Hlavní obsah

Hledá se soupeřka „Našeho chlapa“!

Foto: shutterstock.com

Naservírovaly jste si mě, dámy, hezkyFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na drzou výzvu našeho drzého chlapa Pavla Biedermanna, který vás nadzdvihává svými názory a neskrývanou arogancí mísenou se šovinismem, abyste mu ukázaly, jak se správně mají psát zábavné glosy na téma muži vs. ženy, řada z vás nabrousila svá brka a výzvu přijala! Jemu je to ale pořád málo!

Článek

Milé zlaté, tak předně bych vás chtěl pochválit, že jste až v nečekaně hojném počtu zareagovaly a zaplavily naší e-mailovou schránku svými příspěvky. Čekal jsem tak dvacet třicet kousků, a zatím jich dorazilo už ke stovce a další chodí! Nechal jsem si je vytisknout a hezky až pod nos přinést do mé oblíbené hospůdky šéfkou Kudlankou (hmm, byl to krásný pocit, jak mi aspoň na prchavý okamžik dělala služku, muhehe).

Mé nadšení však poměrně rychle zchladlo. Děvčata, děvčata, mnoho z vás si jaksi spletlo téma článku. Námětem měly být vtipné postřehy ze života mužů a žen a místo toho zde byl značně zastoupen námět Pavel je imbecil a soutěžíme v tom, kolik vulgarit na jeho adresu dokážeme vecpat na stránku o velikosti A4. Druhé populární téma se pak neslo v duchu Nenávidím chlapy a měli by všichni pojít, Biedermann jako první.

Ale tak jo, holky, přiznávám, občas jste mě pobavily a několikrát dokonce přiměly i ke hlasitému smíchu. Jako třeba Nounou, čtenářka, která mi přeposlala velmi dobrou parodii na mou poradnu Proč muži nemají být redaktory v poradně. (Pokud jste ještě mou poradnu nenavštívily a nevíte tudíž, oč jste se ochudily, můžete to napravit ZDE)

Její kolegyně v psací zbrani Edita Havránková mě dostala řidičskou etudou nazvanou Můj manžel je husa. Chlapy vůbec nešetřila ani Zuzana Sobotová, která popisuje setkání se seladonem, který se ji snažil okouzlit při výletu na hory svou „třeskutou inteligencí“ a osaháváním její kamarádky. Příběh si můžete přečíst ZDE.

O poslední zbytky sebevědomí mě po této náloži připravila Kateřina Zagorová, která mě seznámila se svou partou kamarádek, které si říkají Klub ztracených iluzí. To, že na svých pravidelných sedánkách neřeší úpadek chovu stepních koz v Kazachstánu, asi nemusím nijak extra zdůrazňovat.

O tom, jak si ženské zvyšují sebevědomí, a to díky taktice hýčkání si Alespoň jedné ošklivější kamarádky, mě poučila Renata Brtnická. Projevily jste také několik neotřelých postřehů, někdy ovšem těžko realizovatelných. Například Coldprincess nám navrhuje pěstovat si redakčního hermafrodita. Gabriela Marková se znechutila nad svým partnerem, který umí vypátrat její tajnou skrýš za umyvadlem, a JEJÍ žiletkou (ani nechci přemýšlet, na jaké partie ji Gábinka používá) si oholil svůj vous. ( Tento příběh si přečtěte ZDE).

Pobavily jste se? Která má být oficiální „Naší ženou“? Ani jedna z nich? A umíte napsat něco lepšího než vaše soupeřky? Původně jsem se chtěl rozloučit slovy „Ženská má vytáhnout ruce ze dřezu jen když přivezou uhlí“, ale pak jsem si vzpomněl na citát, který mi věnovala jedna z vás, a zase jsem to spolknul. (Ehm, ten citát zní: Nejvíc arogantní vůči ženám jsou muži, kteří pochybují o své mužnosti).

Tak pište, už teď se těším na další várku počteníčka. Na psaní máte čas do půlky února!

Soutěž pokračuje! Jste-li přesvědčeny o tom, že dokážete vtipně,   zábavně a s nadhledem glosovat soužití mužů a žen, jen do toho. Ukažte našemu drzounovi, jaký talent ve vás dřímá a své příspěvky posílejte na adresu info@prozeny.cz pod heslem Hledá se žena. Ta nejlepší z vás se stane „Naší ženou“ a dostane příležitost pravidelně publikovat své postřehy na serveru ProŽeny.cz!

Načítám