Hlavní obsah

Editorial: Děkujeme za vaši trpělivost

Foto: Thinkstock

Na úpravách neustále pracujeme, abyste brzy byli spokojení!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milé čtenářky a čtenáři, děkujeme vám za všechny postřehy, které nám po spuštění nové podoby magazínu píšete, i za trpělivost. Na vyladění některých prvků stále pracujeme, a tak nám prosím odpusťte případné nedokonalosti.

Článek

Ráda bych teď probrala pár věcí, o kterých v diskusích a reakcích nejčastěji píšete. Některé z vás například zmátl fakt, že články publikujeme dvakrát denně – první část textů se na stránkách objevuje v 6 hodin ráno, druhá várka v poledne. O texty, které vyšly už ráno, ale rozhodně nepřicházíte – v okamžiku, kdy se v „dlaždicích“ objeví polední články, ty ranní se přesunou do výpisu ve střední části úvodní stránky.

Pro jistotu také ještě připomínám novou adresu pro Pavlač – nově ji najdete na pavlac.prozeny.cz. Od pondělí jsme už zprovoznili chat, na úpravě vzhledu Pavlače a vašich receptů stále ještě pracujeme, proto vás prosím o shovívavost.

Odkaz, který vás navede přímo na Pavlač, postupně zapracujeme do horní části stránek. Na stejné místo se vrátí i odkaz pro přihlášení a odhlášení.

V reakci na vaše četné žádosti jsme se také rozhodli změnit písmo, a v příštích dnech plánujeme i zúžení šířky diskusí. I nadále samozřejmě platí, že budeme rádi, dáte-li nám najevo svůj názor – pište prosím e-mail noveprozeny@prozeny.cz. Vaše zprávy určitě neignorujeme, dle našich možností na všechny e-maily odpovídáme.

Přeji vám příjemné léto

Související témata:

Načítám