Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 4. července

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Novoty hned nadšeně nepřijímejte, ani šmahem nezavrhujte. Pocit, že musíte reagovat okamžitě, zbytečně omezuje váš zdravý úsudek, a proto se nemusíte rozhodnout správně. Dávejte si rovněž pozor na to, co si přejete, jelikož se vám to může splnit, což se týká i prožití prázdninového románku. Existuje totiž možnost, že se skutečně zamilujete, což zrovna nezapadá do vašich dlouhodobých plánů.

Článek

Beran

Je potřeba, abyste erotiku pojaly jako osvědčený způsob, který vás i partnera zklidní, uvolní a zaručí vám oběma dobrou náladu. Právě proto je potřeba, abyste zvolily tu pravou chvíli, kdy se milostným hrátkám máte věnovat. Ve vašem případě bude optimální dopoledne. Už budete po snídani, do oběda je ještě daleko, takže se můžete naplno věnovat jeden druhému.

Býk

Nálady partnera už nehodláte řešit. To, že odmítá každý způsob, který by vylepšil vaši komunikaci, vás rozčiluje. Nicméně si uvědomujete, že s tím nic nenaděláte. Jakmile se rozhodne, že bude mlčet, k řeči ho nedonutíte. Potíže nastanou večer, kdy usoudí, že den nestál za nic, ale že by to sex mohl napravit. To, že na důvěrnosti nemáte chuť, mu musíte dát najevo rázně. Jinak vůbec nepochopí, co udělal špatně.

Blíženci

Měly byste miláčkovi taktně naznačit, že chcete, aby jinak voněl. Sice nechápe, co má kolínská s láskou společného, ale nakonec vám v tomto ohledu přece jenom vyjde vstříc. Chvíle, kdy budete zkoušet různé kombinace vůní a vymýšlet, která se k němu nejvíc hodí, budou nejen zábavné, ale doslova vzrušující.

Rak

Při Luně v Býku si sex hodláte užít naplno. Mrzí vás jen to, že máte napilno. Partner má navíc pocit, že je to aktivita jako každá jiná. O tom, že byste si na sebe měli udělat dostatek času, nechce ani slyšet. Planetární energie vám bohužel nedají šanci, abyste ho přesvědčily. Pokud nechcete po erotické stránce strádat, musíte se spokojit s tím, co vám nabízí.

Lev

I když jste k miláčkovi nastavené vstřícně a láskyplně, tato rovnováha je velice křehká, takže pro její narušení stačí opravdu málo. Zejména dopoledne, kdy vaše slova či skutky bude hodnotit hodně ironicky, se rychle naštvete. Když vám nabídne obvyklý usmiřovací sex s tím, že vás tímto stylem přece vždycky naladí, naštvete se ještě víc.

Panna

To, že se vám do sexu nechce, ještě neznamená, že nic nebude. Miláček je chytrý, takže na první dobrou odhadne situaci a zvolí patřičnou strategii. Když zjistí, že nejste v dobrém rozmaru, přemlouvat vás rozhodně nebude. Bude se ale chovat tak, abyste samy co nejrychleji pochopily, že odmítáním sexu šidíte především samy sebe.

Váhy

I když je Luna pod taktovkou Venuše, což je i vaše vládkyně, nebude neděle po erotické stránce dokonalá. Největší problémy vám nadělá časový rozvrh. Miláček sice ráno zatouží po krásném, milostně laděném dopoledni, ale nakonec bude všechno jinak. Když se po snídani pustí do práce, uvážíte, že nebudete pokoušet osud, a raději ho nebudete rušit.

Štír

O člověku, který se vám líbí natolik, že byste za ním bez váhání šly na kraj světa, vlastně vůbec nic nevíte. Vy se toho však nebojíte. Dobře víte, že na to, abyste se lépe poznali, máte spoustu času. Snad všichni kolem vás sice varují, že se ženete do riskantního vztahu, ale vy to ignorujte. Tím, že jste si vybraly dobře, jste si naprosto jisté.

Střelec

Na to, abyste se věnovaly vylepšování vašeho erotického života, nemáte dostatek trpělivosti. I kdybyste v tomto směru chtěly partnerovi něco navrhovat, máte reálné obavy, že vás nebude poslouchat. V takovém případě bude lepší, když vsadíte na milování, na jaké jste oba zvyklí. Na změny není vhodný čas.

Kozoroh

Dotyčný si patrně myslí, že vás citovým vydíráním dostane tam, kde vás chce mít. Velice rychle ale zjistí, že se plete. Jakmile si něčeho takového všimnete, využijete veškerou energii Luny z Býka a vysvětlíte mu, že něco takového nepřipustíte. To, že podobně manipulativní taktiku nepotřebuje, protože stačí, aby vás slušně požádal, mu zdůrazňovat nemusíte. Měl by na to přijít sám.

Vodnář

Ohledně toho, koho chcete zahrnout spalujícími city, máte naštěstí jasno. Teď je ještě potřeba, abyste seznámily s realitou a svým rozhodnutím neúspěšného ctitele. Chápete, jak se cítí, což vám pomůže celou situaci zvládnout se ctí. To, že můžete zůstat aspoň kamarády, mu ale nenavrhujte. Tím byste ho zarmoutily ještě víc.

Ryby

Pocit, že vám to s partnerem neklape tak jako dřív, si zaslouží hlubší úvahu. Snažte se aspoň připustit, že na vaši psychiku až nyní třeskutě dolehly události a okolnosti, s nimiž jste od začátku roku musely zápasit. Spousta vztahových nesrovnalostí se tím vysvětlí. Když se rozhlédnete kolem, dojde vám, že to mezi vámi a partnerem vlastně vůbec není tak špatné.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení

Reklama

Načítám