Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 30. 1.

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Foto: Look Studio, Shutterstock.com

Reklama

S partnerem se konečně domluvíte ohledně priorit a dalších životních plánů. Může vám být trochu líto, že jste to neudělali dřív, protože to byl hlavní důvod vaší rozladěnosti. Hlavně už nepředstírejte, že je vám lhostejný. Každému kolem je jasné, že na něm můžete oči nechat, a vám došlo, že si život bez něho vůbec nedokážete představit.

Článek

Beran 

Pro miláčka a jeho spokojenost dokážete udělat i nemožné. Správný přístup, když se totiž bude cítit jako dokonalý milenec, bude dobrým partnerem ve všech oblastech společného života. Když ráno splníte jeho tajné erotické sny, celý den si budete užívat hýčkání, kterým vám bude projevovat svoji lásku.

Býk

První milování s novým partnerem nemusí probíhat rozpačitě. Pokud chcete, aby to byl příjemný zážitek pro oba, dokážete se o to postarat celkem snadno. Je potřeba, abyste nikam nespěchaly, a nedovolte ani jemu, aby šel rovnou na věc. Sex si musíte vychutnat pomalu a bez tendence toho druhého oslňovat. Půjde to, i když vás kvadratura mezi Sluncem a Uranem bude popohánět.

Blíženci 

Při Luně v Kozorohu se o lásku ani o projevy erotického zájmu nemusíte obávat. Miláček je v pohodě a ze všech sil se snaží, abyste na tom byly stejně. Kdybyste ho chtěly poměrně rychle a spolehlivě vzrušit, zaměřte se na jeho kolena. Když tyto partie budete hladit a zlehka škrábat nehty, nestačíte se divit tomu, co bude následovat.

Rak

Člověku, který se po předchozím vztahu cítí zhrzený a zklamaný, se pro jistotu vyhýbejte. Nemuselo by to pro vás dopadnout dobře. Vy byste mu sice nabídly hřejivou náruč i city, kterých máte spoustu, ale on by si toho nevážil. Naopak by měl dojem, že si k vám může dovolit cokoli, protože na to kvůli zlomenému srdci má svaté právo.

Lev

Konjunkce mezi Lunou a Venuší na vás sice působí, ale její vliv bude poněkud jiný než obvykle. Patrně miláčka vyprovokuje k tomu, že vás zahrne výčitkami, které budete jen těžko vydýchávat. Například se dozvíte, že mu věnujete málo času a ještě méně pozornosti jeho erotickým potřebám. Vy sice víte, že to není pravda, ale ani pomocí věcných argumentů ho nedokážete přesvědčit.

Panna

Kombinace vašeho nepochybného sex-appealu a výdrže, kterou miláčkovi garantuje Luna z Kozoroha, se stane zárukou smyslných ranních prožitků. Pokud jste dosud marně přemýšlely, jak mu dát lásku najevo, abyste ho ujistily, že ho berete vážně, teď už máte jasno. Když se na přesvědčování a vysvětlování zaměříte průběžně celé dopoledne, vůbec to nebude ztracený čas.

Váhy 

Jakmile si uvědomíte, že se dotyčný nehodlá ve vztahu ani v posteli angažovat, protože ho to prostě nebaví, vezměte to jako fakt a přestaňte ho přemlouvat. Momentálně bude lepší, když se místo marné snahy raději začnete poohlížet po někom jiném, kdo má k lásce i sexu vstřícnější přístup. Toho morousa nezměníte a jen byste se po jeho boku trápily.

Štír

Při Luně v Kozorohu byste měly lásku nejen cítit a prožívat, ale také o ní mluvit. Naštěstí vám to půjde lehce a nenuceně. Je velmi pravděpodobné, že svým příkladem miláčka přimějete ke stejné upřímnosti a sdílnosti. Dokážete si tak otevřeně promluvit dokonce o tom, co chcete a potřebujete v sexu, což bude pro oba přínosné.

Střelec

Při Luně v Kozorohu jste odpovědné za každý výrok, který adresujete partnerovi, jehož prokazatelně milujete. Naštěstí vás už zná, takže je schopný brát v úvahu, že všechno, co mu povíte, nemůže brát tak vážně. Přesto se s ním snažte o lásce, radostech i strastech, které s ním prožíváte, mluvit stylem, aby pochopil, že je pro vás nenahraditelný zdroj životní energie.

Kozoroh

Miláček je k sexu připravený v každé denní i noční hodině. Vy si můžete vybrat, zda zaměříte svoji energii na to, abyste rychle zareagovaly stejně nadšeně, nebo si ho vychutnáte a necháte se pomalu svádět a dobývat. Případně se nabízí slibný kompromis, tedy že nasadíte pomalé tempo a potom se z vás stane rozvášněná dračice.

Vodnář

Při komunikaci s muži si dávejte pozor na řeč těla. Vy si to sice neuvědomujete, ale i tím, že si pohráváte s pramínky vlasů, dáváte svůj erotický zájem najevo víc, než si umíte představit. Když si toho všimne ten, o něhož usilujete, je všechno v nejlepším pořádku. Pokud toto gesto vábení zaregistruje někdo, kdo vám není sympatický, horko těžko se ho budete zbavovat.

Ryby

Zejména časně ráno máte v lásce a sexu zelenou. V 4.09 hodin se totiž setká Luna s Venuší, takže veškeré signály, které vyšlete, miláček přijme s nadšením. Dopoledne sice prospíte, protože budete dohánět promilovaný čas, ale to vůbec nevadí. Večer, až na vás zapůsobí sextil Luny s Neptunem, si můžete radovánky za kuropění ještě jednou zopakovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám