Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 21. 8.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když milování, tak hned po probuzení, jelikož budete k nezastavení. Obvykle má miláček dojem, že jeho sexuální potřeby jsou intenzivnější než ty vaše, ale tentokrát bude mít co dělat, aby s vámi udržel krok. Rozhodně si neberte osobně, bude-li chtít odpoledne někam vyrazit sám. Klidně mu dejte pomyslné požehnání. Domů se vrátí dřív, než řekne. Ve slabé chvilce přizná, že se mu po vás stýskalo.

Článek

Beran 

Podle hvězdných konstelací na sex sice nemáte tu pravou náladu, ale zato na milování máte čas, tak toho využijte. Pokud je partner ze znamení Blíženců, Vah nebo Vodnáře, máte vlastně štěstí. Na váš laxní přístup nebere ohledy. Dokáže vás tak rozparádit, že vás nakonec přesvědčí, že jste po intimnostech ve skrytu duše vlastně toužily.

Býk

Když miláček přijde s něčím, co by mohlo okořenit váš erotický život, nedělá to proto, aby vás urazil, naštval nebo kritizoval. Ve své podstatně je s mazlením a milováním spokojený, ovšem obává se toho, aby se mezi vás nevloudila nuda. Dělá tedy všechno, co může, aby toto nebezpečí preventivně zažehnal. Kdybyste se rozhodly, že se stereotypům budete bránit společně, ve vaší ložnici bude pěkné pozdvižení.

Blíženci

Z toho, že je váš bývalý partner konečně šťastný a spokojený, máte upřímnou radost. Už vás nemusí hryzat svědomí kvůli tomu, že jste mu rozchodem zkazily život. Navíc se nemusíte bát toho, že se najednou objeví u vašich dveří a začne vás přesvědčovat, ať se k němu vrátíte. Máte tedy šanci, abyste si konečně uspořádaly milostný život, aniž byste se pořád ohlížely přes rameno.

Rak

Klidně miláčkovi řekněte, co s vámi jeho doteky dělají. Vyloženě mu tím zvýšíte sebevědomí. Když navíc popustíte uzdu erotické či poetické fantazii, bude to paráda. Svoje pocity mu totiž dokážete popsat takovým stylem, že v něm vyvoláte silné emoce a taky ho vzrušíte. Když vám řekne, že s vámi zažívá něco, s čím se už dávno rozloučil, myslí to vážně.

Lev

Hrozí nebezpečí, že se zamilujete do někoho, koho byste za obvyklých podmínek označily za hodně rizikového partnera. Můžete sice samy sobě namlouvat, že je to totální nesmysl, ale stejně se nepřesvědčíte. Kdybyste usoudily, že o podobnou zkušenost nestojíte a že se jí chcete vyhnout, bude lepší, když zejména odpoledne zůstanete doma.

Panna

Dotyčný má zjevně dojem, že mu něco odpustíte jenom kvůli tomu, že jste si kdysi byli hodně blízcí. Musí zjistit, že se zásadně plete. Chovejte se k němu korektně, ale zároveň tak, aby pochopil, že na slitování z vaší strany čeká marně. Rozhodně mu nesmí projít ani to, že své chyby zkusí maskovat dobrou vůlí vyhovět vám, nebo vás dokonce bude chtít „přemlouvat“ v posteli.

Váhy

To, že si při milování se stálým partnerem představujete někoho jiného, mu nesmíte říct ani na mučidlech. Bude ve vynikající náladě, ale taky vztahovačný, takže by podobným poznámkám přikládal mnohem větší význam, než ve skutečnosti mají. Vy byste ho sice ujišťovaly, že to tak nemyslíte, ale stejně by znejistěl.

Štír

S miláčkem se domluvíte na všem, včetně sexu, který může chtít praktikovat v nezvyklém čase nebo na netradičních místech. Berte to jako novou erotickou zkušenost. S údivem zjistíte, že si sex v prádelně, na půdě nebo ve sklepě vychutnáte víc, než ten obvyklý v posteli.

Střelec

O tom, že byste partnerovi v posteli vyprávěly košilaté vtípky, vůbec neuvažujte. Má totiž zrovna utkvělou představu, že byste měli sex pojímat jako mysterium. Kdybyste mu v tomto ohledu „narušily kruhy“, bude naštvaný. Usoudí, že jeho osobu ani erotické výkony neberete vážně, a nebude s ním řeč.

Kozoroh

Těší vás, že vás člověk, který se vám líbí, obdivuje kvůli intelektuálním kvalitám. Jenže vám to nestačí. Intenzivně přemýšlíte, jak to máte udělat, aby vás bral jako žádoucí sexy ženy. Dnes sice v tomto směru na nic kloudného nepřijdete, ale nevadí. Aspoň pochopíte, co nemáte a vlastně ani nechcete dělat. A od toho už je jen krok k tomu, abyste věděly, co chcete.

Vodnář

Milování si parádně užijete, když se do důvěrností pustíte hned ráno. Využijete tak příznivou energii konjunkce mezi Lunou a Saturnem. Sex bude pod jejím vlivem sice pomalejší, ale zato vás spolehlivě přivede na vrchol blaha, dost možná i několikrát za sebou. Na závěr oba konstatujete, že to opravdu stálo za to.

Ryby

Když vám miláček sdělí, že by s vámi chtěl prožít něco nezvyklého a výjimečného, snažte se přijít na to, kam tím míří. V oblasti erotiky se trefíte do černého hned napoprvé. S odhadem toho, co považuje za životní výhru, to bude obtížnější. Nakonec z něho však přece jen vytáhnete, o co kráčí, a v rámci možností mu přání splníte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám