Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Lusky sladkého mladého hrášku vyniknou svou chutí v nejrůznějších míchaných salátech. Zkuste třeba tento s kukuřicí a rajčetem.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1/2 svazku šalotky
  • 1 ks červené cibule
  • 2 ks rajčat
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 lžíce čerstvé bazalky
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 200 g mladých hráškových lusků
  • 1 plechovka sterilované kukuřice
  • 1 lžíce balzamikového octa
Článek

Postup

01.

Lusky hrášku a rajčata očistěte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli na půlkolečka, šalotku na kolečka a malou plechovku kukuřice sceďte. 

02.

Vše smíchejte dohromady s nasekanou bazalkou, olejem, balzamikem, solí a pepřem.

Načítám