Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 17. července

Foto: KateGar, Shutterstock.com

Foto: KateGar, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se, že se urazíte kvůli každé hlouposti. Bohužel vám to dojde až poté, co to někomu pořádně vytmavíte. Nejčastěji to „slízne“ partner, který se povětšinou ohradí, a bude dusno. Omluvy nejsou vaše silná stránka, nicméně z prekérní situace vyjdete se ctí díky tomu, že zapojíte svůj pověstný šarm a umění o lásce hezky řečnit i dokazovat vášně v praxi.

Článek

Beran 

Vhodný čas na sex nastane brzy ráno. Když využijete ranní sextil mezi Lunou a Marsem, pořádně si milování užijete. Na vliv této konstelace plynule naváže energie sextilu mezi Lunou a Venuší, který se uzavírá v 11.05 hodin. Když se budete jen trochu snažit, prožijete dopoledne jako z romanticko-erotického filmu.

Býk

I když partnera milujete, neznamená to, že budete zavírat oči před jeho chybami. Jakmile budete mít pocit, že jeho přešlapy přerůstají mez, kterou dokážete tolerovat, začněte přemýšlet, jak mu to sdělíte. Naštěstí máte v duši klid a dostatečnou slovní zásobu na to, abyste mu své výhrady sdělily způsobem, který ho neurazí ani nenaštve, ale přiměje k zamýšlení.

Blíženci

Do plánu, který máte promyšlený do posledního vzrušujícího detailu, zasáhnou kamarádi. Naštěstí se telefonicky ohlásí, že k vám míří s velkou novinou. Vy si pak můžete vybrat, zda jim návštěvu vymluvíte, ale budete se užírat zvědavostí, nebo se vzdáte parádního sexu. Rozlousknout toto dilema v žádném případě nebude jednoduché.

Rak

I když jste si slibovaly, že už se bezhlavě nezamilujete, dopadne to stejně jinak. Momentálně byste si měly přiznat, že nemáte starosti samy o sebe, ale o člověka, se kterým se teprve poznáváte. Je vám jasné, že život s ním nebude jednoduchý, ale přece vás to k němu táhne silou, které nedokážete odolat.

Lev

Ohledně lásky a sexu problémy nemáte a ani mít nehodláte. Když partner vstane dřív, z čehož vyplyne, že ranní sex odpadá, nestresujete se, ale s úsměvem nachystejte snídani a tu si užijte. Vaše jednání ho vyvede z míry, takže při první příležitosti začne erotické dluhy splácet. Vy si můžete být jisté, že vám je vrátí i s úroky.

Panna

Jistá osoba vám bude nový objev rozmlouvat s tím, že se k sobě vůbec nehodíte. Když se nad celou situací zamyslíte, napadne vás, že dotyčného zná lépe, než přiznává. Jakmile začnete klást správné otázky, skutečně vám jeden, nebo druhý potvrdí, že spolu kdysi měli milostné pletky. Měly byste být ve střehu. Čím rychleji kontakt mezi nimi omezíte na minimum, tím budete klidnější.

Váhy

Do 20.38 hodin, kdy je Luna ve vašem znamení, se ohledně erotiky budete projevovat poněkud zlomyslně. Když na to přijde řeč, budete trousit uštěpačné poznámky, že je vám s miláčkem sice v posteli moc dobře, ale v krajním případě se dokážete obejít i bez něho. Jeho reakce vás potěší. Začne vám prakticky dokazovat, že je nedostižný milenec.

Štír

Když miláček poprvé navrhl, že se pomilujete třeba v přírodě, moc se vám to nelíbilo. Teď je však léto na vrcholu a vy se na to začínáte dívat jinak. Až se Luna ve 20.38 hodin dostane do vašeho znamení, tak si o jeho erotických fantaziích dokážete upřímně popovídat. Pak už nebudete hledat důvody, proč to nejde, ale naopak přemýšlet, jak to uděláte, aby to šlo.

Střelec

K tomu, abyste si partnera pořádně užily, bude nejlepší ráno. Už v 7.05 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu s Marsem, vám spolu bude moc dobře. Během dopoledne pak bude míra vaší erotické spokojenosti stoupat, aby kolem 11.05 hodin kulminovala a ukázala vám život v těch nejkrásnějších podobách. Když se vám po zbytek dne podaří toto naladění udržet, jste šťastní lidé.

Kozoroh

Musíte uznat, že občas vás sex láká a zajímá ze všeho nejvíc. Je však potřeba, abyste miláčka už od dopoledne nenápadně a třeba i lehce humorně upozorňovaly na to, že se vaše erotické touhy stupňují. Ve vlastním zájmu byste si měli začít užívat radovánek až poté, kdy bude Luna bezpečně ve Štíru, což nastane v 20.38 hodin. Pak si milování oba vychutnáte mnohem víc.

Vodnář

Bude lepší, když se stáhnete a necháte veškerou milostnou aktivitu na miláčkovi. Díky tomu může konečně projevit svoje kvality a ukázat vám, co v něm je. To, že se jím necháte vést, bude sice nezvyklé, ale zároveň se vám to bude líbit. Opět si potvrdíte, že jste si vybraly nejen skvělého partnera, ale i náruživého milence.

Ryby

Velice vás překvapí bývalý partner. Dozvíte se, že vypráví, že pravou příčinou vašeho rozchodu jste vy a vaše bláznivé nápady. Jako by úplně zapomněl na to, co všechno vyváděl, a když jste mu to vyčítaly, nebo mu domlouvaly, jako první chtěl váš vztah ukončit. Vy si pak můžete vybrat, zde budete jeho výmysly uvádět na pravou míru, nebo jen mávnete rukou s tím, že je to minulost, k níž se nemá cenu vracet.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám