do prosluněné kuchyně s vytaženým stíněním…

Článek

A po vašem odchodu do práce se automaticky zamknou všechny dveře, otevřou se garážová vrata, poté vjezdová brána, které se okamžitě po vašem odjezdu zase zavřou a vy můžete pohodlně a bezpečně odjet. A nejlepší na tom je, že si to nemusíte jen představovat. Stačí si nastavit takový scénář chování zařízení, jaký vám nejvíce vyhovuje. Nová úroveň komfortu má název Home Motion by Somfy.

Užijte si opravdu praktickou domácnost!

Co je Home Motion?

Home Motion je komplexní systém automatizace venkovního a interiérového stínění, vjezdových bran a garážových vrat, vyvinutý světovou jedničkou v této oblasti, společností Somfy. Zjednodušeně řečeno, díky jednotné koncepci vám stačí jeden typ ovladače pro celou domácnost, kterou si můžete zautomatizovat přesně dle svých potřeb a přání a o její řízení se v podstatě nestarat, Home Motion to udělá za vás.

Pomocí přenosného dálkového ovladače můžete ovládat i několik žaluzií najednou

Home Motion by Somfy je kompatibilní s většinou špičkových výrobců a dodavatelů

Kompatibilní domácnost

Home Motion by Somfy je kompatibilní s většinou špičkových výrobců a dodavatelů rolet, žaluzií, garážových vrat, vjezdových bran, bezpečnostních dveří a dalších zařízení. Jedním z nich je Climax, největší výrobce stínicí techniky u nás. Climax má v nabídce desítky typů žaluzií, rolet, markýz, fasádních clon a sítí proti hmyzu.

„Látkové rolety, plisé nebo vnitřní žaluzie se hodí spíše do místností orientovaných na sever. Na jižní, jihovýchodní a východní straně budovy více oceníme venkovní prvky. Např. lamely venkovní žaluzie zachytí 90 % světelných paprsků ještě před okenní tabulí a zabraňují tzv. skleníkovému efektu. Ten způsobuje celkem rychlé a nepříjemné oteplení v místnosti, i když je venku příjemný chládek,“ říká David Žabčík, obchodní ředitel společnosti Climax.

Automatizace domácnosti znamená především pohodlí, více času pro celou rodinu a praktičnost

Pomocí přenosného dálkového ovladače můžete ovládat i několik žaluzií najednou. V létě stačí zatáhnout venkovní žaluzie na celé jižní straně domu a večer nás uvnitř čeká příjemná stálá teplota. Automatické systémy od Somfy ale pracují, i když jste mimo domov. Zvedne-li se vítr a na terase zůstala vysunutá markýza, čidlo větru ji automaticky zasune, aby výrobek ochránilo před deštěm a poryvy větru.

Automatizace domácnosti znamená především pohodlí, více času pro celou rodinu a praktičnost. Home Motion by Somfy přináší pohodlnější život.

Související témata:

Načítám