Hlavní obsah

Editorial: O statečné Veronice aneb Máme rádi naše hrdinky!

Foto: Greta Blumajerová

Naše čtenářky jsou často odvážné ženy, které jen tak něco nezaskočíFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi vám přinášíme motivační příběhy lidí, kteří změnili svůj životní styl. Aby zhubli nebo se prostě jen cítili lépe. Někdy ale jejich aktéři musí prokázat mnohem větší nasazení, než byste čekali.

Článek

V dnešním článku píšeme o pětadvacetileté Veronice, která za rok shodila neuvěřitelných 16 kilo. Podobné odhodlání jako při hubnutí prokázala i ve chvíli, kdy se rozhodla vám svůj příběh vyprávět.

Sympatická blondýnka k nám do redakce vyrazila s předstihem. Cestou se rozhodla, že si dá na benzínce kafe. Když natankovala, zjistila, že zapomněla peněženku. Obvolala kamarády, zda by jí někdo nemohl přijet vysvobodit, ale nikdo neměl čas. Čerpadlář nekompromisně trval na tom, že ji odjet nenechá. Nakonec se jí ho podařilo přemluvit – nechala na pumpě mobil jako zástavu a vyrazila domů pro peněženku.

Foto: Marie Bartošová

Módní tým se tento týden opět rozjel! :-)Foto: Marie Bartošová

Přede dveřmi ovšem zjistila, že nemá ani klíče. Přítel byl sice doma, ale tvrdě spal, takže její zvonění neslyšel. Její mobil zůstal na pumpě. Co teď? Veronika se nakonec obrátila na vrátného v sousední budově a poprosila ho, aby ji nechal zavolat – doufala, že přítele probudí zvonění telefonu. Jenže vrátný nechtěl. Po opakovaných slibech, že se vrátí a telefonáty zaplatí, se nakonec nechal přemluvit.

Foto: Greta Blumajerová

Michal pekl cukroví s Kristinou Kloubkovou. Přečíst si o tom můžete ve čtvrtekFoto: Greta Blumajerová

A tak Veronika zvoněním telefonu probudila přítele, vyzvedla si peníze, odjela zaplatit vrátnému, pak na benzínku čerpadláři, načež se konečně probojovala k nám. A byla milá, usměvavá a ochotná! Tímto jí za celou redakci děkuji a doufám, že vás její boj s nadbytečnými kily zaujme, a třeba i inspiruje :-).

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám