Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 23. června

Foto: HappyTime19, Shutterstock.com

Foto: HappyTime19, Shutterstock.com

Reklama

Čekají vás běžné povinnosti a rutinní činnosti, a proto se budete kapánek nudit. Ani to však není důvod všeho nechat, vypnout rozum a vrhnout se po hlavě do nových dobrodružství, abyste si dokázaly, že si obdiv a lásku zasloužíte. Koledujete si o malér, minimálně riskujete ztrátu důvěry v dosavadním partnerském vztahu, nebo v rámci rodiny.

Článek

Beran

Trigon mezi Lunou a Marsem sice vrcholí v 2.15 hodin, ale na vás bude mít vliv celý den. Když jeho energii využijete správně, udělá z vás pomyslnou bohyni sexu. Intuitivně vycítíte, co miláček ke spokojenosti potřebuje, a taky mu to poskytnete. Bude překvapený a nadšený zároveň. Nakonec nahlas řekne, že takovou partnerku hledal celý život.

Býk

Patrně si uvědomujete, že máte sklony pouštět se do vztahů, které jsou poněkud riskantní a nebezpečné. Vy je vnímáte jako přesně to zakázané ovoce, na které máte největší chuť. Můžete si pořád dokola opakovat, že člověk, který se vám líbí, je sám o sobě hodně problematický, ale to je asi tak všechno. Když vám zavolá, na všechno zapomenete a na rande málem poběžíte.

Blíženci

Představa rodinné akce, na které se sejdete i s bývalou láskou svého partnera, vás ani trochu neláká. Zdravý rozum vám nicméně říká, že tam musíte. Právě proto by bylo dobré, abyste těsně před odchodem miláčka svedly a vášnivě se s ním pomilovaly. Zbavíte ho erotického napětí a zaručíte, že se na žádnou jinou ani nepodívá, protože na to nebude mít síly.

Rak

Při Luně ve Střelci hrozí, že se na erotiku nedokážete důkladně soustředit. Navíc to neumíte zamaskovat. Když vám miláček vytkne nedostatek pozornosti, kterou mu věnujete, ani se ho nepokusíte přesvědčovat, že se plete. Pokrčíte rameny a vysvětlíte mu, že je to nesmysl, nad kterým nemá smysl přemýšlet.

Lev

Ohledně lásky máte jasno. Velice dobře víte, koho chcete a proč právě jeho. V další etapě musíte dotyčného přesvědčit, že jste pro něho ty nejlepší. Dnes to naštěstí bude jednoduché. Když s ním navážete kontakt během dopoledne, kdy si domluvíte rande, můžete si být jisté, že večer už proběhne podle vašich představ a ve vaší režii.

Panna

To, že jste se zamilovaly, si musíte nejdřív v hlavě srovnat vy samy. Nikomu se zatím raději nesvěřujte. Rodiče by si dělali zbytečné starosti a vaše děti by byly preventivně proti. Možná by vám rovněž nepříliš taktně připomněli, že na něco takového už nemáte věk. Když všechno necháte tak, jak to je, a dovolíte, aby se vaše záležitosti vyvíjely vlastním tempem, můžete jen získat.

Váhy

Kdybyste k sobě byly upřímné, přiznáte, že si většinu problémů v lásce a ve vztazích děláte samy. Kdybyste partnera nenutily, aby s vámi neustále rozebíral každé hnutí vaší mysli, byla by domácí atmosféra mnohem příznivější. A kdybyste mu jako bonus daly naději, že ho večer čeká vášnivý sex, měly byste jistotu, že se domů bude těšit.

Štír

Šťastné náhody se postaví na vaši stranu. Pokud tedy máte kromě oficiálního partnera ještě milence, vesmír se postará, aby se na nic nepřišlo. Bude to však o nervy, takže dokonce začnete přemýšlet, zda něco takového máte vůbec zapotřebí. Nakonec nejspíš usoudíte, že by stereotypy a věrnost byly snad lepší, než se pořád ohlížet přes rameno.

Střelec

Kombinace Luny ve vašem znamení a stacionárního Merkura ve vašem partnerském sektoru vnáší do partnerských i mileneckých vztahů zajímavou energii. Pod jejím vlivem zjistíte, že se s partnerem o sexu nemusíte vůbec bavit, protože si rozumíte i beze slov. Večerní program ve dvou pod jednou dekou proběhne sice mlčky, ale přesto bude neskutečně vzrušující.

Kozoroh

Vaše erotická představivost se rozjede naplno. Stačí, abyste se na miláčka koketně podívaly, a ve vaší fantazii se začne odvíjet, co všechno byste spolu mohli dělat a co jste ještě nevyzkoušeli. Vzrušující to bude zejména kolem 12.13 hodin, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Jupiterem ve svém sektoru komunikace. Pak mu dokážete to, co po něm chcete, popsat tak názorně, že neodolá.

Vodnář

Lásku a sex dávkujte zejména novému nebo staronovému partnerovi opatrně. O svých dosavadních erotických zkušenostech, a o tom, kde a jak jste k nim přišly, se s ním raději nebavte. Když mu necháte iluzi nezkušených žen, kterým musí spoustu věcí teprve ukázat, bude to prozíravější. To, že je to v reálu přesně naopak, mu rozhodně neříkejte. Nic dobrého by vám to nepřineslo.

Ryby

Sex si dopřejete v takovém stylu, aby kromě příznivého vlivu na váš partnerský vztah posloužil i jako velice příjemný způsob, jakým se zbavíte stresů. V takovém případě by bylo nejlepší, abyste se pomilovali hned ráno. Po pár orgasmech budete jako znovuzrozené a v takové pohodě, že vaší psychickou rovnováhou hned tak něco neotřese. Celým dnem tedy proplujete s úsměvem na rtech.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám