Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 24. července

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Rozumíte si, to je jistá věc. Jen se snažte, aby se vaše debaty nezvrtly. Místo příjemného povídání pořád řešit nějaké problematické záležitosti, to zavání malérem. Ať se z toho vyklube hádka, nebo tichá domácnost, obojí vás obtěžuje a těžko se pak dokážete naladit na něžnosti, natož na milování. Na rozdíl od partnera, který dokáže názorové neshody úplně vypustit a naplno si užívat tělesných potěšení.

Článek

Beran 

Miláček si z vás poněkud utahuje, což ale neberte jako výtky, nýbrž plusovou záležitost. Je to důkaz toho, že vás vnímá i jako kamarádku, takže mu můžete říct do očí to, co byste se partnerovi ostýchaly byť jen naznačit. Kdybyste tedy měly výhrady k jeho sexuálním praktikám, můžete mu bez uzardění popsat, co se vám nelíbí, a požádat, aby to napravil. Celá rozmluva proběhne v naprostém klidu a pak to v posteli pořádně rozbalíte.

Býk

Při povídání o běžných věcech se kroťte, zejména už miláčkovi nic nepřipomínejte. Co bylo, bylo. Jakmile mu zase začnete vyčítat, že si vás nevšímá tak intenzivně jako dřív, může to být sice pravda, ale ke vztahové harmonii to rozhodně nepovede. Zkuste ho nejdřív ocenit za to, co hezkého udělal, a pak mu taktně napovězte, co po něm vlastně chcete, což se týká i sexu.

Blíženci

Ohledně partnera a jeho chování vás nejspíš napadají jedovaté komentáře. Zkuste se vážně zamyslet nad tím, zda je opravdu nutné, abyste svoje postřehy říkaly nahlas. Je totiž možné, že je při Luně ve Vodnáři myslíte jako vtip, jenže on je může vnímat jako rafinovaný způsob, kterým ho kritizujete. Sice byste se mu to snažily vysvětlit, bohužel marně, stejně by vám nevěřil. Ve finále by si dokonce mohl ustlat v obýváku a vám by samotné v ložnici bylo hodně smutno.

Rak

Potíže v milostném životě ani v sexuální oblasti naštěstí nehrozí. Právě naopak! Všechno, co s miláčkem v tomto směru podniknete, vás bude bavit, těšit a vzrušovat. Atmosféra bude natolik pohodová, že mu klidně můžete říct, co máte už dlouho na srdci. Mimo jiné mu kulantně připomeňte, že když budete spokojené a uspokojené, přestanete na něm hledat chyby a na vztahu vady, takže by se měl snažit, jelikož je to i v jeho zájmu.

Lev

S některými lidmi se o lásce, emocích, natož o sexu bavit nedokážete, i kdybyste moc chtěly. Máte pocit, že vás sice poslouchají, vaše argumenty vnímají, ale stejně vás neberou vážně. Když si chcete a potřebujete na citlivější téma promluvit s partnerem, musíte zvolit vhodný čas. Na ten ale dnes nedojde. Hrozí, že byste řečnily jen vy, zatímco on by mlčky ve skrytu duše zíval nudou.

Panna

S láskou si nehodláte dělat starosti. Pokud by se přece jen našel jedinec, který by měl v úmyslu nadělat vám zmatky v citech, zametete s ním rychle a rázně. Diplomatickým stylem, nicméně kategoricky mu vysvětlíte, že jste rády, že máte v osobním životě konečně klid i jasno a nikomu nedovolíte, aby vás zase uvrhl do potíží. K hovorům na erotické téma nedojde vůbec, protože to nepřipustíte.

Váhy

Nejdřív ze všeho byste si měly udělat pořádek samy v sobě, konkrétně v tom, co od lásky, vztahu, tedy od milostného života očekáváte. Kdyby to jen trochu šlo, zkuste z mysli i srdce vymazat mlhavé naděje, že vás s jistým člověkem čeká ráj na zemi. Konečně byste si měly přiznat, že váš vztah už delší dobu nefunguje, nebo v budoucnu fungovat nemůže. Když to dokážete, vytvoříte si tolik potřebný prostor pro jedince, který vás bude skutečně milovat, a vztah, jenž vás obohatí.

Štír

Ohledně sexu je při trigonu mezi Merkurem a Neptunem všechno jasné. Budete narážet snad na každém kroku na jedince, kteří vás budou přesvědčovat, že jejich pouhá existence přinese do vašeho života to pravé štěstí. Významnými pohledy dávají najevo, že vás s nimi čekají i mimořádné sexuální zážitky. Sice vám to lichotí, nicméně o další nezávazné flirtování nestojíte. Máte naprosto konkrétní představy, kterých se nemíníte vzdát.

Střelec

Hlavně si nenamlouvejte, že jste se zakoukaly do člověka, který je takový borec, že nemáte šanci. Vaše další výmluva zní, že všechny ženy kolem mají o něho zájem, a vy nehodláte o jeho sympatie s nikým soupeřit. Když místo pochybností aktivujete sebedůvěru, výmluvnost a kouzlo osobnosti, můžete si být jisté, že to vyjde. Hned to sice nebude, ale sblížení nastane dřív, než myslíte.

Kozoroh

Měly byste využít Lunu ve Vodnáři k tomu, abyste erotiku konečně začaly brát jako přirozenou součást života. I díky tomu máte velkou šanci zbavit se vnitřního napětí. Když budete brát vztah s partnerem jako hru, bude to pro vás, a zejména pro vaši psychiku učiněný elixír. Snad vám i dojde, že ani sex nemusíte vnímat tak vážně, ale že se v posteli můžete oba docela dobře pobavit.

Vodnář

Při úplňku ve svém znamení toho máte na práci opravdu hodně, ale to vůbec nevadí. Na sex si ochotně a rády najdete čas za všech okolností. Něžností i divočiny si nejvíc užijete poté co, se v 20.26 hodin Luna dostane do konjunkce se Saturnem. Tato konstelace zaručuje, že miláček nebude pospíchat jako obvykle, ale udělá všechno proto, abyste prožili orgasmy současně.

Ryby

Nového partnera ani milence si raději nyní nevybírejte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Hrozí, že si pod vlivem úplňku zvolíte jedince, který sice bude přitažlivý, zábavný a sexy, jenže do vašeho stávajícího, celkem uspořádaného života vnese nezvladatelný chaos. Když ještě počkáte, toho pravého potkáte na nezvyklém místě a za zvláštních okolností.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám