Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 2. 2.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte šanci najít společnou řeč, což přispěje k tomu, že vyřešíte dávná nedorozumění. Navíc budete mít tendenci ke všemu přistupovat s nadhledem a humorem, sex nevyjímaje. Jen co miláček následně v posteli popadne dech, nechá se slyšet, že takhle divokou jízdu s vámi snad ještě nezažil. Správně vytušíte, že si upřímně přeje, aby váš milostný život ve stejném duchu pokračoval i nadále.

Článek

Beran 

Zejména odpoledne a večer se musíte chovat rozumně. Když pochopíte, že miláček nemá při Luně v Rybách příliš aktivovaný smysl pro humor, dost věcí dokážete pochopit, možná i tolerovat. Mluvte s tím tak, abyste nenarazily na téma, které vám oběma spolehlivě pokazí náladu.

Býk

Na skutečně vášnivé milování si budete muset počkat skoro až do půlnoci. Jen tak se vám podaří využít energii sextilu mezi Lunou a Marsem. Vrcholí ve 23.34 hodin a do vašeho erotického života vnese spoustu nových, zajímavých prvků. Pokud oba vydržíte a zůstanete vzhůru, máte se nač těšit.

Blíženci

Dopoledne, kdy je Luna ve Vodnáři, nemáte na sex náladu. Kolem se přece děje tolik věcí, které vás zajímají víc! Odpoledne, kdy už bude Měsíc v Rybách, všechno nechte na partnerovi. Vás totiž důvěrnosti nebudou zrovna lákat. Dokonce si uvědomíte, že občasný sexuální půst vlastně není vůbec špatný.

Rak

To, co se mezi vámi a miláčkem kdysi stalo, mu raději nepřipomínejte. Tvářil by se nechápavě. Než si potvrdíte, že opravdu neví, která bije, protože na celou událost na rozdíl od vás dávno zapomněl, budete akorát naštvané. Ostatně i na váš erotický život by to mělo nepříznivý dopad.

Lev

Než si přiznáte lásku, kterou k někomu cítíte, měly byste o něm zjistit co nejvíc informací. Pokud se dozvíte, že střídá partnerky jako o závod, včas vycouvejte. Šance na to, že vy pro něho budete ta pravá a jediná, jsou poměrně mizivé. Kdybyste se zařadily mezi ty, kterým zlomil srdce, bude to pro vaši hrdost hodně bolestivá rána.

Panna

Čím víc se bude den sklánět k večeru, tím víc se dostane do nálady, v níž si dovedete erotiku vychutnat a náležitě užívat. Večer, kdy sílí vliv sextilu mezi Lunou ve vašem partnerském sektoru a Marsem, samy sebe přímo nepoznáváte. To, co miláčkovi nabídnete, se nedá nazvat jinak než jako ryzí vášně.

Váhy 

Dopoledne se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, a proto máte ohledně sexu spoustu skvělých, překvapivých nápadů. Miláčkovi je však musíte dávkovat postupně a opatrně. Kdybyste to přehnaly, riskujete, že ho sice potěšíte, ale současně vyděsíte, jelikož zapochybuje, že s vámi udrží krok.

Štír

S tím, že to v lásce pokaždé nevyjde, se dokážete smířit. Kdybyste však zjistily, že si někdo zahrává s vašimi city, budete naštvané hlavně na sebe. Dotyčný by vám tvrdil, že mu jde o vážný vztah, ale pak by se tomu akorát smál. Právě proto je potřeba, abyste zejména odpoledne dokázaly důsledně oddělit to, co je reálné, od toho, co jste si jenom vysnily.

Střelec

S city si dokážete poradit, ale pro jednání s přecitlivělým miláčkem nejste zrovna stavěné. Právě proto bude lepší, když se spokojíte s milováním, na které jste oba zvyklí, a o nic nového se nebudete pokoušet. Kdybyste přece jen něco takového navrhly, možná by vás zpražil výčitkami, že si experimenty vymýšlíte jenom proto, abyste mu dokázaly, že jste lepší než on.

Kozoroh

Potíže můžete mít s miláčkovými milostnými nároky. Zatímco dřív byl očividně spokojený s tím, jak se v erotice projevujete, a neměl žádný výhrady, teď má pocit, že byste se měly chovat jinak. Když se ho však zeptáte, jakou konkrétní změnu by si představoval, rozumnou odpověď z něho nedostanete.

Vodnář

Potíže se sexem vás naštěstí nečekají. O to víc soucítíte s kamarádkami, které jsou v posteli nespokojené. Když dáte hlavy dohromady, můžete vás sice napadnout něco, co by jejich trápení pomohlo vyřešit, ale moc šancí tomu nedáváte. Na rozdíl od vás si totiž vybraly člověka, se kterým se jim stěží podaří dosáhnout toho, že budou jedno tělo a jedna duše.

Ryby

Při Luně ve svém znamení jste svůdné a neodolatelné i v případě, že se o to vůbec nesnažíte. Konstelace přejí zejména dlouhodobým vztahům. Na to, abyste miláčkovi dokázaly, že ani po letech nemusí v ložnici panovat nuda, nemusíte vymýšlet žádné krkolomné kousky. Spíš byste měly vsadit na spontánnost a přirozenost.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám