Hlavní obsah

Erotická hračka třetí generace: Koupit, nebo ne?

Foto: Isifa

Milostné hrátky si okořeňte sexy hračkamiFoto: Isifa

Reklama

We-Vibe: erotická pomůcka celebrit. Tak je označován první vibrátor na světě, který má žena při milování uvnitř sebe. Je jeho třetí verze lepší ty dvě předchozí? Co má navíc? Překvapí vás pouzdro i dálkové ovládání!

Článek

K nejoblíbenějším párovým vibrátorům, který sdílí intimní chvíle s milenci po celém světě, patří bezesporu malý, ale přesto výkonný We-Vibe. Výrobce se proto rozhodl, že tuhle populární věcičku bude stále zdokonalovat, takže na trh uvedl už její třetí verzi. V čem je oproti dřívějším typům jiná? A vyplatí se ji vůbec kupovat?

Pouzdro a nabíječka: 2 v 1

Rozměry, tvar, ohebnost ani použité materiály se nezměnily, zato výkon navýšený o 40 % uchvacuje. Novinkou je i úložné pouzdro fungující jako indukční bezdrátová nabíječka, která dělá z vibrátoru diskrétní, velmi skladnou a nenápadnou hračku neustále připravenou dělat lumpárny (a nepůsobit rozruch ani na letišti, ani nikde jinde, kde se nedopatřením otevře kufr).

Foto: Isifa

Erotickými pomůckami můžete bojovat proti skomírající vášniFoto: Isifa

Díky ní nehrozí žádné zklamání ani čekání na chvíli, až se hračka dobije. Po použití se totiž vibrátor jednoduše vrátí do nabíjecí základny, a nechá tak v „pohotovostním režimu“. Jestli jste čekali právě na tohle vylepšení, tak sláva – budete spokojeni! A nejen s tímhle. Dokonce i to, co dosud prvním verzím We-Vibu chybělo, je tu: dálkové ovládání s dosahem přibližně tři metry.

Dálkový ovladač milují hlavně partneři!

Právě tahle důmyslná kulišárna je předzvěstí nocí plných zábavy. Co když se vám ovladač někam zakutálí a nebudete ho moci najít? A hra na to, jak dlouho vydržíte bez orgasmu, je taky fajn – stačí dát plnou moc a ovladač do ruky partnerovi, ať si s ním dělá, co uzná za vhodné. Vy svůj orgastický maraton zatím můžete přesunout třeba do vany, protože „trojka“ je naprosto vodotěsná (společně třeba s Luminescence a Aquatek G-spot jsou ideálními milenci do vody) a uzpůsobená hloubkovým ponorům.

Jen si to přestavte: vana plná pěny, sklenka sektu a šest vibračních programů od slabého poklepávání přes vlny, impulsy, dráždění a cha cha vlnobití.

Foto: We-Wibe

We-Vibe 3, horká novinka v obchodech s erotikouFoto: We-Wibe

We-Vibe versus Lelo Tiani

Suma sumárum se dá koupě We-Vibe 3 určitě doporučit, zvlášť pokud jste přišli na chuť nějakému z jeho předchozích modelů. Trojku můžete momentálně koupit za akční cenu 2499 korun (například v diskrétním e-shopu Sexhop.cz). Pokud však nechcete něco navíc od konkurenčního švédského výrobce Lelo, který nasadil laťku ještě o něco výš.

Předčasná ejakulace? Pak volte Lelo!

Model s označením Tiani (orientační cena 2999 korun) boduje unikátním dálkovým ovládáním s pohybovým senzorem, dosahem až dvanáct metrů a zrušením vnitřních vibrací u té části vibrátoru, kterou si žena zasouvá dovnitř. Vypadá to jako maličkost, ale ve skutečnosti tento tah pomáhá zabránit předčasné ejakulaci mužů, kterou při milování s We-Vibem sami uživatelé uvádějí jako jeho minus. Vibrace přístroje jsou totiž tak silné, že jim odolají jen ti nejsilnější (více o tom zde).

Foto: Lelo

Proti předčasné ejakulaci můžete bojovat aktivně s pomocí vibrátoru TianiFoto: Lelo

A jelikož předčasným výronem semene podle průzkumu společnosti STEM/MARK ve spolupráci se sexuologickým ústavem trpí v České republice 21 % mužů, čímž se tento problém řadí po nedostatku touhy na druhé místo nejběžnějších sexuálních dysfunkcí, je třeba zvážit prevenci a eliminovat rizika. Jednoduše řečeno: Je třeba si připlatit a koupit radši Lelo Tiani. Nebo si počkat, až We-Vibe uvede na trh řadu s označením 4, která se třeba s tímto neduhem vypořádá po svém.

A která z těchto dvou erotických pomůcek zaujala vás?

Reklama

Související témata:

Načítám