Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 13. července

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Pokud se dotyčný neustále ohání tím, že má spoustu práce, povinností a restů, dokážete to pochopit. O to víc se vás ale dotkne, když se náhodně dozvíte, že na jiné si čas udělal. Jestli tedy máte v úmyslu učinit závažný krok, rozhodně to dál neodkládejte. V právu jste vy, ať si ostatní myslí a říkají, co chtějí. Snad jediné, co vás může ochromit, je stres. Opakujte si, že všechno zvládnete, a stane se.

Článek

Beran

Nevíte, zda máte lásku dávat najevo, nebo se tvářit, že nic takového necítíte. Předstíraný nezájem není ve vašem případě nejlepší taktika. Hrozí, že to přepísknete a dotyčného nepřimějete k tomu, že o vás začne usilovat, ale naopak ho od svádění spíš odradíte. Zejména odpoledne můžete využít k lehkému flirtování, nebojte se mu ani vkusně naznačovat, že vás přitahuje a vzrušuje. Tím zabodujete.

Býk

Zásadní dopad na váš erotický život bude mít konjunkce Venuše s Marsem, která se uzavírá v 15.34 hodin. Pod jejím vlivem překvapíte partnera nejen nespoutanými projevy vášně, ale i prudkými změnami nálad. Kdybyste se nad svým chováním zamyslely a poněkud zmírnily tlak, který na něho vyvíjíte, vyděláte na tom. Vášně sice nebudou tak intenzivní, ale zase mezi vámi zavládne pohoda.

Blíženci

Konjunkce Venuše s Marsem, která vrcholí v 15.34 hodin, pozitivně ovlivní celé odpoledne. Dodá vám energii nejen k žertování, ale hlavně k tomu, že si oba vychutnáte všechny možné výhody partnerského vztahu. Radost vám udělá už jen to, že se na sebe zálibně díváte a že se můžete navzájem dotýkat. Naladění na stejnou erotickou notu zaručí, že si užijete krásný den a neopakovatelný večer.

Rak

Uvědomíte si, že minulost nezměníte. S tím, co bylo, jste se konečně přestaly trápit. Pokud nedopřejte sluchu člověku, který nemá život srovnaný a doufá, že se o to postaráte vy, nemusíte se ničeho obávat. Než se ale rozhodnete, že zase budete někoho zachraňovat, dobře si to rozmyslete. Tím spíš, pokud jste milenci, nebo se k intimnostem schyluje. Vymanit se z této „pasti“ bude obtížnější, než na první pohled vypadá.

Lev

Na váš milostný život výrazně „dolehne“ odpolední konjunkce Venuše s Marsem. Pod jejím vlivem dokážete své city, emoce, přání i touhy dát najevo jasně, ale takovým stylem, který nikoho nevyděsí ani neurazí. Navíc se dostanete do báječné nálady. Stačí, abyste miláčkovi naznačily, že máte chuť se pomilovat, a on se moc rád postará o všechno ostatní.

Panna

Konjunkce Venuše s Marsem, která v 15.34 hodin probíhá ve vašem sektoru věcí skrytých, je poměrně náročná na zvládnutí. Do vašeho milostného života vnáší chaos, kterému nerozumíte a s nímž máte jenom potíže. Navíc hrozí nebezpečí, že se zapletete s člověkem, s nímž vám sice bude v posteli tuze hezky, ale kromě sexu to mezi vámi nejspíš klapat nebude.

Váhy

Nejspíš budete mít pocit, že lidem kolem nerozumíte. Zatímco si jistá osoba stěžuje na svého partnera a na to, že je s ním nepředstavitelná nuda, vy ho vnímáte zcela jinak. To, že si občas zavoláte jenom proto, abyste si příjemně popovídali, jí raději neříkejte. Byl by z toho průšvih, jaký si nedokážete představit ani v nejbujnějších snech.

Štír

I když si přísaháte, že člověka, který vás kdysi zklamal, už neoslovíte, stejně to nevydržíte. Když o celé záležitosti začnete přemýšlet pragmaticky, usoudíte, že na milostné pletky už mezi vámi patrně nikdy nedojde, ale kamarádit byste spolu mohli. Než mu ale oznámíte svůj návrh, měly byste počkat. Je potřeba, abyste nejdřív zmapovaly situaci a probraly možnosti, jak bude reagovat.

Střelec

S láskou problémy nemáte a vzhledem k aktuálním konstelacím ani mít nebudete. Odpolední konjunkce Venuše s Marsem vás utvrdí v tom, že se v citových sférách chováte nejlépe, jak se jenom dá. Vesmírnou energii můžete večer využít k aktivaci, ba dokonce okořenění erotického života. Všechno vám půjde tak dobře, jako už dlouho ne.

Kozoroh

Konjunkce Venuše s Marsem, která se odehrává ve vašem sektoru erotiky a sexu, pro vás bude velice inspirativní. Pod jejím vlivem jste ochotné zkoušet v posteli i to, o čem jste dosud nechtěly ani slyšet. Jde o zásadní změnu postoje, o níž byste měly partnera co nejdřív informovat. Pak už si jen vychutnejte nadšení, s jakým vás začne objímat a líbat.

Vodnář

Když partner spustí, že jste pro něho moc dobré, neberte to jako prolog k rozchodu. On si to opravdu myslí. Vy si pak vyberte, zda mu budete oponovat v tom smyslu, že nejste tak úžasné, jak tvrdí, nebo že je mnohem lepší než vy, případně můžete utnout jeho prapodivné úvahy tím, že ho začnete hladit, líbat a nenápadně přesunovat do ložnice. Dnes tyto debaty ještě sexem ukončíte, ale zítra to už tak lehce nepůjde.

Ryby

I když je Luna v Panně, která se považuje za zdrženlivou, váš erotický život vyloženě pokvete. S partnerem se takřka beze slov dohodnete na tom, že večer zůstanete doma a budete se věnovat jenom sami sobě. Pokud se narodil ve znamení Berana, Lva nebo Střelce, čekají vás prudké vášně a nezapomenutelné zážitky. Ovšem ani ostatní se v posteli nenechají zahanbit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám