Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 17. 1.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

K tomu, co se v rodině děje, se raději nevyjadřujte. Oba si musíte uvědomit, že některé věci je lepší nechat na pokoji. Přestože se shodnete, na sex to stejně nevypadá, ovšem proti mazlení nic nemáte, právě naopak. Potíže nastanou, máte-li sklony laškovat s někým jiným, než je stálý partner. Raději si to rozmyslete. Jenom by to znamenalo novou komplikaci ve vašem životě.

Článek

Beran 

Pocit, že k vám láska přichází v podobě, která se vám moc nezamlouvá, nabývá na intenzitě. Touhu prožívat vášně, které cítíte, vám Luna v mazlivém a něžném Raku bohužel nedopřeje. Kdybyste však miláčkovi styl jeho erotických aktivit vytkly, nic dobrého by vám to stejně nepřineslo. Urazí se a vy byste ho musely uklidňovat.

Býk

O tom, že byste mohly dát druhou šanci bývalému milenci, přemýšlíte, i když nechcete. Nakonec usoudíte, že byste to zkusit mohly. Dotyčný vás navíc o tom, že se změnil, přesvědčuje tak, že mu máte chuť věřit. Navíc získáte další důkazy, které potvrdí, že mluví pravdu. Nádherný sex patří mezi ně.

Blíženci

To, že miláčka máte opravdu rády a že vás fyzicky přitahuje, ještě neznamená, že budete tolerovat všechno, co udělá. Na to, že i vaše trpělivost má své meze, ho dokážete upozornit tak, aby pochopil, že to myslíte vážně. Kdyby ho náhodou napadlo, že vášnivým sexem váš postoj změní, musí zjistit, že je to snaha sice chvályhodná, leč marná.

Rak

S miláčkem je to ve všem, co se sexu a erotiky týká, neobyčejně snadné. Touží po něze, kterou jste mu díky Luně ve svém znamení schopné poskytnout v jakémkoli množství. Když vám sdělí, že se s vámi cítí krásně a je s vámi šťastný, můžete si být jisté, že si nevymýšlí.

Lev

Při Luně ve svém sektoru tajemství a věcí skrytých byste měly o sobě a kvalitě vašeho vztahu soustředěně zapřemýšlet. Snad vám konečně dojde, že když miláčkovi vycházíte ve všem vstříc, není to ten nejlepší postoj. Zkuste mu nechat volné pole působnosti, prostor i čas, aby projevil vlastní aktivitu a iniciativu.

Panna

Potíže s kamarády, kteří se do vás nakonec zamilovali, máte odjakživa. Dnes se však v tomto ohledu stane něco, co překvapí i vás. Někdo vám nabídne své srdce a hned vám začne líčit, jak dobře se s ním budete mít a co všechno vám koupí. Obvykle by vás to rozesmálo, ale teď jste kvůli „kupčení s láskou“ naštvané. Hned mu tedy vysvětlíte, že o takový vztah nestojíte.

Váhy 

Sny, které se vám budou na dnešek zdát, vám ohledně skutečných citů i erotických potřeb odhalí víc než dlouhá sezení u psychoanalytika. Teď je však potřeba, abyste na poznání, co opravdu chcete, správně zareagovaly. Když to dokážete podat miláčkovi tak, aby pochopil, o co se jedná, můžete být spokojené.

Štír

S láskou dokážete víc, než si umíte představit. Kdybyste trigon mezi Lunou a Neptunem, jenž vrcholí v 11.20 hodin, využily k „erotické aktivaci“ miláčka, zajistíte si vášnivý večer. To, že ho momentálně nemáte po ruce, nevadí. Stačí, když mu pošlete pikantní zprávu, v níž mu naznačíte svoje sexuální záměry.

Střelec

Při Luně v Raku bude prozíravé, abyste netrvaly na svém, ale spíš se podřídily partnerovým představám. Počítejte s tím, že se večer bude chtít mazlit, a navíc udělá maximum pro to, abyste byly spokojené. Vy samy byste sice daly přednost trochu svižnějšímu tempu a energičtější akci, ale máte rozum, takže si to necháte pro sebe.

Kozoroh

S posíláním eroticky laděných fotografií opatrně! Bude lepší, když miláčkovi nabídnete sebe coby natěšený originál. Kdyby se zajímal, co vás k takové zdrženlivosti vede, klidně mu řekněte, že nechcete riskovat. Kamarádky, které důvěrné fotky poslaly a hodně toho pak litovaly, vás dostatečně varovaly.

Vodnář

Na řeči kolem lásky a rozebírání toho, co vás s partnerem spojuje, nemáte správnou náladu. Kdyby bylo na vás, večer byste si lehly, objaly ho, políbily na dobrou noc a usnuly spánkem spravedlivých. Pokud má pro vás pochopení, nebude nic chtít s tím, že jste si přes víkend užili erotiky dost a že zítra je přece taky den.

Ryby

Při harmonické Luně ve svém sektoru lásky a romantiky dokážete city dávat najevo způsobem, jemuž neodolá ani ten, kdo by opravdu chtěl. Svým jednáním naznačíte, že dokážete splnit i ty nejodvážnější erotické fantazie. Když dojde na věc, sám od sebe přizná, že skutečně snad dokážete číst jeho nejtajnější myšlenky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám