Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 16. 12.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Jelikož budete o něčem usilovně přemýšlet, vaše výroky můžou znít nesmyslně. Nepodceňujte tedy nechápavé pohledy partnera, opravdu leckdy netuší, o čem vlastně mluvíte. Platí to i pro speciální dárek, který byste chtěly najít pod stromečkem. Nedělejte z toho kovbojku a řekněte rovnou, čím vám udělá radost. Přidáte-li něžná vyznání, miláček vám slíbí i modré z nebe.

Článek

Beran 

Hovory s partnerem nevnímejte jako zbytečnou ztrátu času, nýbrž jako spolehlivý prostředek, který má utužit váš vztah a ujistit vás, že k sobě opravdu patříte. Pomůže vám v tom Luna, která je až do 21.43 hodin v Býku. Pod jejím vlivem budete mluvit sice méně, ale každá věta bude plná erotických příslibů.

Býk

Příležitostí prožít v lásce něco mimořádného budete mít tolik, že si můžete vybírat. Krásná bude jak noc, neboť se v 2.22 hodin ocitnete pod vlivem sextilu mezi Lunou a Neptunem, tak odpoledne, které zaštítí trigon mezi Lunou a smyslnou Venuší. Je jen potřeba, abyste se překonaly a miláčkovi daly najevo, že po něm toužíte stejně intenzivně jako on po vás.

Blíženci

Uvědomíte si, že by vám dost prospělo, abyste nebyly ve vyjadřování emocí tak upřímné, jak máte ve zvyku. Když se s tím však svěříte miláčkovi, začne se smát. Kromě jiného se dozvíte, že právě otevřenost v erotické oblasti tvoří ve vašem případě to, čemu se říká kouzlo osobnosti, jemuž nedokáže odolat.

Rak

Optimální čas na sex nastane kolem 2.22 hodin. Luna se dostává do sextilu s Neptunem a postará se, aby vaše erotické sny získaly na intenzitě. Když budete jen trochu chtít, svedete miláčka způsobem, jaký v něm zanechá hluboký dojem. Když vás označí za milenku splněných snů, myslí to naprosto vážně.

Lev

Když se rozhodnete, že miláčka svedete, zvládnete to rychle a snadno. Sázkou na jistotu je, když začnete masáží krku a ramen. Pokud navíc použijete olej s afrodiziakálními účinky, půjde to ráz na ráz. Nejdřív se jeho těla zlehka dotýkejte bříšky prstů, následně můžete přidat něžné škrábání nehty.

Panna

Pozor si dávejte na lidi, kteří se s vámi chtějí mermomocí seznámit, ale s nimiž vás skoro nic nespojuje. Dobře uděláte, když naťuknete společné známé. Lehce tak zjistíte, že vás dotyčný chce poznat proto, aby se ujistil, že pro něho nepředstavujete konkurenci.

Váhy

Při Luně v Býku vás láska láká a sex přitahuje. Dokonce dokážete svoje touhy a potřeby miláčkovi podat tak, aby si bleskově uvědomil, že vaše návrhy nemůže a ani nechce odmítnout. To, že ve vaší ložnici nastane harmonie citů i fyzických potěšení, bude hlavně vaše zásluha.

Štír

Nemůžete spoléhat na to, že váš vztah je a taky zůstane tajemstvím. Vy samy o něm sice mluvit nebudete, ale to nehraje roli. Slabým článkem řetězu je právě miláček. Ten vás bere jako svou životní výhru a chce se vámi snad každému na potkání pochlubit. Pro jistotu se připravte na to, že vyrukuje s tím, že vás chtějí poznat jeho rodiče, sourozenci, přátelé a bůhví kdo ještě.

Střelec

Aktuální hvězdné energie vás dostávají do stavu, kdy berete sex spíš jako práci než jako něco, co vás baví. Tímto zjištěním překvapíte partnera, ale ještě víc samy sebe. Když ale dojde na věc, dokážete se překonat a potřebnou jiskru vášně ze sebe vykřesat. Nakonec se vám intimní chvilky budou moc líbit.

Kozoroh

Některé věci zvládnete rychleji, než si vůbec dokážete představit. Kdybyste se rozhodly, že vzdor svým zvykům začnete svádět někoho, koho moc chcete a potřebujete získat, proběhne to rychle a poměrně snadno. Kolem poledne si dotyčného vyberete a večer už bude váš. Nad tím, jak jste to dokázaly, nepřemýšlejte. Vysvětlení se totiž najít nedá.

Vodnář

Při Luně v Býku bude milování sice klasické, ale to vůbec neznamená, že se budete nudit. Když vybudíte fantazií a postelové hrátky ozvláštníte, zcela určitě bude miláček velice spokojený. Nemusí totiž nic vymýšlet, a přesto si bude jistý, že jste spokojené a ve skvělé náladě.

Ryby

Trochu žertem a trochu vážně tvrdíte, že s láskou jsou akorát samé problémy. Kdyby však došlo na lámání chleba a měly jste šanci vzdát se citových projevů, téměř jistě to neuděláte. Zejména večer, kdy budete Luna v Blížencích a miláček začne dvojsmyslně vtipkovat, si to uvědomíte naplno.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám