Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 16. 8.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve vašem případě platí, že kdo hledá, najde. Najednou se tedy objeví člověk, který má rychlé řešení toho, co vás v osobním životě už dlouho trápí. Aby byla situace ještě pikantnější, dopadne to tak, že si neuvědomí, že dělá laskavost vám, ale bude přesvědčený, že vy pomáháte jemu… I díky tomu proběhne sex přesně tak, jak máte rády. Pomalou a něžnou předehru vystřídá bouřlivé finále. Kdybyste si chtěly vášnivé prožitky zopakovat, miláček bude stoprocentně pro.

Článek

Beran

Zásadní vliv na vás má Venuše, která se v 6.28 hodin dostává do vašeho partnerského sektoru. Najednou vám naplno dojde, že práce je sice důležitá, ale harmonický partnerský vztah a vzájemná láska jsou mnohem důležitější. Nevynechejte jedinou příležitost, kdy můžete miláčka ujistit, že ho máte moc rády a že si život bez něho nedokážete představit.

Býk

Přechod Venuše do Vah vám citový a partnerský život hodně ulehčí. Najednou vám dojde, že nemusíte miláčkovi věnovat veškeré psychické i fyzické síly, ale můžete sobě i jemu dovolit, aby on hýčkal vás. Kolem 20.41 hodin, kdy se Luna dostane do sextilu se Saturnem, se ho snažte zlákat k milostným hrátkám. Budou něčím výjimečné.

Blíženci

Ctitel na to jde mazaně, když vás chce získat řečmi, co všechno vám pořídí, koupí a zaplatí. Přistupujte k němu se stále větší opatrností. Hrozí, že vám Venuše, která se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, v tomto směru zatemní zdravý úsudek. Kvůli tomu byste si namlouvaly, že je láska něco, co dotyčný v jistém smyslu vnímá jako výhodný obchod. Vám by to sice časem došlo, ale pak by mohlo být pozdě.

Rak

Venuše, která se dostává do Vah, tím pádem i do vašeho sektoru rodiny, vám pořádně zamotá hlavu. I když máte s miláčkem ty nejlepší úmysly ohledně erotiky a sexu, dopadne to nakonec jinak. Pokaždé, kdy se už bude k něčemu intimnímu schylovat, vyrukují se svými údajně neodkladnými požadavky děti, nebo rodiče. Jindy byste se rozčilovaly, ale teď vás to nejspíš rozesměje.

Lev

I když máte pocit, že v milostném životě zvládnete naprosto všechno, přesto byste si na něco měly dávat velký pozor. Nejdůležitější pravidlo zní, že se máte velikánským obloukem vyhýbat zadaným jedincům. Těžko byste vydýchaly, kdyby dotyčný po nádherném milování začal fňukat, že by tak rád byl s vámi, jenže musí za rodinou. Pak by následoval dlouhý výčet důvodů. Tohle opravdu nemáte zapotřebí.

Panna

I když jste pyšné na to, že se dokážete maximálně ovládat a máte všechny důležité oblasti svého života pod kontrolou, tentokrát to nemusí platit. Zejména večer se může snadno stát, že se na někoho podíváte a bude vám jasné, že byste za společnou noc daly cokoli. Je pouze na vás, zda zkusíte štěstí, nebo se rozhodnete, že nebudete riskovat.

Váhy

S láskou to jednoduché není a nebude. O část potíží se však postaráte samy tím, že hledáte ve sděleních partnera nějaké skryté významy. Kdybyste si hned ráno uvědomily, že v náznacích se vyžíváte vy, kdežto on se vyjadřuje jasně a jednoznačně, ušetříte si nepříjemné představy. Jednak vás potrápí, a hlavně vás můžou ochudit o potěšení ze sexu.

Štír

Když chcete vědět, co si miláček myslí, zeptejte se ho otevřeně. Kdyby vás náhodou napadlo, že byste se mohly uchýlit k manipulacím, protože to bude jednodušší, raději na to rovnou zapomeňte. Obvykle si takových věcí nevšímá, ale tentokrát by mohl. Jeho reakce byla hodně nepříjemná, dokonce by si mohl ustlat v obýváku na gauči.

Střelec

Sex si parádně užijete za předpokladu, že nebudete pospíchat. Ve vašem případě bude dokonce lepší, když počkáte až do večera. Využijete tak pozitivní vliv sextilu mezi Lunou a Saturnem, který výrazně zlepší atmosféru. Milování sice proběhne v tradičním stylu, ale vy si ho přesto, nebo právě proto užijete tak, jako už dlouho ne…

Kozoroh

Když se rozhodnete, že dáte šanci bývalému příteli, ptejte se samy sebe, k čemu to bude dobré. Pokud si na tuto otázku nedokážete jednoznačně a rozumně odpovědět, zapřemýšlejte, proč o něho vlastně tak moc stojíte. Když odpovědi najdete, fajn. A pokud vás nic kloudného nenapadne, bude lepší, když alespoň pár dní necháte všechno při starém.

Vodnář

Díky lásce zvládnete všechno, někdy i víc, než čekáte. Navíc do vztahu dokážete zakomponovat atmosféru důvěry, pohody a klidu. Miláčka přesvědčíte, že je zbytečné, aby zvyšoval hlas, když se můžete domluvit rozumně. Dokonce i na sexu se dokážete shodnout tak, abyste byli oba spokojení. Milování proběhne večer, kdy už budete mít všechno hotovo, takže se můžete věnovat jen a pouze sami sobě.

Ryby

Při Luně ve Střelci jste na projevy partnera citlivější než obvykle. Jakmile usoudíte, že si z vás dělá legrácky v oblasti, kterou berete velice vážně, upřímně se naštvete. Kdyby se s vámi chtěl usmířit tím stylem, že vás začne lákat do postele, budete se rozčilovat snad ještě víc a déle. Raději si dneska jděte z cesty.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám