Hlavní obsah

Etiketa orálního sexu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Někdy stačí domluvit se očimaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Laskání pohlavních orgánů jazykem je jako hostina u bohatě prostřeného stolu - sousto po soustu je čím dál více opojnější. Ale tak jako zkažené jídlo způsobí bouři žaludku, i chyby při orálním sexu umí všechno pokazit. Jak?

Článek

Shrňme si to nejdůležitější:

Vylízání pochvy - cunnilingus

Neskutečná technika, za níž jsou miliony žen vděčné. Někteří dotyční, kteří chtějí poskytnout tohle blaho druhým, se občas jen tak ledabyle zeptají: „Můžu?" Jiní to neřeší a plynule přejdou od polibků na rty přes ňadra a bříško do klína jakoby jenom tam jazyk odnepaměti patřil. (Proč by taky ne. Kdyby muže po chvílích lízání nebolela sanice ani jazyk, nebyl by důvod toho místo vůbec opouštět. Nicméně pokud nevystrkují jazyk příliš ven, dobrých pár minut orálně uspokojovat vydrží.) Jakmile už je milenec ve fázi labužnického ochutnávání poševních šťáv, nikdy nesmí zapojit zuby a celkově by se měl ke klínu chovat jemně a s úctou. A to i tehdy, kdy svoji partnerku dovede k vyvrcholení a ona náhle jeho hlavu odstrčí. Některé poštěváčky jsou po orgasmu citlivé a potřebují chvíli času na vzpamatování se, takže by měl muž brát ohledy a nepokračovat v laskání. Ale i dámy musí ctít pravidla, pokud chtějí přijímat orální rozkoš.

1. Netiskněte stehna příliš k sobě, abyste milenci neomezila přísun kyslíku. (I když kdo by takhle nechtěl zemřít?) 2. Buďte ohleduplná, pokud si partner bude chtít odpočinout, neboť jazyk není na baterky. Ponechte svalům chvíli pro načerpání nových sil. (Taoisté ale našli recept na štěstí - jazyk posilují, aby vydržel déle v akci. Co takhle partnera o tomto cvičení trochu poinformovat?)

Foto: samhoto.cz/jiunlimited

Někdy musíte partnerovi naznačit, co chceteFoto: samhoto.cz/jiunlimited

Vysávání pyje - fellatio

Jen velmi málo mužů je proti tomu, aby jim žena vzala penis do úst a sála ho. Respektive ze svého okolí takového neznám, nicméně ti, kterým se zdá, že při orálním sexu příliš brzy dosáhnout vyvrcholení, se mu malinko vyhýbají v zájmu delší společné soulože - což je rozumný důvod. Při samotném provádění je povoleno skoro vše: cumlání, sání, olizování pyje, ale bez přítomnosti zubů. Ty jsou pro penis nepřítelem. Co se týče vystříknutí spermatu do úst, muži někdy naléhají, aby se k tomu partnerka podvolila. Je to ale jen její věc, zda chuť má nebo nemá. Zde je také několik rad, co zásadně při provádění orálního sexu muži nedělat:

1. Nikdy do penisu nefoukat kvůli hrozně infekčního onemocnění. Felaci se sice někdy říká „blow job" (blow - foukat), ale není to myšleno tak doslova. 2. Otevřít ústa do maxima a dávat pozor na setkání zubů s jemnou kůžičkou jeho klenotu. 3. Nepokoušet se radši ani z legrace kousat, aby si majitel penisu nepřipadal jako na honu dravé zvěře - v ohrožení.

To je tak asi vše. Prostě kromě vypadlých zubních protéz a zablokovaných sanicí se při orálním sexu ještě můžete potkat s přenosem viru HIV, neb ten se nachází ve větším či menším množství v tělesných tekutinách nakažených osob (krev, slzy, sliny, poševní tekutiny a semeno), takže jeho přenos je zařízen poměrně snadno. To samé platí i o oparu a oděrkách. Pustit si do rozkroku někoho, kdo má poraněné rty nebo jazyk, zvyšuje pravděpodobnost brzké návštěvy u lékaře. Takže zkontrolovat dutinu ústní, vyloučit jakékoliv krvácení a vůbec nejlíp: Mít partnerův test na pohlavní choroby - něco jako vysvědčení. (Jednička z chování je v tomto případě opravdu důležitou známkou.)

Reklama

Související témata:

Načítám