Hlavní obsah

Boříme tabu: Erotické hračky, které vás budou bavit

Foto: thinkstock

Nebojte se přinést do postele novinky!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odborníci se shodují, že nevěr přibývá, protože si na sebe partneři neudělají čas. Taky jste součástí hekticky žijícího páru? Předejděte neštěstí a bavte se v posteli jako nikdy! Těchto 5 tipů si zamilujete!

Článek

Pro svůj vztah můžete udělat mnohé. Avšak to nejzásadnější, co potřebuje, je pozornost. Tak se občas promilujte odpolednem! „Že to tak dneska nikdo nedělá? Bohužel máte pravdu. Není divu, že se současný život hemží nevěrami,“ vysvětluje britská sexpertka Tracey Cox.

Otázka tedy zní: Jak zažehnout jiskru, když jste spolu víc než pět let? Prozkoumávejte, fantazírujte a užívejte si legrace i v osmém díle seriálu Boříme tabu, který je ve znamení kreativní vášně!

1. Kombinujte romantiku s erotikou

Nevíte, čím zahájit svůj „erotický restart“? Pořiďte si erotickou stolní hru Sladké hříčky (379 korun). Hra obsahuje karty s erotickými úkoly, fixu s jednou náplní pro malování těla, pouta s kožíškem pro lehce pikantní nádech a sametovou stužku. Z pravidel se dozvíte, že můžete volit až ze šesti různě náročných způsobů hry, čímž odpadá riziko, že všechny fígle prokouknete už po prvním kole. Tenhle způsob zábavy neomrzí a bude bavit vás oba!

2. Představte mu nový přírůstek

Bojíte-li se přivést k vám „do trojky“ novou pomůcku, použijte následující postup: „Promluvte si s partnerem o nové věci prostřednictvím odkazu na třetí osobu,“ radí Tracey Cox, podle které je nejlepší používat fráze jako: Kdysi mi někdo říkal, že…, V magazínu psali o…

Mezi hračky, které rozhodně nezkalí křehké partnerské vody, patří dildo. Třeba Scrudy dildo od Fun Factory (839 korun) má stabilní podstavec, takže ho můžete položit na zem, do vany či na stůl a zkoušet různé úhly průniku. Pokročilí milenci ho mohou využít jako anální kolík či pomůcku na prostatu. Sláva jemu!

3. Staňte se průkopnicí

Tracey Cox dál říká: „Když mužům předhodíte cokoli nového, budou jedině rádi.“ Jakmile si tedy váš drahý zvykne na nepohyblivá dráždidla, můžete vytasit další zbraně. Tak schválně, je to malé, výkonné, diskrétní a určené pro doplnění partnerského mazlení. Co je to? Masážní strojek MiMi od Je Joue (1799 korun). Má pět úrovní vibrací a shodný počet pulzních programů, je vodotěsný a nevtíravý, tedy rozhodně nezastíní partnerovo snažení přivést vás k orgasmu, spíš jen doplní vaši živočišnou lásku.

4. Najděte skvělé řešení jeho problému

Muži milují ženy, které jim jsou oporou. Proč to neprojevit i v posteli? Mezi časté sexuální dysfunce mužů patří nedostatečné ztopoření penisu. Než nad tím lamentovat, zkuste překvapit. Takový erekční kroužek Lelo Bo (1399 korun) zlepšuje tvrdost erekce, ale postará se i o rozkoš vašeho klitorisu. (Navlékání se můžete ujmout třeba vy.) A nemusíte mít strach, kroužek se přizpůsobí všem velikostem penisu. Pokud vás zajímá jeho výdrž, jedna hodina dobíjení zajistí až 4 hodiny provozu.

Zní to všechno fajn, ale vás trápí ještě něco? Že se jedná o to, aby partner déle vydržel v oblíbené pozici? Pch, to spraví závěs!

5. Myslete na blaho své i jeho

Milování vestoje je nezbytnou součástí milostného repertoáru. Pro experimentování a objevování, jak si polohy vestoje ještě více zpříjemnit, si pořiďte popruhy (Bad Kitty Back Belt Harness za 989 korun), které oběma zajistí pohodlí. Samozřejmostí je vyztužení molitanem na namáhaných místech a možnost utahování popruhů. „Něco podobného jsem si kdysi vyrobil z kůže, a když se dojde s partnerkou ke zdi v době orgasmu, je to docela síla,“ přitakává Milan XD, recenzent erotických pomůcek. O spokojenosti na obou stranách tedy není pochyb! Hlavně nerezignovat na milencovu pasivitu!

„Současní muži jsou evidentně čím dál línější a hledají aktivnější ženy. Je to smutné, ale je to tak,“ říká Andrea Bartošová, výkonná ředitelka www.sexshop.cz s tím, že již není výjimečné, když erotické pomůcky nakupují spíš dámy.

Takže, který z těchto kousků se vám líbí?

Reklama

Související témata:

Načítám