Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 13. 9.

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Reklama

Má-li partner profesi spojenou s prací s lidmi, nebo působí ve sféře služeb, celý den se nezastaví. Na něžné radovánky i divoký sex tedy raději zapomeňte, protože se domů vrátí unavený k padnutí. Jistou šanci však přece jen máte, bude-li v posteli apatický, začněte mu jemně masírovat šíji a ramena. Je pravděpodobné, že se mu během chvilky vzrušením zrychlí dech.

Článek

Beran

Než večer zamíříte do peřin, vypijte energetický nápoj a pořádně se nadýchejte čerstvého vzduchu. Vaše drahá polovička totiž bude ve skvělé formě. Co se bude dít za dveřmi ložnice, horoskop odmítá prozradit, neb by vás připravil o překvapení. Jedno je však jisté. Čeká vás přímo erotický maraton, z něhož se vzpamatujete a opět naberete dech až v hodině duchů.

Býk

Když se vám ve správný čas podaří nalákat drahouška od televizní obrazovky ke společné koupeli nebo večerní procházku, máte vyhráno. V opačném případě zamiřte do ložnice a bez výčitek svědomí usněte. Ze zpráv a politických diskusí bude totiž tak rozhozený a naštvaný, že ho nevzruší ani film pro dospělé. Zítřejší večer se bohužel bude odvíjet podle podobného scénáře.

Blíženci

Jste-li nezadané, do života vám vkročí sympaťák. Nebuďte však přehnaně iniciativní. Hlavně ho nezvěte k sobě domů dřív, dokud se vzájemně víc nepoznáte. Půjde totiž o chlapíka s pevným charakterem a pomyslnou laťku morálních zásad má nastavenou hodně vysoko. Když budete spěchat a příliš brzo si ho pustíte k tělu, po první společně strávené noci jeho zájem pomine.

Rak

Večer i noc budou pod taktovkou divokého a ohnivého Měsíce ve Střelci, který okupuje váš sektor nemocí a zranění. To je důvod, proč byste neměly v bytě, natož v blízkosti postele zapalovat svíčky. Máte-li v úmyslu zatopit v krbu, ať vás ani nenapadne rošťačit s drahouškem v jeho blízkosti. Z jedné jiskřičky by mohl být pořádný karambol, o možných bolestných popáleninách ani nemluvě.

Lev

Noc přeje těm, které mají v plánu otěhotnět. Děti počaté tuto noc budou od prvních krůčků vyžadovat svobodu pohybu, budou milovat přírodu a zřejmě si oblíbí projížďky na koni. Vyrostou z nich moudré a psychicky silné osobnosti. Sice velmi brzo opustí domov, ale až poznají svět ze všech stránek, opět se vrátí do rodného hnízda a o vás, rodiče, se ve stáří postarají.

Panna

Jste-li singl, měly byste přibrzdit. Hrozí, že navážete vztah „z rozumu“, a ke konci příštího měsíce byste hledaly příležitost, jak se nepohodlného milence můžete zbavit. Máte-li dlouhodobý vztah, ale nejste si jisté, zda jste v partnerově životě na prvním místě, přesvědčíte se o tom večer. Když se bude věnovat vám, nikoli své matce, máte jistotu, že je mezi vámi silná citová vazba.

Váhy

Po setmění v ložnici pusťte potichu muziku, zavřete okna a z blízkosti postele preventivně odstraňte všechny ostré předměty. Drahá polovička se na vás totiž spontánně a naprosto nečekaně vrhne, což by mohlo skončit zraněním. Ještě ke všemu budete oba při laškování nebývale hlasití, takže zvuková kulisa přijde vhod, jinak by vás sousedé zítra roznesli na kopytech.

Štír

V žádném případě se v ložnici nepodřizujte drahé polovičce. Noc bude dirigovat spontánní Luna ve Střelci, která vyžaduje naprostou rovnocennost. Když zaujmete submisivní roli, partnera sex nebude bavit. Naopak když mu bez skrupulí řeknete, po čem už hodně dlouho toužíte a co vás vzrušuje, bude ve svém živlu a splní vám každé přání na počkání.

Střelec

Jste-li singl, ve vlastním zájmu nekoketujte. Vztahy navázané během dnešní lunární fáze budou nestabilní a konfliktní, dokonce by vás nový objev mohl připravit o peníze či dobrou pověst. V případě, že jste zadané, naopak si užijete erotických radovánek jako už dlouho ne. Probudí se ve vás přímo zvířecí pudy a sex bude tak vášnivý, že oba po orgasmu padnete vysílením a ve vteřině usnete.

Kozoroh

Opatrné buďte po 23. hodině, ideální bude, když zaspíte hodinu duchů. Luna ve vašem sektoru malérů se dostane pod vliv hvězdy Rasalhague, která asistuje u všemožných excesů, které obvykle končí zraněním, jehož léčení trvá dlouho. Je také spojována s hmyzím štípnutím, které obvykle bývá plné jedu a toxinů. Zejména když bydlíte v blízkosti přírody, večer raději neotvírejte okna.

Vodnář

Po setmění se vydejte na procházku, neb miláček bude potřebovat klid a zároveň pořádnou dávku pohybu na čerstvém vzduchu. Svým způsobem si touto formou dobije baterky a v posteli pak bude k neutahání. Vzhledem k lunární fázi je možné, že tuto noc budou erotické hrátky hodně náročné i na vaši fyzičku, tak mějte po ruce lubrikační gel.

Ryby

Žijete-li ve vztahu „na psí knížku“, možná máte strach a pochybnosti o společné budoucnosti, protože partner si v minulosti vždy našel spoustu důvodů, proč společné bydlení odložit. Tento večer se vám uleví, neb nastane dost zásadní a významná změna. Lunární fáze, která bude svým způsobem karmická, mu totiž naznačí, že nastal správný čas sehnat bydlení a založit rodinu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám