Článek
Postup
01.
Lusky hrášku a rajčata očistěte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli na půlkolečka, šalotku na kolečka a malou plechovku kukuřice sceďte.
02.
Vše smíchejte dohromady s nasekanou bazalkou, olejem, balzamikem, solí a pepřem.
Foto: Archiv redakce
Lusky sladkého mladého hrášku vyniknou svou chutí v nejrůznějších míchaných salátech. Zkuste třeba tento s kukuřicí a rajčetem.
Lusky hrášku a rajčata očistěte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli na půlkolečka, šalotku na kolečka a malou plechovku kukuřice sceďte.
Vše smíchejte dohromady s nasekanou bazalkou, olejem, balzamikem, solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama