Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 22. 8.

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Zinkevych, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ctitele, který má pocit, že mu všichni jen křivdí, můžete vyslechnout, ale tím to hasne. Jakmile naznačíte, jak by se podobné nesnáze daly vyřešit, vlastní starosti hodí na hlavu vám a sám od sebe a pro sebe neudělá vůbec nic. Přehnaná aktivita bude na škodu i ve stálém svazku, tím spíš, pokud neustále vymýšlíte, čím okořeníte milostný život. Vaše poznámky, že byste měli vyzkoušet něco nového, partnera rozčilují. Má totiž pocit, že tím znevažujete jeho sexuální dovednosti, což mu pochopitelně vadí.

Článek

Beran

Vzhledem k úplňku, který se letos už podruhé uskuteční ve vašem sektoru přátel, nebudete mít na lásku ani na sex dostatek času, ochoty, sil či kapacity. Záležitosti, které budete chtít sdílet s kamarády, vás pohltí natolik, že partnera odsunete na vedlejší kolej. Naštěstí má dost rozumu, aby z toho nic zásadního, natož zlého nevyvozoval.

Býk

Neustále máte pocit, jako by osudová láska už pomyslně stála za dveřmi, ale dosud nezaklepala. Dnes byste měly být v tomto ohledu maximálně opatrné. Když vezmete zavděk člověkem, který se vám moc nezamlouvá, jen proto, abyste nebyly samy, je to chyba. Zbavujete se tak šance na úžasný vztah, který vám zprostředkuje Slunce, když těsně před půlnocí přejde do vašeho sektoru lásky a romantiky.

Blíženci

Čím méně budete o partnerovi přemýšlet, tím to bude lepší. Vyhnete se tak situacím, že budete do jeho myšlenek či chování promítat vlastní představy a názory. To, že jsou mylné a vedou vás špatným směrem, pochopíte až později večer. Když si místo nesmyslného dumání a planých debat dopřejete vášnivý sex beze slov, prospějete tím miláčkovi i sobě. O tom, že se zlepší atmosféra v celé rodině, ani nemluvě.

Rak

Trigon mezi Marsem a Uranem ovlivní váš milostný život příznivě, byť nečekaným stylem. Najednou vám dojde, že je zbytečné, abyste se pořád dokola dožadovaly změn či obohacení milování, když s tím můžete samy aktivně něco udělat. Navíc si můžete být jisté, že vaše nápady budou báječné, vzrušující, a navíc u partnera padnou na úrodnou půdu.

Lev

V lásce máte víc štěstí než rozumu. Pokud jste v nedávné době odstartovaly milostný románek, který chcete za každou cenu před stálým partnerem i celým světem utajit, hvězdy stojí na vaší straně. Na poslední chvíli vás souhry náhod zachrání před prozrazením, nebo dokonce skandálem. Bylo by dobře, abyste si uvědomily, že to pokaždé nemusí vyjít, a raději už příště tolik neriskujte.

Panna

S ohledem na erotiku bude vydatný zejména podvečer, kdy už je Luna ve vašem partnerském sektoru. Miláček si konečně naplno uvědomí, že má po svém boku inteligentní, vtipnou, a navíc sexy partnerku. Můžete se tedy těšit na vzrušující večerní radovánky, které se protáhnou daleko přes půlnoc. To samozřejmě ani jednomu vadit nebude.

Váhy

Miláčka nemusíte inspirovat ani přemlouvat. Naopak bude lepší, abyste ho spíš trochu přibrzdily. Nicméně i tak vás zahrne spoustou lichotek. Občas vám to bude připadat, jako by vám láskyplná vyznání špital do ouška tajný milenec než člověk, s nímž už roky žijete pod jednou střechou. Až se večer dostanete do postele, teprve uvidíte, jak vypadá sexuální překvapení v praxi.

Štír

Zejména odpoledne, kdy je Luna v romantických Rybách, máte sklony dívat se na lidi vlídnějšíma očima, než si zaslouží. Opravdu by bylo lepší, abyste konečně odložily růžové brýle a vnímaly je takové, jací ve skutečnosti jsou. Neriskujte, že se kvůli poněkud snové atmosféře dnešního večera do vašeho života připlete jedinec, který vám stěží bude oporou, parťákem nebo milencem.

Střelec

Především si uvědomte, že vy a nikdo jiný smí dirigovat váš život. Vůbec neuvažujte o tom, že byste se pro klid v rodině rozhodovaly tak, jak chce partner, ale vám nevyhovuje. Mohly byste to sice udělat, ale ve finále byste toho upřímně litovaly. Pocit, že jste pomyslnou figurkou ve hře, jejíž pravidla určuje někdo jiný, by byl k nesnesení.

Kozoroh

V srdci i v mysli máte pořádný zmatek. Nejspíš si uvědomujete, že jste se zamilovaly do člověka, který je pro vás nedostupný. Poručit si však nedokážete. Zkuste využít konjunkci Luny s Jupiterem, která vrcholí v 9.20 hodin, a zahajte frontální útok. Mohlo by to vyjít. Je značná naděje, že si vás dotyčný všimne a začne o vás uvažovat jinak než dosud.

Vodnář

Obyčejně jste splněný sen každého muže. Když miláček dorazí domů později a v náladě, která má do střízlivosti daleko, vůbec se nepohoršujete ani nerozčilujete. S roztomilým úsměvem mu naservírujete něco k snědku, taktně ho pošlete pod sprchu a pak ho necháte vyspat dorůžova. Ovšem ráno si vyberete odměnu za svoji toleranci a péči. Necháte se svádět a hýčkat, což i jeho nažhaví, takže z toho budou vášnivé zážitky.

Ryby

Zdá se, že to občas v rámci komunikace s partnerem přeháníte. O to, abyste se ho svými výroky náhodou nedotkly, se snažíte tak moc, až se z vašich rozhovorů vytrácejí otevřenost a spontánnost. Nad každou větou, kterou chcete pronést, sáhodlouze přemýšlíte a pak raději neřeknete nic. Kdybyste se vrátily k předchozímu stylu, nedorozumění mezi vámi výrazně ubude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám