Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 2. 12.

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Názorně se přesvědčíte, že něžnosti, důvěrnosti a potažmo sex jsou nejlepší lék na nepříjemnosti, které se za celý den nastřádají. Miláček nejspíš přijde domů naštvaný, ale už po chvilce ve vaší náruči se změní na roztomilého plyšáka. Bez výčitek svědomí odložte veškerou práci a věnujte se intimnímu dovádění. Vám bude krásně a on to ocení víc než teplou večeři.

Článek

Beran 

Partnera sice máte, ale v lásce přesto nejste spokojené. Máte pocit, že se soustředí výhradně na sebe a vás vnímá jen okrajově. Než se ale rozhodnete, že ho začnete „vychovávat“ tím, že mu odepřete sex, dobře si to rozmyslete. Zvlášť později večer byste musely konstatovat, že vám milování chybí víc než jemu.

Býk

Když vás miláček zklame jednou, berte to jako něco, co se stává a co dál nemusíte řešit. Když se ale podobná nedorozumění během poslední doby opakují stále častěji, měly byste zapátrat po důvodu. Všechno ostatní ve vašem vztahu sice funguje, ale vy si dobře uvědomujete, že pouhý sex ke zdařilému soužití nestačí. Teď je jen potřeba, aby to pochopil také on, což nebude snadné.

Blíženci

Sex berte jako něco, co vás baví, do vašeho života vnáší pohodu a zajistí vám nerušený spánek. Právě proto je potřeba, abyste se včas vzdaly zažitých představ o tom, jak má milování vypadat. Když miláček vyrukuje s překvapením, neposuzujte, ale počkejte na reakce, které jeho aktivity ve vás vyvolají. Budete příjemně překvapené.

Rak

Trigon mezi Lunou a Neptunem sice vrcholí v 21.59 hodin, ale na váš erotický potenciál zapůsobí po celý den. Neustále přemýšlíte, zda je miláček opravdu tak dokonalý milenec, nebo se vám to jen zdá. V každém případě se vaše myšlenky kolem sexu a toho, jakou roli ve vašem životě hraje, točí víc než obvykle.

Lev

Pozor si dávejte na člověka, který vás začne svádět vynalézavými poklonami a třeba tím, že o vás bude psát verše. To, co se od něj dozvíte, sice příjemně polechtá vaše ego, ale tím to taky končí. Kdybyste od něho kromě příslibů vzrušujícího sexu a romantické atmosféry chtěly něco konkrétního, patrně to nedostanete.

Panna

Nenechte se rozhodit tím, co lidé napovídají ohledně toho, jaké úžasné věci zažívají v posteli. Nemůžete zkrátka všemu věřit, zejména vychloubání na sociálních sítích. Bez ohledu na cokoli zkuste milování s partnerem trochu ozvláštnit. Pak zjistíte, že vaše zážitky jsou mnohem lepší než ty, které si kdekdo vymýšlí.

Váhy

Nenápadně, ale rázně se snažte z okolí miláčka vystrnadit lidi, kteří mají pocit, že se za peníze dá všechno koupit. Pokud vám to nevyjde, měly byste jejich vliv alespoň co nejvíc omezit. Na to, abyste místo něžností poslouchaly úvahy, že musíte šetřit a do čeho byste měli investovat, opravdu nemáte náladu. Navíc by podobné řeči spolehlivě zmrazily erotické jiskření mezi vámi.

Štír

Pokud chcete upevnit a posílit erotickou atmosféru, chovejte se k partnerovi tak, jako by se proměnil ve vytouženého milence, o němž se vám v noci zdá. Pokud energii nastupujícího trigonu mezi Lunou a Neptunem využijete k tomu, že mu zavoláte a názorně popíšete, co hodláte večer v posteli podniknout, bude to ten správný začátek.

Střelec

S člověkem, který se rozhodl, že vás dostane, musíte jednat sice slušně, ale důrazně. Jasně mu řekněte, že vám jeho zájem lichotí, jenže mu nemůžete vyhovět. Vzápětí se patrně dozvíte, že jste jeho osud a objekt erotických snů. Zní to upřímně a možná vás to i trochu vzruší, ale ke změně názoru vás to nepřiměje.

Kozoroh

Zásadní pozitivní energii, která příznivě ovlivní váš citový i erotický život, nabízí sextil mezi Lunou a Venuší. Vrcholí sice až ve 23.53 hodin, ale jeho vliv začnete vnímat už po poledni. Najednou nebudete přemýšlet nad tím, co vás na partnerovi rozčiluje, nýbrž začnete pro jeho činy hledat pochopení a omluvu. Sex může být díky tomu velkolepý, navíc mezi vás vnese postrádanou pohodu.

Vodnář

Na lidi, kteří nerespektují vaše odmítnutí a neustále vás přemlouvají, abyste změnily názor, máte pifku. Můžete se jich klidně zeptat, zda jsou opravdu tak nechápaví, nebo to jenom předstírají. Partnerovi si na ně však nestěžujte. Místo pochopení a chlácholení byste se dočkaly nepříjemného výslechu nebo žárlivé scény. Na sex byste mohly zapomenout, což je další minus.

Ryby

V lásce a sexu budete litovat nikoli toho, co jste udělaly, ale naopak příležitosti, kterou jste měly a nevyužily. Pokud vám sextil mezi Lunou a Venuší odpoledne nabídne něco podobně dobrodružného, tuto šanci si už nesmíte nechat utéct. Milování, které díky tomu prožijete, nemusí být sice dokonalé, ale to nevadí. Aspoň jste to zkusily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám