Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 7. 11.

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svým způsobem vás čeká paradoxní neděle. Budete líné a svými těžkopádnými pohyby budete vysílat jasné signály, ať po vás nikdo nic nechce. Ovšem na erotické laškování budete mít energie habaděj, o sexuálním apetitu ani nemluvě. Nicméně něha, laskání a sladká slovíčka pro vás zejména v noci budou důležitější než samotný pohlavní akt.

Článek

Beran 

O tom, co v sexu potřebujete a co vám chybí, mluvte tak, aby miláček pochopil, že společnými silami případné nesrovnalosti zvládnete. Když ho ještě dokážete přesvědčit, že všechno je jenom otázkou správné motivace, kterou vy dva máte, můžete starosti pustit z hlavy. Zejména odpoledne vám tak bez velkého přemlouvání splní všechno, co si přejete.

Býk

Na miláčkovy dotazy podle vlastního uvážení odpovídat můžete, ale nemusíte. Jakmile vám intuice napoví, že by debata mohla vést k hádce, klidně mu povězte něco v tom smyslu, že se s ním o tom bavit nemůžete, protože zrovna máte na starosti něco důležitého. Kdyby to nezabíralo, snažte se ho umlčet polibky a následně sexem. Při vaší erotické zdatnosti je jisté, že si po půlhodince něžných intimností na všetečné dotazy ani nevzpomene.

Blíženci

Erotické požadavky na miláčka byste měly přizpůsobit realitě. I když vám Luna z vašeho partnerského sektoru propůjčí ochotu až nadšení pro experimenty, přehánět byste to neměly. Když pořádně vyzkoušíte jeden nápad a zbytek si necháte na jindy, rozhodně na tom vyděláte.

Rak

Vhodně dávkovaná erotika se postará vám i partnerovi o dobrou náladu a pozitivní přístup k životu. Když si na sebe ráno uděláte čas, oba budete muset uznat, že život je přece jen krásný. Nejspíš se dohodnete, že si důvěrné hrátky večer ještě zopakujete. Je to spolehlivá cesta k tomu, abyste vztah posunuli o notný kus kupředu.

Lev

O partnerovi nepochybujte. Tomu, co dělá, sice nemusíte úplně rozumět, ale můžete si být jisté, že vás nezklame. Přesto by bylo lepší, abyste spolu sporná témata raději nerozebírali. Pokud se soustředíte na řešení naprosto běžných, provozních záležitostí a debaty občas proložíte erotickou chvilkou, bude to nejlepší, co můžete jak pro sebe, tak miláčka udělat.

Panna

Zejména dopoledne, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Neptunem, si dávejte pozor, abyste miláčkovi nezačaly vyčítat něco, za co opravdu nemůže. Hrozí, že by vás tentokrát nepřesvědčoval, ale skutečně se naštve a přestane mluvit. Vy byste pak měly utrum nejen s debatami, ale i životními radovánkami, včetně sexu.

Váhy

Pocit, že vás štěstí v lásce jaksi míjí a vzrušující erotické zážitky jsou už minulostí, byste měly nejdřív důkladně analyzovat. Jakmile odhalíte zdroj, z něhož tyto negativní emoce pramení, budete přesně vědět, co máte dělat, abyste se s nimi vyrovnaly a opět mohly mít radost ze života. Když to dokážete, uvolníte se tak, abyste si zase vychutnaly erotiku, která se vám nabízí, jen to nevidíte.

Štír

Zejména s nově poznaným člověkem musíte zacházet velice opatrně. Jakmile zjistíte, že má v intimní oblasti nějaké zábrany, nepřemlouvejte ho, ale naopak zařaďte zpátečku. Maximálně mu můžete neobyčejně trpělivě a taktně vysvětlovat, jak se věci mají. Toho, že by to mohlo váš vztah hned zpočátku negativně ovlivnit, se bát nemusíte. Moc rád se nechá přesvědčovat a nakonec i přesvědčit.

Střelec

Ať se pro sex rozhodnete v kterékoli denní, či noční hodině, bude se vám moc líbit. Navíc se můžete těšit na velmi kladné reakce miláčka. Ten vám sice může zejména dopoledne tvrdit, že děláte všechno pro to, abyste ho fyzicky totálně zničily, ale to neberte vážně. Ve skutečnosti touží právě po divokém a „zničujícím“ milování.

Kozoroh

Projevy citů, něžné doteky i náruživý sex nutně potřebujete, jinak se s partnerem na stejnou vlnu nenaladíte. Zejména ráno bude jakýkoli fyzický kontakt vyloženě blahodárný. Po sexu si s partnerem jen tak lehnete a budete si povídat o spoustě banálních věcí, hlavně ale nic neřešte! Samotné vás překvapí, jak budete oba komunikativní a jak se budete cítit dobře.

Vodnář

Všechno, co jste si naplánovaly, se opravdu stihnout nedá. S tím se musíte smířit. Jediná položka, kterou ze svých záměrů škrtnout nemůžete, ani nechce, je sex. Neděle bez milování by připadala ztracená nejen vám, ale i partnerovi. Naštěstí se v 14.45 hodin Luna dostává to sextilu s Jupiterem ve vašem znamení a postará se, abyste si navzájem plnili své erotické sny.

Ryby

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem vás může dostat do situace, kdy se budete v erotice a sexu naprosto zbytečně podceňovat. Kdybyste nepřemýšlely nad tím, jak se máte předvést coby nedostižné milenky, a místo toho se řídily tím, co vám radí vlastní tělo, srdce a intuice, užijete si spoustu radostí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám