Hlavní obsah

Tyhle celebrity že jsou tlusté? Ani náhodou!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Bramborový salát, chlebíčky, víno, vaječňák… Stoupnout si po Vánocích na váhu chce občas notnou dávku odvahy. A to buďme rády, že nejsme pod drobnohledem jízlivých médií, jako jsou některé slavné ženy. Přitom není jediný důvod jim cokoliv vyčítat: tyhle dámy totiž vypadají božsky!

Článek

Napadlo vás někdy, jak moc může být kult štíhlosti nebezpečný? A že ustavičný důraz na postavu ve „správné“ konfekční velikosti může některé lidi dohnat až k psychickým problémům? Tím spíše, když ze všech stran neustále slyšíte, že vám zase trochu povyrostl zadek nebo že máte v těch šatech moc velké břicho.

Tyto slavné ženy se s narážkami na svou postavu setkávají dnes a denně. Podle nás si to nezaslouží. Sice nenosí velikost 36, ale to ještě neznamená, že se do nich musí někdo obouvat. Ony jsou ale často nad věcí a posměváčkům to vracejí i s úroky.

Ewa Farna (24)

Na pomyslném prvním místě je u nás zpěvačka Ewa Farna. Zrovna před pár dny bulvár opět nehezky upozorňoval, jak vypadá. Podle nás ale rozhodně není žádný špekoun, a jestli právě něco přibrala, nebo naopak zhubla? Každá z nás to zná: občas to jde prostě samo, jindy ztloustneme i po pouhém pohledu na jídlo. Je jedno, kolik váží – Ewa Farna je nádherná žena, která má božský hlas, talent a charizma. A z nejapných komentářů si naštěstí nic nedělá, naopak. Dokonce napsala text k písničce „Mám boky jako skříň“ a z něj je jasné, že je se svojí postavou vyrovnaná.

Foto: Profimedia.cz

Ewa Farna dala svou písní „Mám boky jako skříň“ jasný vzkazFoto: Profimedia.cz

Kelly Clarkson (35)

První vítězka soutěže American Idol Kelly Clarkson byla pro svoji nadváhu kritizována vždy. Prvních pár let poté, co se stala mediálně známou, se snažila hubnout a dařilo se jí to. Nakonec ale zjistila, že to nejlepší, co může udělat, je srovnat se se sebou a mít se ráda. „Mám křivky a to se klukům líbí. Navíc – mohla bych zítra zemřít. A chtěla bych z tohoto světa odejít na dietě, hladová? A před boha předstoupit s prázdným žaludkem? Raději se steakem nebo tatarákem v břiše!“ vzkázala zpěvačka všem škarohlídům.

Foto: Profimedia.cz

Kelly Clarkson se zprvu se svojí hmotností prala, nakonec se naučila své tělo milovat takové, jaké je Foto: Profimedia.cz

Drew Barrymore (42)

Drew Barrymore se proslavila už v dětství a již tenkrát se objevily první komentáře na její postavu: že prý je „tlusté dítě“. Dříve herečka svoji váhu dost řešila, nakonec ale i ona došla k závěru, že nejdůležitější je mít ráda sama sebe. Podle ní si zlí jazykové najdou vždycky něco, ať je člověk tlustý, nebo hubený. „Neexistuje něco jako dokonalost, nikdo jiný mi navíc nebude říkat, co je pro mě dobré,“ řekla v jednom rozhovoru. Raději si prý bude užívat s pár kily navíc než se celý život strachovat, co si může a nemůže dát. Podle nás se rozhodně nemá za co stydět.

Foto: Profimedia.cz

O hmotnosti Drew Barrymore se hovořilo, už když byla dětskou herečkouFoto: Profimedia.cz

Rihanna (29)

Na rodném Barbadosu byla Rihanna se svojí postavou za bohyni. Zatímco tam platila za sexsymbol, Spojené státy americké ji přijaly jako „oplácanou zpěvačku“. Rihanna to ze začátku dost prožívala a vyzkoušela nejednu dietu. Nakonec ale i ona zjistila, v čem se skrývá pravá krása. „Rozhodla jsem se mít ráda své tělo, i když není předpisové podle magazínů. Nechci se svých křivek zbavit, chci je naopak vytvarovat,“ řekla v rozhovoru. Navíc podle ní je to mnohem zdravější než být kost a kůže.

Foto: Profimedia.cz

Zatímco na rodném Barbadosu byla za krasavici, v Americe na její váhu poukazovali Foto: Profimedia.cz

Christina Aguilera (37)

Když se v roce 2010 rozešla s manželem Jordanem Bratmanem (40), přibrala do té doby velmi štíhlá zpěvačka několik kilogramů. Bohužel pak musela stále poslouchat, jak se zakulacuje. Dokonce se několikrát objevily i spekulace, zda snad není těhotná. Zpěvačka ale médiím brzy vrátila úder. „Ať už žena nosí jakoukoliv velikost, neměla by se nikdy stydět za své tělo,“ řekla. Ovšem mimo drbů se objevila i spousta pozitivních reakcí: například že to zpěvačce takhle sluší mnohem více a lidé ji přirovnávají k Marilyn Monroe (†36).

Foto: Profimedia.cz

Christina Aguilera bývala štíhlejší, ale po rozvodu získala ty správné křivky Foto: Profimedia.cz

Demi Lovato (25)

Demi Lovato se proslavila jako dětská herečka a zpěvačka a s přibývajícím věkem její popularita rozhodně neklesá, spíše naopak. A tak se drobnohled médií zaměřil i na ni, konkrétně na křivky, kterými ji příroda obdarovala, a rozjela se mašinerie posměvačných komentářů. Demi začala být svojí postavou natolik posedlá, že onemocněla bulimií a maniodepresivní poruchou a zahrávala si i se závislostí na alkoholu. Přitom tlustá rozhodně nikdy nebyla! Ale právě tato neveselá zkušenost ji naučila srovnat se sama se sebou a šířit poselství, že každá žena je krásná – a ta s křivkami vlastně nejvíc.

Foto: Profimedia.cz

Demi Lovato bojovala s poruchou příjmu potravy. Nakonec i ona došla k tomu, že je to zbytečné a lepší je mít se rádaFoto: Profimedia.cz

Jessica Biel (35)

Že jsou lidé zlí a nepřejícní, dokazují i hanlivé komentáře na postavu herečky Jessicy Biel. Prý i ona by měla se svojí postavou něco dělat, protože je údajně moc „velká“ a „svalnatá“. Tak tohle nám hlava nebere už vůbec, že se kritiky dočká i ten, kdo o své tělo takto pečuje. Herečka si z útoků nic nedělá a tlaku, kterému je vystavena, se spíše směje. „Je hezké mít na sobě pořádně masa, doufám, že inspiruji i ostatní ženy, aby se třeba pokusily nabrat více svalů,“ řekla.

Foto: Profimedia.cz

Z naprosto nepochopitelných důvodů je kvůli postavě kritizována i Jessica Biel. Prý je moc svalnatáFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (39)

Nepříliš lichotivě se mluvívá i o české herečce Jitce Čvančarové. Její bujné vnady nikdy neuniknou fotoaparátům a v médiích se pak rojí jako houby po dešti komentáře, zda Jitka snad zase nepřibrala nebo jestli – vzhledem k jejímu bříšku – není těhotná. Ať už má o pět kilo více, nebo méně, nikdo nemůže popřít, že má mimořádně krásný obličej. A sex-appeal? Ten by podle nás mohla klidně vyučovat.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli své postavě je Jitka Čvančarová jednou z nejpropíranějších slavných žen u nás. Přitom je to taková kočka!Foto: Profimedia.cz

Také si myslíte, že mít rád sám sebe je důležitější než stále zoufale držet diety?

Reklama