Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 24. května

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Někdo z minulosti se vám znovu pokusí vlichotit do přízně. Na jedné straně vás těší, že se tak usilovně snaží upoutat vaši pozornost a získat vaši náklonnost. Správně tušíte, že jeho záměrem je propracovat se až do vaší ložnice. Bohužel existuje možnost, že vás jeho pocit zadostiučinění zažene do slepé uličky. Zato ve společnosti neznámých lidí doslova zazáříte. Díky tomu pocítíte příval sil a přestane se opájet sentimentálními vzpomínkami. Jste-li nezadané, navážete mnohem perspektivnější milostný vztah.

Článek

Beran

Raději nefilozofujte o lásce a nepřemýšlejte o tom, kdy vám s někým bylo opravdu dobře. Hrozí, že neudržíte emoce na uzdě, k dotyčnému se pomyslně rozběhnete a padnete mu kolem krku. Na vytoužený happy end to však nevypadá. Pravděpodobnější je, že toho využije, a když dosáhne svého, zase se odmlčí, i když při dojemném loučení slíbí, že se ozve co nejdřív.

Býk

Vzhledem ke krásně aspektované Luně ve vašem partnerském sektoru se nemusíte obávat toho, že budete strádat nedostatkem emocionálních podnětů nebo sexu. Zejména když budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem, který vrcholí v 6.36 hodin, budete v tomto ohledu dostatečně na výši. I když se o to nijak zvlášť nesnažíte, dokážete miláčkovi předvést to, co by se dalo bez přehánění označit jako erotická show.

Blíženci

Bez nadsázky můžete konstatovat, že jste pro svého miláčka nenahraditelné, prostě požehnáním. Navíc vám to během dne minimálně jednou potvrdí on sám. Večer vám vysekne další poklony. Ocení nejen váš vzhled, ale i novoty, kterými zcela přirozeně ozvláštníte vaše dosavadní sexuální praktiky. Užijete si oba, dost možná si navzájem splníte hodně tajné přání a budete se přitom tvářit nadšeně.

Rak

Luna ze Štíra vám poskytne tolik postrádanou odvahu. Najednou si uvědomíte, že není žádoucí dál čekat na zázrak, ale že o své štěstí v lásce musíte zabojovat vy osobně. Rozhodnete se, že se vymaníte ze své „ulity“, kde vám zdánlivě nic nehrozí, a jasně dáte svému vyvolenému najevo, že ho chcete a že stojíte o to, aby se váš vztah posunul na vyšší úroveň. Když na to zareaguje vstřícně, výborně. A kdyby se tvářil nechápavě, jeho chyba.

Lev

Luna ve Štíru je sice mimořádně harmonická, ale to vám není moc platné. Pod jejím vlivem vámi totiž silně cloumá žárlivost. Dosud jste tuto stinnou a vpravdě majetnickou stránku lásky považovaly za zvládnutou, ale teď zjišťujete, že si s ní pořád nedovedete poradit. Navíc začínáte dělat scény přesně ve chvíli, kdy je miláček naladěný na sex, takže se mu rozhodně nechce odpovídat na vaše rádoby záludné otázky typu, jaká je ta nová kolegyně.

Panna

Díky energii Luny ze Štíra milostné zádrhely zvládat nemusíte, jelikož se vyřeší jakoby samy od sebe. Navíc pocítíte intenzivní příval erotické energie, která vám zpříjemní život. Když se na někoho zaměříte, můžete si být jisté, že vám pomyslně padne k nohám, nebo rovnou kolem krku. S tím, abyste skončili v posteli, však můžete ještě klidně počkat. Pár dní, kdy se budete navzájem popichovat, to mezi vámi bude náramně jiskřit.

Váhy

Nad charakterem toho, co označujete za osudový vztah, byste se měly ještě důkladně zamyslet. Nejspíš dojdete k závěru, že vlastně nejde o lásku v pravém slova smyslu, ale o dobré přátelství s intimními výhodami. Právě takové zjištění vám poskytne nápovědu, jak se k němu nadále budete chovat, které z jeho návrhů jsou pro vás přijatelné nebo proč nespěcháte s tím, že mu uvolníte místo ve skříni.

Štír

Budete v obdivuhodné harmonii jak samy se sebou, tak s partnerem. Soulad v oblasti fyzické, duševní i sexuální si vychutnáte zejména kolem 6.36 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu s Jupiterem. Kdyby záleželo jen a pouze na vás, sice budete vzhůru a hodně rozdovádění, ale postel opustíte až kolem poledne.

Střelec

Patrně konstatujete, že vás neobyčejně přitahuje člověk, který vám dosud byl spíš protivný, přinejmenším lhostejný. Nepřemýšlejte nad tím, co se přihodilo, ale buďte rády, že se ve vašem poněkud zpomaleném životě něco jednoznačně mění k lepšímu. Kdyby se vám ještě podařilo nenápadně zakomponovat do vaší konverzace eroticky laděná témata, čekají vás minimálně vzrušující sny.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste si uvědomily pár důležitých věcí. Mimo jiné si pořádně zapište za uši, že budování harmonického vztahu je momentálně váš hlavní úkol, jelikož má přímý dopad na vaše erotické uspokojení. Slova totiž nestačí, musíte partnera prakticky přesvědčit, že jste pro něho ty pravé. Než se rozvášníte, chvíli to potrvá, ale výsledek vás přímo nadchne.

Vodnář

Rozpory mezi vaší svobodomyslnou povahou a Lunou ve stabilním znamení Štíra budete zvládat poměrně obtížně. Další nesnáz je v tom, že se vám v podstatě do toho nechce. Máte pocit, že jste byly rozumné už moc dlouho, a proto si zasloužíte chovat se kapánek nezodpovědně, nemyslet pořád jen na následky, prostě poněkud bláznit. Žádný div, že na erotické návrhy zareagujete tak dychtivě, až překvapíte i samy sebe.

Ryby

Při Luně ve Štíru se do erotiky nemusíte nutit ani omylem. Občas si dokonce řeknete, že byste se přece jen měly držet trochu zpátky. To ale opravdu dělat nemusíte. Miláčka rozhodně nevyděsíte tím, že mu otevřeně povíte, co se vám při milování líbí a co byste spíš měli vynechat. Taky mu předvedete další ukázky ze svých erotických talentů, o nichž prozatím nemá tušení. Bude blahem bez sebe, a tak ani vy nebudete citově či sexuálně strádat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám