Hlavní obsah

Dost bylo vysávání!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snily o tom celé generace mužů i žen na celém světě. Robot, který vysává. Marně. Ovšem díky značce iRobot se tento sen stal realitou. A s novou Roombou série 700 realitou ješte krásnější.

Článek

Každý to má trochu jinak. Někdo domácí práce k smrti nesnáší, považuje všechno to utírání prachu, čištění podlah a umyvadel za neskutečnou otravu a úkol hraničící s omezováním osobní svobody. V takovém případě nastupuje profesionální placená síla, jež ručí za hygienickou čistotu takové domácnosti vlastním krkem. Někomu naopak domácí úklid nevadí, někdo se v něm vyžívá, a někdo dokonce v jeho průběhu relaxuje. Ať už to máte s úklidem jakkoli, značka iRobot za vámi přichází s neodolatelnou nabídkou.

Vykašlete se na vysávání, naše Roomba zcela nové série 700 to udělá za vás!

Robotický vysavač iRobot Roomba aktuálně řádí ve více než 6 000 000 domácnostech a letos se dočkal zcela nové generace. Nová Roomba 780 a 770 jsou hezčí, chytřejší i efektivnější a dokážou váš dům či byt zbavit nečistot ve chvíli, kdy zrovna pracujete, sportujete nebo si užíváte společných chvil s rodinou. Nové Roomby 770 a 780 přijíždějí s celou řadou inovací, například novou pohyblivou čisticí hlavou, dvěma HEPA filtry, indikací plného sběrného koše AeroVac, více senzory a tak dále. Chcete-li se přesvědčit o úžasných schopnostech nové Roomby osobně, máte možnost navštívit některého z prodejců iRobot nebo podzimní iRobot Roadshow 2011. Seznam zastávek najdete na roadshow.irobot.cz, seznam autorizovaných prodejců zase na www.irobot.cz.

Související témata:

Načítám