Hlavní obsah

Eva Marvan: Jak se zaručeně zbavit chlapa?

Foto: Mona Martinů

Řeknu vám, jak se zbavit partnera!Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dovolené! Dovolená totiž spolehlivě prověří stabilitu partnerského vztahu. Pokud svého partnera milujete, nečtěte dál. Jestli uvažujete o ukončení vztahu, mám pro vás několik zaručených zabijáků, které ve spojení se společnou dovolenou odvedou dobrou práci.

Článek

Před společnou dovolenou řešte všechny případné neshody a hádky slovy: „Nechme toho. Vyřešíme to v klidu na dovolené!“ Nevyřešíte nic, ale dovolenou si určitě zkazíte.

Před odjezdem uspořádejte večeři pro přátele. Během večera kamarádce několikrát zopakujte větu: „To víš, ta dovolená je naše poslední šance! Snad Kanáry zachrání naši lásku!“ Dostatečně hlasitě, aby to (náhodou) zaslechl i váš partner.

Odkládejte balení kufrů na nejpozdější možný termín. „Miláčku, neměla bys začít balit?“ Času je spousta! Letí to až odpoledne! A navíc vám stačí jen malá taška! Až se vás bude za pár hodin ptát, kdo má v autě těch pět velkých kufrů, přepněte se do režimu „neslyším tě“.

Na dovolené se v žádném případě nedomlouvejte na denním programu. Pokud váš partner chce na pláž a vy na prohlídku města, běžte s ním beze slov na tu pláž. Ale nezapomeňte mít celý den otrávený výraz. Při nanášení opalovacího mléka utrápeně vzdychejte. Až se vás zeptá, co se děje (a on se zeptá!), smutně odpovězte: „Ale nic se neděje, už jsem si zvykla na to, že moje přání jsou ti jedno!“

Kolegy v práci před odjezdem na dovolenou ujistěte, že vám můžou volat na mobil úplně kdykoli. Určitě si s sebou vezměte práci. Partnerovi vysvětlete, že tu účetní uzávěrku v pohodě zvládnete v letadle. Nebo hned po příletu. Nebo v hotelu. Nebo až po večeři? „Tak ještě jednu skleničku, pošlu to ráno, až budeš ještě spát!“ Bohužel nebyl slyšet budík. Tak z pláže. „Ty jsi našel tak blbou pláž, kde nefunguje připojení!“

Všechno co váš partner udělá/sní/vypije, hlasitě komentujte. („Proč jsi vypnul klimatizaci? Co to už zase jíš? Nepiješ náhodou už třetí drink?“). Nezapomeňte také na poznámky typu: „Klidně si to pivo na pláži kup, ale v supermarketu je rozhodně levnější. Ale když myslíš…“

Slibuji vám, že pokud dodržíte výše uvedené zásady, bude návrat z dovolené poslední společnou akcí, kterou s vámi muž podnikne.

Zůstanete sama, tak jak jste si přála. Hrozí tu jedno velké nebezpečí. Až si budete po pár týdnech úúúžasné samoty prohlížet fotky z dovolené, přepadne vás nostalgie a začne se vám stýskat. Po chlapovi, který snášel všechny vaše vrtochy, bral vás takovou, jaká jste a tak nějak si myslel, že má partnerku, na kterou se může spolehnout. Vždyť i na dovolenou jste jeli společně!

Takže pokud chcete ve vztahu s mužem cokoli řešit, dělejte to na férovku. A už vůbec ne na dovolené. Tu si raději užijte. Ideálně s mužem, kterého máte ráda. I když nosí legrační plavky!

Reklama

Související témata:

Načítám