Hlavní obsah

Hlídáte si váhu i o Vánocích? Máme tipy!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce za dveřmi, cukroví napečené, dárky připravené, a vy čím dál tím víc ve stresu, že budete o svátcích nabírat kilo za kilem? Nebojte se! Nemusí se to stát.

Článek

Rad a návodů, jak nepřibrat na váze, je poměrně mnoho – víc sportovat, nepřecpávat se, vyhýbat se sladkému nebo si odepřít přílohy.V průběhu Vánoc je ale dodržování těchto zásad velmi těžké. Abyste se nemuseli po Novém roce trápit s nadváhou, mohou se dalším účinným pomocníkem v tomto boji stát jednotlivé produkty proteinové diety KetoDie t.

Proč právě KetoDiet?

KetoDiet je proteinová dieta určená k rychlému a účinnému hubnutí, které se skládá ze 3 po sobě následujících kroků. Je ale vhodná také jako prostředek k dlouhodobému udržení váhy právě tehdy, když hrozí, že vás ovládnou chutě. Stačí na nějaký čas jedno nebo dvě běžná jídla nahradit produkty KetoDiet, a vaše křivky nezačnou bobtnat.

Vsaďte na profesionální hubnutí

Jste na sladké?

Pokud milujete sladké, budou vám jistě vyhovovat proteinové nápoje KetoDiet v několika atraktivních příchutích – vanilkové, jahodové, banánové, kokosové, čokoládové a dalších. Jejich příprava je naprosto jednoduchá. Stačí rozmíchat, počkat 10 minut a s chutí vypít. Rychlá a dietní snídaně je tak v mžiku hotová.

Nebo raději slané?

Naprostou NOVINKOU v nabídce produktů KetoDiet jsou 3 varianty vynikajících proteinových omelet. Dopřát si můžete slaninovou, sýrovou nebo žampionovou, a svůj dietní jídelníček tak příjemně obohatit.

Podlehněte dietním omeletám!

Dieta na plný plyn

Dietní program KetoDiet je uzpůsoben tak, aby byly spalovány pouze uložené tuky a svalovina byla ochráněna. Hubnutí se nastartuje již po prvních 3 dnech a vy se za první měsíc budete moct pochlubit hned několika shozenými kily! Říkáte si: „A co jojo efekt?" Díky pozvolnému přechodu k běžnému jídelníčku a pravidelné pohybové aktivitě je jeho riziko zcela minimální.

Do 19. 12. 2012máme pro vás navíc speciální VÁNOČNÍ SLEVU 15 % na všechny produkty KetoDiet.

Více se o dietním programu KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet

Reklama

Související témata:

Načítám