Hlavní obsah

Eva Bachmannová: Vibrátory do každé lékárny. Nebo ne?

Foto: Mona Martinů

Sex, smích a rokenrol jsou tři pilíře vašeho zdravíFoto: Mona Martinů

Reklama

Sex, smích a rokenrol! Tak tuhle trojkombinaci mám opravdu ráda. Věřím, že vy taky. I když na rokenrolu netrvám. Můžete si dosadit jazz, folk, pop nebo Evu a Vaška dle vlastního hudebního vkusu.

Článek

Ten smích si ale prosím zachovejte. Pokud si do společné postele pustíte správnou dávku humoru, získá vztah novou dimenzi. Budete si určitě mnohem blíž než páry, které berou sex smrtelně vážně. Ty se logicky nepouštějí ani do žádných experimentů, protože se bojí případného selhání nebo trapasu. Po nějaké době se z jejich sexuálního života stane (velmi pravděpodobně) rutinní záležitost. A odtud je už jenom krůček k větám jako: „Dneska ne, bolí mě hlava!“ Případně: „Měl jsem toho v práci moc!“ Hrůza! Mě taky v jednom historickém vztahu „bolívala hlava“, a když jsem slyšela lhát samu sebe, raději jsem ten vztah ukončila.

Víte, co legrace si v intimní oblasti můžete užít, když se přestanete brát vážně? A navíc je to legrace zdraví prospěšná!

Co třeba vydat se na společnou výpravu do sex-shopu? Výmluva, že nevíte, kde takový obchod je, platí jen v případě, že žijete v pustině nedotčené civilizací. Sex-shopy se doslova množí, takže do nich asi občas nějaký ten zákazník zabloudit prostě musí.

Dejme tomu, že jste překonali počáteční ostych a vlezli oba dovnitř. Prodávajících se stydět nemusíte, každodenní pobyt mezi umělými pohlavními ústrojími je dostatečně zocelil! Nehrajte si na hrdiny a nebojte se zeptat, k čemu ty podivné věci slouží. Vibrátor asi poznáte, ale některé výrobky vypadají fakt záhadně.

Až se nakoupené pomůcky rozhodnete vyzkoušet, nečekejte výbuch vášně hned napoprvé. Spíš výbuch smíchu. Pouta se zaseknou, páska přes oči padá, vibrátor není nabitý a nějak to s ním není ono… Navíc zjistíte, že máte alergii na latex. Když se to pak semele najednou, jedinou možnou záchranou je vzít akci s humorem, zahodit erotické pomocníky pod postel a vlítnout na to hezky postaru.

Smích vás pak spolehlivě dostihne. Alespoň pokud soudím podle své osobní zkušenosti. Tím vás ale v žádném případě nechci od návštěvy sex-shopu odradit. Není se zač stydět. Víte, co je zajímavé? Ve Skandinávii se prodávají vibrátory a podobné pomůcky v lékárnách a nikdo se nad tím vůbec nepozastavuje. Je fakt, že na Severu mákli na designu a vy na první pohled ani nepoznáte, k čemu ta elegantní věc slouží. Ale v české lékárně se na robertky raději neptejte. Zatím.

Zkuste si promítnout váš sexuální život. Smějete se spolu alespoň občas? To je dobře, protože máte štěstí, že je váš partner normální a zdravě sebevědomý člověk, který se nebojí udělat si legraci sám ze sebe.

Zkuste to taky, vždyť veselá mysl je půl zdraví. A tu druhou půlku doženete milováním.

P. S.: Nekupujte si pomůcky vybavené suchým zipem. Nikdy nevíte, kam se vám omylem přimotá :-).

Reklama

Související témata:

Načítám