Hlavní obsah

Dopřejte své pokožce super hydrataci

Reklama

Jemná, vláčná a hydratovaná pokožka je snem snad každé ženy. S novými přípravky Body Intensive 7 Days s L-Bifidem od Garnieru už o ní nemusíte jen snít. Díky obsahu unikátního výtažku z probiotik L-Bifidus Vám pocit intenzivní hydratace vydrží až sedm dní.

Článek

Probiotika

O probiotických kulturách se v poslední době mluví velice často. Víte ale, co tento pojem vlastně znamená, a proč jsou probiotika tak populární? Název probiotika je odvozen od řeckých slov pros – příznivý a bios – život. Jsou to živé mikroorganismy, které mají, pokud jsou aplikovány v dostatečném množství, příznivý vliv na lidské zdraví. Jejich pozitivní působení se nesoustřeďuje pouze na trávicí ústrojí, ale nachází uplatnění i v jiných oblastech.

L-Bifidus

L-Bifidus neboli lyzát Bifidu je nová účinná látka, která byla vyvinuta při výzkumu probiotik a má pozitivní vliv na homeostázu (na udržování určitého stejného stavu) pokožky. L-Bifidus zabraňuje ztrátám vody a vytváří na pokožce účinný ochranný štít, který doplňuje přirozený zdroj hydratace pleti.

Garnier tak přichází prostřednictvím přípravků řady Intensive 7 Days s L-Bifidem s revolucí v hydrataci pleti. Díky L-Bifidu je zároveň posilována ochranná bariéra pokožky, a je tak podpořena její dlouhodobá hydratace, která je tak intenzivní, že si její pocit uchováte až 7 dní.

Garnier nabízí pět přípravků řady Body Intensive 7 Days s L-Bifidem podle typu vaší pokožky tak, aby si vybral opravdu každý. Mangový olej je určen pro suchou či hrubou pokožku, aloe vera pro normální pleť, bambucké máslo je vhodné pro velmi suchou pokožku, s citlivou a suchou pletí si nejlépe poradí med a kakaové máslo je určeno pro suchou pokožku bez jasu.

Garnier Intensive 7 Days s L-Bifidem je určen všem ženám, které touží po sametově hebké pokožce s dlouhotrvajícím pocitem dokonalé hydratace.

Reklama

Související témata:

Načítám