Hlavní obsah

Erotické léto: Zkuste tyhle druhy sexu! Okořeníte svůj vztah

Foto: Profimedia

Vybodněte se na stereotyp a užijte si milování naplno!Foto: Profimedia

Reklama

Slunce svítí, vlny šplouchají, opalovací krémy jsou v pohotovosti. Stejně jako libido, které díky atmosféře prázdnin a větší svobodě čeká na startovací signál. Čím a jak ho nakrmit? Smyslnou pětkou!

Článek

Když americká partnerská a sexuální poradkyně a sexuoložka Emily Morse říká, že v létě jsou sexuální chutě rafinovanější, má svatou pravdu. Uvolněnější „bytí“, flirt, odhalená těla, svěží nápady – to všechno si žádá svoje. Chcete se zase odbýt klasickými pohyby při misionáři? Zapomeňte. Tohle je pět druhů sexu, které v horkých měsících uspokojí chutě i těch nejnáročnějších.

1. Spontánní sex

Cestou do hotelového pokoje, rychlovka za zahradní houpačkou, když probíhá večírek… Skutečnost je taková, že podle výsledků studie uveřejněné v odborném časopise Journal of Sexual Medicine o sexu „na veřejnosti“ sní velká většina žen. Proč?

Emily Morse razí teorii, že neplánované, spontánní milování zvyšuje faktor chtíče. „Ta přitažlivost přebíjí všechno ostatní,“ uvádí odbornice na svém blogu s tím, že léto „nárazovkám“, navíc na neobvyklých místech, vyloženě nahrává. Ovšem má to jednu podmínku. Oba na ně musíte mít náladu.

Foto: Profimedia

Netypická místa lákají mnohé k dobrodružnějšímu sexuFoto: Profimedia

2. Hotelový sex

Když autoři aplikace Hotel Tonight vyzpovídali 2200 lidí z 11 zemí světa, nestačili se divit. 72 procent osob uvádí, že jejich sex v hotelovém pokoji trvá déle, je odvážnější, dobrodružnější a lepší.

„Bez ohledu na to, kde na světě se právě nacházíte, pobyt v hotelu je to, co váš milostný život okoření. Věci se pak dávají do pořádku,“ nechal se pro britský deník Daily Mail slyšet Tomáš Mendoza, manažer společnosti Hotel Tonight, která se zabývá rezervacemi. Tak na co ještě čekáte? Vaše prázdninové chutě vyladí anonymita, náznak luxusu a vědomí, že pokojová služba vyčistí všechno, co by jinak bylo na vás. Nerušit, prosím!

3. Drsný sex

Podle sexuologů většina žen tu a tam vyloženě vyhledává partnerovu sexuální dominanci. Taková malá pánská přesilovka totiž může být sexy, zábavná a vzrušující, pokud s ní souhlasíte. Je to něco jako exotické jídlo, které ochutnáte jen v některých koutech světa.

Proto milence nechte zahrát si na drsného. Ať vás zatahá za vlasy, uštědří malý výprask, použije pouta a vezme si vás v psí poloze. Právě ta je podle britské sexuoložky Tracey Cox ideální pro submisivní „otrokyně“ a nedočkavé alfa milence. Jak živočišné…

4. Romantický sex

Muži jsou ti, kdo romantiku v současnosti vyhledávají čím dál víc, ale pochopitelně hlavně ženám dělá dobře. Saxofon, jazz, hudba na ulici v zapadlé francouzské uličce. Vypněte mobily, jděte na to pomalu, užijte si předehru a smyslnost.

„O prázdninách to prostě má úplně jinou atmosféru,“ říká čtenářka Lenka. Mimochodem, vědci zjistili, že při flirtování se tělem rozproudí amfetaminy a endorfiny, které navozují slast podobnou orgasmu. Stačí předstírat, že se znáte pět minut. Chovejte se stejně jako tenkrát. Akorát si později užijte sex na „první“ schůzce.

Foto: Profimedia

Nejen ženy, ale i mnozí muži dávají přednost romanticeFoto: Profimedia

5. Orální sex

Laskání pusou v létě je jako zmrzlina – parádní. Střídání teplot, zadeček na okraji bazénu, špička jazyka smočená v ledové kávě. A to platí i při obrácených rolích. Každý miluje polibek v klíně! „Experimentujte s různým tlakem a technikami, nebojte se používat ruce a zesilovat své zkušenosti,“ radí sexuoložka Emily Morse všem, kdo prázdniny bere jako příležitost k intimním radovánkám.

A co v létě budete dělat vy?

Reklama

Načítám