Hlavní obsah

Horoskop: Týden ve znamení čarodějnic. Jaký bude ten váš?

tyden-17

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu v 14.16 hodin nastane novoluní v Býku, které přiměje něco dělat i vyhlášené lenochy. Toto znamení totiž nabádá, že kdo chce něčeho dosáhnout, ten si musí cestu k cíli naplánovat a tvrdě pracovat.

Článek

Na co se máte zaměřit, to vám poradí páteční konjunkce Merkura s Uranem. Jedná se o setkání tradičního vládce astrologie s tím novodobým, takže k vám nápady budou přicházet doslova jako blesky z čistého nebe. Určitě si mezi nimi ten nejvhodnější pro sebe vyberete.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na vaši hlavu se opakovaně snese kritika, ale díky upřímným slovům přátel nebo příbuzných konečně začnete řešit jeden starší rest. Nebýt jich, čekali byste, jak to dopadne, a přišli o nemalou sumičku. Máte-li v plánu strávit víkend mimo domov, raději si ověřte rezervaci ubytování. Horoskop vašeho znamení totiž naznačuje problémy na cestách.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Když dojde ke sporu, dávejte si dobrý pozor na jazyk. Jinak se podřeknete a prozradíte o sobě informaci, kterou by nikdo neměl vědět. Odstartovalo by to pomluvy takového kalibru, že by vás deprese neminula. Během víkendu vám někdo nabídne možnost vydělat si slušné peníze, ale budete muset být trpěliví. Projekt se spustí až počátkem června!

Foto: Dean_Drobot, shutterstock.com

Když se dostanete do ráže, zejména se to táká Blíženců, můžete vyhrknout i to, co nechceteFoto: Dean_Drobot, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Tvářit se budete vážně, mnohdy až ponuře. Přátelé budou vtipkovat i v okamžicích, kdy to vůbec nebude vhodné, protože se zrovna začne řešit něco nepříjemného. Budou se totiž snažit vás odreagovat a rozesmát, což jim oplatíte přes víkend. Někdo z nich bude mít psychické problémy, ale vy vymyslíte tak úžasnou akci, že na všechny strasti zapomene.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Ačkoli se pro rodinu dokážete obětovat, tento týdne se pravidelně vyvléknete z domácích povinností a volný čas strávíte s přáteli. Není vyloučeno, že budete i flámovat dlouho do noci. Z toho budete tak unavení, že vás nerozhodí ani nepříjemné novinky v práci. To je dobře, že se nenecháte vystresovat, neboť se o víkendu dozvíte, že šéf změny odvolal.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Budete-li cestovat na delší vzdálenosti, pořádně se oblečte a do příručního zavazadla si přibalte svačinu i pití. Horoskop totiž upozorňuje na možnost několikahodinového zdržení! Ve druhé polovině týdne budete muset řešit nesrovnalosti kolem pojistné události nebo podat opravné daňové přiznání. Nebuďte rozmrzelí, vlastně na tom vyděláte!

Foto: Syda_Productions, shutterstock.com

Svět se nezboří, když při balení na něco zapomenete. Buď se bez toho obejdete, nebo si věc koupíteFoto: Syda_Productions, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zcela nečekaně si přijdete ke slušné sumičce. Máte-li půjčku, peníze se u vás moc dlouho neohřejí. Doplatíte ji, abyste měli pokoj. Ve spěchu se seknete a patrně na převodním příkaze uvedete vyšší částku, než dlužíte, a na vrácení si budete muset pár dní počkat. Ke konci týdne se vám vzbouří hormony, je tedy možné, že strávíte pyžamový a pořádně erotizující víkend!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nemějte strach z důležitých jednání, zkoušek či právních sporů. Dopadne to dobře! Tento týden se vlastně dokážete domluvit úplně s každým, ovšem kromě vlastních potomků. Vaše rady poslouchat nebudou, tak se ani nesnažte odradit je od dobrodružné akce. Vrátí se z ní jako opaření a dají vám za pravdu, že za chvíle strachu opravdu nestála.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud se vaše manželství či milostný vztah zmítá v krizi, nepanikařte! Projde jakýmsi restartem, napětí povolí a zase spolu budete cukrovat jako hrdličky! Nicméně budete mít oslabenou imunitu, tak se snažte nepromoknout. Jinak by vás patrně skolily zdravotní problémy, jako jsou zvýšená teplota, bolesti hlavy a potíže s průduškami.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Musíte-li při svém zaměstnání spoléhat na paměť, například učíte nebo se pohybujete na jevišti, nejspíš budete průběžně potřebovat nápovědu. Opakovaně a naprosto nečekaně si nevzpomenete na větu či informaci, kterou jste vyslovili již mnohokrát. Ke konci týdne pocítíte, jak je vám oblíbené oblečení těsné, což vás přiměje odstartovat zdravější životní styl.

Foto: DreamTeamStock, shutterstock.com

Střelci, ke zdravému životnímu stylu pochopitelně patří i pravidelný pohybFoto: DreamTeamStock, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud jste osamělí, začne se blýskat na lepší časy. Zamilujete se tak intenzivně, že začnete mírně řečeno jančit a nebude na vás spolehnutí. Kolegové v práci nad vašimi výkyvy naštěstí přimhouří oči. Rodina nebude mít šanci vám vynadat, že jste na něco zapomněli. Domů se totiž budete chodit jenom vyspat.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Hned zkraje týdne se k vám dostanou pikantní informace, které byste si ale měli nechat pro sebe. Budou to polopravdy a vás by následně hodně mrzelo, že jste se podíleli na šíření pomluv. Pokud plánujete stěhování na víkendovou chalupu, vzhledem k horoskopu se na jejím úklidu a zabydlování na letní sezonu bude ochotně podílet celá rodina.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Nákupy dražších věcí odložte až na příští týden, což se týká zejména dopravního prostředku, travní sekačky a počítače. Seženete levnější, kvalitnější a modernější! Přes víkend budete mít úžasnou fantazii. Co se vám ale bude honit hlavou, to si nechte pro sebe! Vymyslíte tak hrůzostrašné příběhy, že by měli problémy usnout nejen mrňousové, ale i dospěláci.

Poslední dubnová neděle se tradičně nese ve znamení čar, kouzel a ohňů. Říká se jí Beltine, Valpuržina či Filipojakubská noc nebo prostě pálení čarodějnic. Traduje se, že po setmění se otevírají skály i země, aby vydaly své poklady. Podle jedné legendy se prý rozestoupí i stěny mezi světy a „zlé síly z druhé strany“ na několik hodin dostanou příležitost smrtelníkům škodit. V každém případě, milé dámy, připravte košťata a užijte si sabat!

Reklama

Související témata:

Načítám