Hlavní obsah

Halóóó…My chceme také miminko!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Problémy s početím potomka má stále více párů. Plodnost obou partnerů totiž ovlivňuje mnohem více faktorů, než si dokážeme představit. Podívejme se nyní alespoň na ty, které můžeme sami ovlivnit.

Článek

Snažíte se již nějaký čas o miminko, ale stále se vám nedaří? Tyhle problémy mohou stát za vaším neúspěchem.

Pozor na váhu

Ručička váhy míří příliš vpravo či vlevo? Ač je to jistě nepříjemné slyšet, vaše hmotnost ve velké míře ovlivňuje možnost otěhotnět. Jestliže je vaše hmotnost příliš nízká, vaše tělo má minimum tělesného tuku. To vede k výraznému snížení produkovaného estrogenu, který má zásadní vliv na váš reprodukční cyklus. Naopak vysoká hmotnost produkci estrogenu zvyšuje, což vede k potlačení zrání vajíček a působí na podobném principu jako antikoncepce. Oba tyto extrémy se v případě snahy dají poměrně snadno odstranit.

Vysoká nebo nízká váha může znamenat vážný problém v početí

Cysty ve vaječnících

Polycystická ovaria není příliš známé onemocnění, které způsobuje tvorbou cyst ve vaječnících, absenci ovulace, vynechání menstruace. Tato hormonální porucha se u žen může vyskytnout v jakémkoli věku. Hladina inzulinu a hormonů v těle je mimořádně vysoká a narušuje produkci vajíček. Volbou správné životosprávy, stravy s velkým obsahem vlákniny a pravidelným pohybem můžete této komplikaci rovněž předejít či ji minimalizovat.

Cysty potrápí nejednu ženu. Předejděte jim vhodným jídelníčkem

Krevní anémie

S neplodností je často spojováno nedostatečné množství červených krvinek. To může být způsobeno jednak nedostatkem železa nebo vitaminu B12. Ideálně by žena měla konzumovat dostatečné množství kyseliny listové. Jejím bohatým zdrojem jsou luštěniny, celozrnné výrobky a zelená zelenina. Pokud nekonzumujete masné výrobky nebo vyznáváte veganský způsob stravování, je potřeba doplnit dostatečný přísun vitaminu B12. Zkusit můžete například kvalitní doplňky stravy z lékárny.

Jak ještě více podpořit plodnost?

Hitem současného trhu je unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou i na trhu v USA. Tento doplněk stravy obsahuje mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.

Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku.

Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Účinky Fertility Blend jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu šest až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po třech měsících 14 žen (26 procent). Po šesti měsících užívání úspěšně počaly další tři ženy.

Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Fertility Blend je k dostání také pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB53 a získáte poštovné zdarma! Platí do 21. 11. 2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, v němž můžete získat jeden produkt Fertility Blend zdarma.

Reklama

Související témata:

Načítám