Hlavní obsah

Gesta, která prozradí, že máte chuť na sex

Foto: Profimedia

Umíte dát najevo, že o něj stojíte?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha, chtíč, hormony. Tohle všechno s vámi může cloumat, když myslíte na milování. Chcete ho doopravdy? Pak nechte promluvit své tělo, drážděte a mučte to druhé, a beze slova si řekněte o akci!

Článek

Když už víte, „s kým“, ale zatím nevíte „jak“, je to docela problém. Přiblížit se a líbnout ho na krk? Třeba to zabere, ale není to moc „hr“? Možná to chce něco rafinovanějšího… Jaké metody fungují stejně dobře na pohovce jako u baru v hlučícím davu? Jaké triky účinkují bez ohledu na fázi vztahu? Takhle se koketuje a vybízí k sexu!

Tak trochu jiná selfíčka

Podle britské sexuoložky Tracey Cox na muže zabírá, když si ženy říkají o milování hlazením vlastní klíční kosti. Stačí na ni položit konečky prstů a jemně jimi přejíždět sem a tam (zhruba jednu minutu). Pokud se druhému upřeně díváte do očí a poté rukou přestanete pohybovat, máte ho tam, kde chcete. Myslí na to, co vy. A další tip pro ty, kdo jsou na lovu?

„Až se příště rozesmějete, zakloňte hlavu, aby vynikl krk, a přitom přesuňte ruku do prohlubně mezi klíčními kostmi,“ dál radí sexuoložka s tím, že prsty musí v poslední fázi velmi pomalu sklouznout k ňadrům.

Foto: Profimedia

Zaklánějte při smíchu hlavu a nechte vyniknout váš krkFoto: Profimedia

Trik královny koketování

„Zastavte v místě, kde začíná rýha mezi ňadry, a spočiňte prsty v jejich blízkosti. Nechte je tam, dokud dotyčný nedomluví, a dejte je dolů. Bude fascinovaný, protože vaše ruka sahá tam, kam by se chtěla dostat ta jeho,“ popisuje Tracey Cox ve své knize Superflirt a dodává, že tenhle tah zároveň podněcuje muže k tomu, aby se při flirtování víc snažili. Všichni tak budou spokojení…

„Tohle jsem ještě za svých svobodných let dělala,“ směje se čtenářka Marika. „Když jsem chtěla být vyzývavá a drzá, našla jsem si důvod, proč si sáhnout na prsa. Mám na tílku kapku? Musí se utřít,“ prozrazuje svoje taktiku s tím, že vlastní dotek na intimní partie dostává do erotického varu velkou většinu mužů. „Kromě homosexuálů, samozřejmě,“ dodává na závěr. Existuje ještě něco dalšího?

Teď královnou jsem já!

Ultra sexy gesto poukazující na sex se skrývá i v pohlazení spodního rtu. Využijte k tomu ukazováček a myslete na situaci, kdy se s mužem naproti líbáte. To zajistí třpyt vašim očím a on již nebude mít pochyb o tom, co se vám honí v hlavě.

„Pokud se neodhodláte pohladit si spodní ret, dívejte se mu na ústa,“ ještě dodává sexuoložka. A jak je to s páry? I ti „vztahově pokročilejší“ si spolu mohou hrát a měnit pravidla pokušení! Čím se řídit?

Foto: Profimedia

Sledujte pozorně jeho rty, svých se občas jakoby jen mimochodem dotkněteFoto: Profimedia

Aby vztah nevyčpěl

Důležité je nepodvádět. Podle Tracey Cox se v obličeji odráží vše, co vám zaměstnává mozek. To může být ku prospěchu věci. Totiž, když myslíte na sex, vypadáte sexy. Tak uvolněte ústa a představte si, že se vás partner snaží políbit. To jako pozvánka do postele obvykle stačí, ale kdyby přece jen něco selhalo, nechte si v záloze další, tentokrát verbální, tip.

Heslo zkušených milenců

„Řadě lidí první společné erotické zážitky utkví v paměti, protože jsou spojené se vzájemným poznáváním. Zamyslete se nad slovem, které každé z těchto milování charakterizuje. Může to být místo, poloha nebo část těla, na niž jste se speciálně zaměřili. Pošeptejte partnerovi toto heslo do ucha,“ radí sexuoložka.

Mohou to být „schody“, „výtah“, „koleno“, „přistižení“… Dejte si záležet na tónině hlasu a do slova vsuňte svůdnost. Jednak tím dáte najevo, jaké jsou vaše úmysly, ale hlavně… Takové popíchnutí ihned navnadí mužskou fantazii. Prostě předehra bez práce.

A jak si o sex říkáte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám