Hlavní obsah

Ewa Farna mistryní tajností: Co dnešní oslavenkyně skryla?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ewa Farna rozhodně není žádná rychlokvaška, která baví jen několik měsíců. Od třinácti let, kdy vstoupila na pódia, si budovala silnou pozici, a tu si udržuje i dnes. S malým synem v náručí a s manželem po boku slaví šestadvacet let.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna už dávno není rozpustilá teenagerka s rovnátky, kterou obdivují a poslouchají stejně staré děti. Vdaná paní, a vcelku čerstvě také maminka, dnes slaví šestadvacáté narozeniny. Důležité události svého života dokázala utajit.

Jednou nohou v Česku a druhou v Polsku, tak by se dala charakterizovat kariéra zpěvačky Ewy Farne. Jako jedna z mála si dokázala získat dva národy a být u obou dokonce podobně úspěšná. Národností je Ewa Polka, ale s českým státním občanstvím.

Foto: Profimedia.cz

Holčička s rovnátky je minulostíFoto: Profimedia.cz

Mistryně tajností

V době, kdy se z roztomilé holčičky začala stávat žena, se Farna dostala do neúprosného hledáčku bulvárních médií. A to zejména kvůli plnější postavě. Nic jiného totiž na věřící zpěvačku (kromě nešťastné nehody, kdy Farna havarovala pod vlivem alkoholu v roce 2012) nedokázali urputní novináři během let vyšťourat. Pro zpěvačku totiž vždy bylo a je soukromí na prvním místě.

Podařilo se jí utajit dvě zásadní události jejího života a informovat o nich až ve chvíli, kdy ona sama chtěla. V roce 2017 to byla svatba s kytaristou a členem zpěvaččiny kapely Martinem Chobotem (29), kterou zpěvačka oznámila až posléze na svém Instagramu.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna s manželem Martinem Chobotem. Seznámili se v roce 2009 při konkurzu na členy zpěvaččiny kapelyFoto: Profimedia.cz

Královské miminko

Prostřednictvím emotivního videa k písni „Ta o nás“  zase oznámila, že čeká miminko. A to už byla v pokročilém stádiu těhotenství. Nikdo ji nevypátral ani na cestě do porodnice. A tak s novinkou o narození syna přišla také sama zpěvačka. Na začátku června si jen tak odskočila z práce a porodila tmavovlasého syna Artuše, jmenovce legendárního anglického panovníka, odvážného krále Artuše.

Foto: Profimedia.cz

Na této fotografii už Ewa těhotenské bříško neskrývalaFoto: Profimedia.cz

Znovu na značkách

Už měsíc a něco po porodu se Farna vrhla zpět na koncertní pódia a pustila se do práce, kterou tolik miluje. Samozřejmě že ne s plným nasazením. Koncertů je z pochopitelných důvodů o dost méně než dřív.

„Zastávám pravidla – žádný extrém není dobrý a taky šťastná máma, šťastné dítě. A dost se mi to vyplácí. Mateřství je bezpochyby na prvním místě, a to se přeci nemusí vylučovat s občasným koncertováním,“ oznámila na Instagramu svůj návrat.

Podle fotek je navíc po porodu v nejlepší formě za poslední roky. Zdá se, že těhotenská kila shodila hravě a dolů šla navíc nejen ta!

Foto: Profimedia.cz

Koncertní pauza netrvala ani po dobu šestinedělíFoto: Profimedia.cz

První filmová zkušenost

Kromě významné události v soukromém životě se Ewa Farna letos dočkala i zajímavého kroku ve své kariéře. V první polovině července se totiž poprvé představila jako herečka ve snímku Uzly a pomeranče. Zahrála si tu vesnickou pošťačku Martu. Jejími hereckými kolegy byly například Tomáš Dalecký nebo Stanislav Majer. Na to, jak jí sedí herecká poloha, se teď můžete jít podívat do kina.

Načítám