Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 19. června

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Foto: mikeforemniakowski, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznámíte se s člověkem, který má podobné zájmy jako vy. Budete si mít o čem povídat, nicméně všechno nasvědčuje tomu, že patří k jedincům, kteří nejsou schopní opravdového citu. Při troše dobré vůle se z vás stanou přátelé, ale nic víc. Hřejivou náruč stávajícího partnera proto rozhodně neopouštějte kvůli mlhavému příslibu většího vzrušení.

Článek

Beran 

Využijte kombinaci Luny ve svém partnerském sektoru a toho, že je sobota, tedy máte spoustu volného času. Erotické radovánky však zbytečně neodkládejte. Když si vzpomenete na miláčka až večer po celodenním kalupu, kdy se navíc projeví energie nastupující kvadratury mezi Lunou a Venuší, nic z toho nebude. Bude už tvrdě spát a sebeněžnější pokusy ho probudit se nesetkají s příznivou odezvou.

Býk

Možná si myslíte, že některé jedince dobře znáte, což ještě neznamená, že to tak doopravdy je. Platí to zejména pro ty, které máte rády. Jistý podnět vás přinutí, abyste se na ně začaly dívat jinak. Je docela možné, že během dneška přesunete člověka, který se vám dosud zdál nezajímavý, mezi ty, kteří by za hřích zcela jednoznačně stáli. Jde o změnu, kterou překvapíte samy sebe.

Blíženci

Partner nejspíš skrytě touží po bytosti, která je krásná, vnímavá a v oblasti sexu nemá vlastní požadavky, nebo je v jeho zájmu potlačuje. Ve vašem případě docela slušně narazí. Vy totiž velice přesně víte, co v erotice chcete, a taky to dokážete dát jasně a jednoznačně najevo. To, že s člověkem, který vaše potřeby ignoruje, nehodláte ztrácet čas, nahlas říkat nemusíte. Rychle to pochopí sám od sebe.

Rak

Navzdory nepříznivě aspektované Venuši ve vašem znamení můžete prožít velice příznivý a vzrušující den. Je jen potřeba, abyste vytvořily náležité podmínky. Hlavně si neříkejte, že erotická aktivita není vlastně důležitá a že ji můžete do nekonečna odkládat. Když budete respektovat optimální čas na postelové dovádění, který nastane po 23.09 hodině, užijete si chvíle plné nečekaných překvapení.

Lev

Na přemýšlení o tom, co dělat, abyste povzbudily partnerovy uvadající erotické touhy, je vám skoro líto času. Kdybyste byly samy k sobě upřímné, řeknete si, že je vám vlastně jedno, co cítí. Když se k ničemu nemá, je to jeho chyba. Dobře si však uvědomujete, že lhostejným přístupem v něm ještě utvrzujete jeho lhostejnost, a tím pádem ohrožujete váš vztah.

Panna

Pocit, že vám sex nic pozitivního nepřináší, mít můžete. Tím spíš byste měly přemýšlet, z čeho vlastně pramení. Když usoudíte, že je to reakce na spoustu práce a nepříjemných starostí, budete taky hned vědět, co s tím můžete udělat. Místo náročného pracovního programu si „naordinujete“ odpočinkový den, během kterého budete trpělivě čekat, až se vaše libido probere.

Váhy

Ideální čas na lásku ve vašem případě nastane poté, co se v 9.16 hodin Luna ve vašem znamení dostane do trigonu se Saturnem. To zaručí vaši trpělivost a partnerovu výdrž. Je sice pravda, že riskujete stav, kdy se z postele dostanete až někdy k polednímu, ale to vám oběma vadit nebude. Usoudíte, že bude lepší, když si milování pořádně užijete tak, aby ani jeden z vás nemusel promarněné příležitosti litovat.

Štír

Může se stát, že miláček bude flirtovat, vy budete u toho a jen bezmocně skřípat zuby. Pocit, že se s tím nic nedá dělat, vás však rychle přejde. Dáte mu rázně a jednoznačně najevo, že se vám jeho chování ani trochu nelíbí. Na osobu, s níž koketuje, se podíváte tak, aby rychle pochopila, a urychleně se stáhla.

Střelec

Sex berete jako něco, bez čeho byste se v krajním případě dokázaly obejít, ale bez čeho by byl váš život neskutečně smutný. S miláčkem však tyto teorie raději nerozebírejte. Mohl by usoudit, že tím vlastně říkáte, že byste se dokázaly obejít bez něho. Vás sice nic takového nenapadlo ani omylem, ale on by si to stejně nedal vysvětlit.

Kozoroh

I když o sexu mluvíte nerady, protože se v této oblasti zrovna jistě necítíte, musíte svůj postoj změnit. Miláček opravdu potřebuje slyšet, že je vám s ním ve všech směrech dobře. Vy můžete mít sice dojem, že je to tak samozřejmé, že to vůbec nemusíte probírat, ale on to vnímá jinak. Ostatně vám nic neudělá pár lichotivých slov, která na jeho adresu pronesete.

Vodnář

O lásce byste měly mluvit a city dávat najevo spíš během dne. Čím déle budete vyznání odkládat, tím méně se vám do toho bude chtít. Kvadratura mezi Lunou a Venuší sice vrcholí v 23.09 hodin, ale její sílící vliv bude patrný už od podvečera. Konkrétně to znamená, že usoudíte, že o vztazích či erotice mluvit nemusíte, protože to stejně nemá cenu.

Ryby

Než začnete nahlas přemítat, proč partnera milujete, počítejte do desíti. Mohly byste se ho tím citelně dotknout a zbytečně narušit celkem příjemnou domácí atmosféru. Až byste se večer chtěly pomazlit, mohl by vám odseknout, že přece nebudete ztrácet čas s člověkem, který si vaši lásku v podstatě nezaslouží.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám