Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 7. 12.

Foto: Nikodash, Shutterstock.com

Foto: Nikodash, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jde o to, abyste komunikovali. Jen tak se dozvíte, že miláček nestojí o změny, které chcete uskutečnit. Nestyďte se za to, že po tomto zjištění vlastně pocítíte úlevu. Představa klidného večera, kdy dojde jak na různé radosti, tak na erotiku, je tedy na dosah. Je však potřeba, abyste mu daly jasně a jednoznačně najevo, že je to ten nejlepší program, který si umíte představit.

Článek

Beran 

Opravdu nevidíte důvod, proč se máte hnát do nových milostných dobrodružství. Zejména dopoledne, kdy jste pod vlivem Luny z Kozoroha, usoudíte, že bude lepší, když se budete věnovat své kariéře. Nemusíte ani nic zásadního podnikat. Postačí, když pouvažujete, co byste chtěly a v jakém časovém horizontu to uskutečníte.

Býk

Ideální čas na sex ve vašem případě nastane kolem 2.22 hodin, kdy se Luna setká s Venuší, a z vás se stanou milenky snů. Partnera dokážete i v této pokročilé hodině rozvášnit tak, že vlastně netuší, zda je vzhůru, nebo se mu něco moc krásného zdá. V každém případě vás čeká výjimečná noc.

Blíženci

I když máte partnera moc rády a nemůžete mu po erotické stránce nic vytknout, pronásleduje vás pocit, že je váš vztah až moc vážný a zodpovědný. Vy se mu sice snažíte vysvětlit, že byste spolu měli víc dovádět, hrát si a taky se smát, ale předem máte obavy, že takové přesvědčování bude dlouhá práce s nejistým výsledkem.

Rak

Zejména dopoledne, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, si dokážete s miláčkem říct téměř všechno, co potřebujete. Erotiky se však vaše hovory netýkají. V této oblasti se spokojíte s úsměvy a jednoznačnými signály či náznaky. Nebojte se, zafunguje to lépe než sáhodlouhá konverzace.

Lev

S láskou si problémy neděláte. Hlavně odpoledne sobě i všem kolem potvrdíte, že jste v tomto ohledu experimentovaly už dost dlouho, takže nyní toužíte jen a pouze po klidu a stabilitě. Potíže můžou nastat s člověkem, který vás chce mít ve svém životě natrvalo. Než pochopí, co a proč chce, bude to dlouho trvat. A než přijde na správnou taktiku, jak vás přesvědčí, že je pro vás ten pravý, potrvá ještě déle.

Panna

Pozitivní dopad na mezilidské vztahy má konjunkce mezi Lunou a Venuší. Uskuteční se v 2.22 hodin a postará se vám o spoustu zajímavých podnětů a témat k přemýšlení. Kdyby se vám pod jejím vlivem zdál nějaký smyslný či kuriózní sen, snažte se ho rozebrat a přijít mu na kloub. Pro vývoj vašeho citového i erotického života bude mít větší význam, než si umíte představit.

Váhy

Když sex, tak poté, co v 5.43 hodin Luna vytvoří sextil s Marsem. Postará se totiž, aby vám spolu bylo dobře po všech stránkách. Kdybyste náhodou partnera kvůli intenzivnímu přívalu erotické touhy vzbudily, nebude vůbec nic namítat. Naopak! Dozvíte se, že si takové příjemné probuzení už dlouho přál a že si vše, co následovalo, náležitě užil.

Štír

Lásku řešit nemusíte. Ve vztahu mezi vámi a partnerem problém nenajdete ani v případě, že byste měly hodně všetečnou či kritickou náladu. O to víc vás překvapí kamarádka, která se vám svěří se svými starostmi. Dozvíte se spoustu podrobností o věcech, o jejichž existenci sice víte, ale v realitě jste se s nimi naštěstí nikdy nesetkaly.

Střelec

Miláčkovy postřehy ohledně lásky a sexu vám vyrazí dech. Něco tak otevřeného a přitom smyslného jste od něho snad ještě nikdy neslyšely. Náhle zjistíte, že má v tomto ohledu obsáhlejší znalosti i zkušenosti, než jste si myslely. Naštěstí jste rozumné, takže raději nepátráte po tom, kdy a s kým je získal.

Kozoroh

Zásadní a zároveň velice pozitivní dopad na váš citový i erotický život má konjunkce Luny s Venuší, která vrcholí v 2.22 hodin, a následně s Plutem, kterou uzavře v 4.56 hodin. Pod tímto vlivem partnerovi dokážete, že jste mnohem vášnivější, než si dosud myslel. V této oblasti ho prostě pořádně překvapíte.

Vodnář

Když vám bývalý partner oznámí, že by se jeho stávající milá s vámi moc ráda seznámila, dost vás tím vyšokuje. Velice rychle vám však dojde, že to dělá proto, aby si ověřila, že jejich lásce z vaší strany nehrozí žádné nebezpečí. Naštěstí ji můžete ujistit, že se opravdu nemá čeho bát.

Ryby

Lásku se vším všudy si parádně užijete, když se k životnímu druhovi budete chovat jako k vytouženému milenci, jehož jste právě poznaly. Kdybyste ho večer místo hovorů o praktických záležitostech namasírovaly aromatickým olejem, zajistíte jemu i sobě překrásnou noc.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám