Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 12. 1.

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projevy přízně vás samozřejmě těší, jenže byste na nich alespoň prozatím neměly stavět. Vyčkejte, až se nový adept na lásku vybarví. Zato stálý partner vás má rád, to je jisté. Potíž může být v tom, že o svých citech nedokáže mluvit nahlas a stylem, jaký si představujete. Zkuste ho rozpovídat, třeba konečně uslyšíte vyznání, po nichž tolik toužíte.

Článek

Beran 

Miláčka nechápete a jeho myšlenkové pochody vám zůstávají cizí, což je při dnešních vesmírných energiích naprosto normální. Naštěstí má dost trpělivosti na to, aby vám vysvětlil, proč se tak chová a o co mu vlastně jde. V posteli naštěstí nic podobného řešit nemusíte. Při sexu spolu fungujete naprosto harmonicky a oba jste naladění na toho druhého.

Býk

Spousta věcí, na které jste v milostných sférách dosud marně čekaly, se náhle stane. Navíc je dostanete ve vskutku luxusním balení. Zejména dopoledne, kdy můžete využít trigon mezi Lunou a Venuší, se můžete těšit na vyznání jako z romantického filmu. Jindy byste přemýšlely, co se za tím skrývá, ale nyní budete nadšené.

Blíženci

Návrhy na jednorázové erotické dobrodružství vás lákají podstatně víc, než jste si uměly představit. Navíc si uvědomíte, že se vám „pokušitel“ velice zamlouvá. Právě to vás však před posledním, rozhodujícím krokem nejspíš zarazí. Usoudíte, že by vám tento úlet snadno přerostl přes hlavu, což by byl malér.

Rak

Někdo vám zřejmě začne klást otázky, na které se vám velice obtížně odpovídá. Navíc vám připadá, že chce vědět něco, na co nemá nárok. Když se vás přímo zeptá, kdy jste se sexem začínaly, s kým to bylo a jak se vám to líbilo, budete už naštvané. Skoro začnete přemýšlet, zda jsou ty dotazy z jeho hlavy, nebo ho kdosi navedl.

Lev

Můžete mít po právu dojem, že se nevyznáte v tom, co k vám dotyčný vlastně cítí. Tak rády byste uvěřily, že je váš vztah pevný a soudržný. S tím, že by se kvůli vám rozešel se svou dlouholetou partnerkou, však raději nepočítejte. Když připustíte, že byste pro něho mohly být vítané erotické zpestření, ale nic víc, budete se rozhodovat rychleji a rozumněji.

Panna

I když máte rády přehled o všem, co se děje, a jasné představy ohledně toho, co bude, tentokrát vám tyto postoje překážejí. Jakmile si budete partnera vybírat pouze a výhradně rozumem, zřejmě na to doplatíte. Ze zkušeností přece víte, že by to nedopadlo dobře. Takový vztah by neměl dlouhého trvání, protože by „nepřežil náraz“ skutečného citu a erotické přitažlivosti.

Váhy 

Luna, která aktuálně funguje pod vládou vaší vládkyně Venuše, vás dostane do situace, s níž nemáte zkušenosti. Kdyby se náhodou stalo, že se zamilujete do člověka, s nímž vás dělí značný věkový rozdíl, vezměte to na vědomí, ale tím by to taky mělo skončit. Je přece zbytečné, abyste se lásky vzdávaly jen proto, že je o generaci mladší, či starší než vy. Hlavní přece je, že si spolu rozumíte.

Štír

Při Luně v Býku si sex užijete přesně tak, jak si představujete. Zvlášť krásný bude večer, kdy se ocitnete pod vlivem trigonu mezi Lunou ve vašem partnerském sektoru a Plutem z Kozoroha. Pokud jste měly pocit, že má miláček v praktických projevech lásky a vášní rezervy, zjistíte, že se situace radikálně změnila, a to jednoznačně k lepšímu.

Střelec

Přiznejte si, že jste v lásce zranitelnější, než jste si dosud myslely. Když si z vás člověk, jehož milujete, začne utahovat, bude se vám chtít plakat. Naštěstí se dokážete ovládnout, abyste to před ním nedaly najevo. Zatnete zuby a vynadáte mu tak, že bude skoro do pláče jemu. Vy si pofňukáte, až budete samy.

Kozoroh

V 20.40 hodin, kdy se Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky dostává do trigonu s Plutem, budete pod vlivem toho, co byste samy označily jako výbuchy vášní. Pokud máte po ruce někoho, kdo vaši rozvernou náladu správně odhadne a dokáže ji ocenit, bude z toho krásná, dlouhá a především hodně divoká noc.

Vodnář

Při Luně v Býku máte o lásce a sexu dost času přemýšlet. Přijdete nejen na to, co v této oblasti od partnera chcete, ale i na to, jakým způsobem ho o to máte požádat. Zejména večer, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Plutem, vám taky dojde, co od vás chce slyšet on. Následná noc vám dokáže, že jste to vymyslely dobře.

Ryby

Ideální čas na sex nastane kolem 1.35 hodin. Luna se dostává do trigonu s Venuší a poskytne vám jak dostatek fantazie, tak chuť miláčkovi ukázat veškeré kvality, kterými v intimní oblasti disponujete. Bude to pro něho svým způsobem novinka, takže nebude vědět, zda je vaším odvážným chováním víc překvapený, nebo nadšený.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám